dimitra_m3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 μέσα σε ένα μήνα να χάσεις 5 κιλάκια; NOT ... αργά και σταθερά, δεν σε βιάζει κανείς... άλλαξε το διατροφολόγιο σου και ασκήσου, το αποτέλεσμα αυτό θα το δεις να εγγράφεται επάνω σου χαλλλλλάρωσε, υιοθέτησε τον υγιεινό τρόπο ζωής, θα σε βοηθήσει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά ειδάλλως, ξεκίνα το κάπνισμα, το αλκοόλ, κτλ 1
afentiko Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 5 κιλά σε ένα μήνα χάνονται αρκεί να έχεις περιττά κιλά για να χάσεις. Αν κάνεις αυτά που λες ευλαβικά πιστεύω θα τα καταφέρεις. (μη κλέβεις με το φαΐ )
DYEL Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει κανείς σας που πάει για προπόνηση νηστικός κ βαράει γερό post? γνωρίζω άτομα που το κάνουν 20+ χρόνια κ είναι κομπλέ απο μυς κ bf , actually κάτι παραπάνω απο κομπλέ εγω καθε πρωι,και παντα το μεταπροπονητικο ειναι πολυ μεγαλο γευμα. δεν εχει σημασια ποτε θα φας τις θερμιδες,οπως βολευει τον καθενα. 1
Vapir Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Αν και δεν αγχώνομαι με τέτοια θέματα, κουβέντα να γίνεται είπα να ανοίξω την κουβέντα να δω πως το βλέπετε κ εσείς θα εξηγήσω κ γιατί το λέω. Συνήθως κάθε πρωί τρώω 800-1000 θερμίδες , σε cut τρώω κανα 500ρι σε bulk μπορώ να πω πως απλά είμαι χορτάτος όλη μέρα οπότε δεν με επηρεάζει κάπου, όμως σε cut πεινάω αρκετά μετά την προπόνηση σε σημείο να μπορώ να καθαρίσω 2000-3000 θερμίδες για πλάκα μέχρι να νιώσω cool γιατι ανεξαρτήτως bulk ή cut η προπόνηση είναι σκότωμα , έτσι έμαθα έτσι κάνω, δεν μου βγαίνει κάτι άλλο.Φυσικά και δεν το κάνω αυτό,δεν τρώω ότι βρω μπροστά μου, το cut είναι cut και αν θες αποτέλεσμα θα πεινάσεις , χωρίς πείνα δεν είναι cut , είναι recomp και γιαυτό παίρνει και μήνες, κάτι που δεν με ενδιαφέρει να κάνω γιατι..?.. been there done that already.όμως σκεφτόμουν ποιος ο λόγος να φας το πρωί με το ξύπνημα και στο γρήγορο, κάτι που δεν θα το καταλάβω και να μη φάω μετά που νιώθω οτι το έχω ανάγκη.? Όταν ξεκίνησα τα βάρη και να τρώω με plan πριν κάποια χρόνια είχα θέμα αν δεν έτρωγα πρωινό , ούτε δύναμη είχα , ούτε ενέργεια και μάλιστα ένιωθα σαν τον θάνατο τον ίδιο. Αυτή τη στιγμή δεν με επηρεάζει καθόλου, έτσι κ αλλιώς ότι και να φάω όταν τελειώσει η προπόνηση θα είμαι στο ίδιο state αλλα παρατηρώ πως είμαι σε καλύτερη κατάσταση απο παλιά , είναι λες και το σώμα μου δεν χρειάζεται kickstart το πρωί , ξυπνάω κ νιώθω σφίγγω μπουνιά που κοκκινίζει το χέρι μου (full grip force) ενώ παλιά δεν μπορούσα , έπρεπε να φάω κ να περάσουν και κανα 2 ώρες. οπότε θα το δοκιμάσω λίγο κ βλέπουμε , προσωπικά επειδή δεν μου αρέσει η ιδέα των πολλών μικρών γευμάτων κ παπαρίτσες προτιμώ να φάω 2-3 φορές κ να το καταλάβω παρά να τσιμπάω σαν πουλάκι αλλα όπως κ να έχει, στο επίπεδο μας δεν νομίζω να κινδυνεύουμε, ίσως επηρεάζει αρκετά τα τέρατα που προσπαθούν να συγκρατήσουν τρελές μάζες εκτός φυσικότητας εκεί ναι πιστεύω υπάρχει θέμα αλλα όχι όταν είσαι 5-10kg πάνω απ το ύψος σου lean (για εκεί το πάω φέτος, αν μου κάτσει καλά κ πέσω πολύ χαμηλά θα τα σκάσω κ για dexa για το γαμώτο ) ^^
Mau-Maus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Κανόνες δεν υπάρχουν ότι αγαπάει κάνει κανείς! Εγώ αν κάνω νηστικός προπόνηση (αυτό συμβαίνει από ελάχιστα έως καθόλου) νιώθω αδύναμος χωρίς ενέργεια, αισθάνομαι ότι δεν πρήζομαι! Αν έχω φάει ένα σούπερ γεύμα και έχω χωνέψει καλά νιώθω ότι μπορώ να στύψω την πέτρα, καμία σχέση η διαφορά είναι τεράστια και σε δύναμη και σε ενέργεια και σε πρήξιμο! Πάντως να πω κάτι ρε παίδες?? Εδώ καμιά φορά χωρίς να πας γυμναστήριο, σε μέρα ξεκούρασης δηλαδή, τρως ένα καλό γεύμα μόνο κάνα βαρβάτο μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κιμά πχ και νιώθεις να πρήζεσαι, νιώθεις τους μύες τούμπανο χωρίς προπόνηση μόνο με το φαΐ, πως είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνεται την διαφορά στο Gym?? Για μερικές φορές ίσως πιάνει το τρικ, να πηγαίνεις όμως συνέχεια νηστικός δεν ενδείκνυται ασχέτως που το κάνουν πολλοί, είπαμε δεν υπάρχουν κανόνες.. ~~~~~ Όταν έχεις κιλά να χάσεις, μέχρι ένα την βδομάδα είναι Οκ. 6
Mikeasdf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Εγω οταν ξυπναω παντως ειμαι οπως το ειπες, σαν τον θανατο.Οπως μερικοι λενε οτι χρειαζονται καφε για να ανοιξει το ματι τους, εμενα δε με πιανει τιποτα αλλο παρα το φαγητο.Ισως ειναι επειδη τρωω πολυ και ο οργανισμος ειναι συνηθισμενος στο φαγητο και αν το μειωσω θα αλλαξει.Θα δουμε σε λιγους μηνες. Παντως η πεινα που με πιανει αν δεν φαω τιποτα το πρωι ειναι σκοτωμα. 3
ikaruga24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 μέσα σε ένα μήνα να χάσεις 5 κιλάκια; NOT ... αργά και σταθερά, δεν σε βιάζει κανείς... άλλαξε το διατροφολόγιο σου και ασκήσου, το αποτέλεσμα αυτό θα το δεις να εγγράφεται επάνω σου χαλλλλλάρωσε, υιοθέτησε τον υγιεινό τρόπο ζωής, θα σε βοηθήσει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά ειδάλλως, ξεκίνα το κάπνισμα, το αλκοόλ, κτλ Ας μην τα χάσω μέχρι τότε, υπολογισμούς κάνω αλλά δεν με καίει ντε και καλά το χρονικό περιθώριο που θέλω να τα χάσω, ας χαθούν και ως το καλοκαίρι δηλαδή. Ούτε θερμίδες κάθομαι να μετρήσω, απλά να πετάξω από τη διατροφή μου αυτά που ξέρω de facto ότι μου δημιουργούν θέματα (τηγανιτές πατάτες από έξω παράδειγμα) και να συμπληρώσω κάποιες τροφές/snack που αφαιρέθηκαν κατά τη διάρκεια των εορτών (μια χούφτα ξηροί καρποί παράδειγμα) που και αυτό πρέπει να γίνει σιγά σιγά για να μην βρεθώ με στερητικό σύνδρομο. Δεν είμαι καλός με τις απότομες αλλαγές σε ότι αφορά το σώμα μου. μη κλέβεις με το φαΐ Δύσκολο δεδομένου ότι δεν καπνίζω και δεν πίνω. Το φαγητό (και ειδικά το γλυκό) είναι η δική μου εξάρτηση. Εξ΄ου και η αναγκαιότητα να αλλάξω τρόπο σιγά σιγά. Φυσικά αν με πιάσει στερητικό (υπάρχουν μέρες που μπορεί να συμβεί) δεν το καταπιέζω, απλά προσπαθώ να φάω κάτι trash που να είναι όμως ταυτόχρονα και θρεπτικό. Θα αποφύγω δηλαδή γαριδάκια και λοιπές αηδίες αλλά με άνεση θα φάω έναν κορμό ας πούμε.
Vapir Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Εγω οταν ξυπναω παντως ειμαι οπως το ειπες, σαν τον θανατο.Οπως μερικοι λενε οτι χρειαζονται καφε για να ανοιξει το ματι τους, εμενα δε με πιανει τιποτα αλλο παρα το φαγητο.Ισως ειναι επειδη τρωω πολυ και ο οργανισμος ειναι συνηθισμενος στο φαγητο και αν το μειωσω θα αλλαξει.Θα δουμε σε λιγους μηνες. Παντως η πεινα που με πιανει αν δεν φαω τιποτα το πρωι ειναι σκοτωμα. βρε κ εγώ αμα ξυπνήσω μπορώ να φάω 1000-2000 θερμίδες, όρεξη έχω, το θέμα είναι οτι κάτω απο 1000 δεν με πιάνουν ,μετά απο 30 λεπτά με μια ώρα θα πεινάω το ίδιο, τι τις έφαγα τι δεν τις έφαγα το ίδιο κ το αυτό κ σε cut δεν με παίρνει να φάω τόσο εκτός οτι δεν χωνεύω μέχρι να πάω για προπόνηση κ αυτό τον καιρό δεν με παίρνει να αλλάξω κ τις ώρες. εμένα πάει ανάποδα, αν φάω το πρωί κ μάλιστα καλά πεινάω τρελά όλη μέρα κ όταν πεινάω μπορώ να δώσω μπουνιές στον άλλο για μαλακία λόγο , κάτι που δεν είναι του χαρακτήρα μου , σε bulk είμαι cool & chill αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ αν πάω μεσημέρι για προπόνηση , με τις πρωινές δεν παίζει για κανένα λόγο. Δηλαδή ότι και να φάω αμα πάω πρωί είναι το ίδιο 1
Mikeasdf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Χμμ, δεν εχω κανει ποτε πρωινη προπονηση, ισως ειναι αυτο που το αλλαζει οπως ειπες.Το πιο νωρις μου ειναι 1 το μεσημερι και ειχα ξυπνησει στις 11 ξερω γω αλλα και παλι εφαγα. Η χειροτερη προπονηση μακραν 2
yannis27gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Τελειώνω το Born to Run. Δεν είναι ότι ενστερνίστηκα ότι λέει εκεί μέσα αλλά σαν βιβλίο είναι πολύ καλό και σου δίνει έξτρα κίνητρο για να ασχοληθείς με το τρέξιμο. Thanks Wizzy για την πρόταση. Απο κει την πατησα κι εγω. Ο τυπος σε κανει να νιωθεις πως για πλακα σηκωνεσαι οπως εισαι απο την καρεκλα και βγαζεις ενα μαραθωνιο. Επισης με εψησε γερα στην ιδεα του ξυπολητου τρεξιμου κι εχω προχωρησει αρκετα σταδια ηδη. Ενδιαφερουσα κατασταση και ιδανικο συμπληρωμα στα βαρη. Αντι να με κουραζει μου δινει πιο πολυ ενεργεια. 2
GreekMonkey Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Απο κει την πατησα κι εγω. Ο τυπος σε κανει να νιωθεις πως για πλακα σηκωνεσαι οπως εισαι απο την καρεκλα και βγαζεις ενα μαραθωνιο. Επισης με εψησε γερα στην ιδεα του ξυπολητου τρεξιμου κι εχω προχωρησει αρκετα σταδια ηδη. Ενδιαφερουσα κατασταση και ιδανικο συμπληρωμα στα βαρη. Αντι να με κουραζει μου δινει πιο πολυ ενεργεια. Κοίτα, σαν λογική πρέπει να στέκει αυτό περί ξυπόλητου τρεξίματος κτλ. Είναι όλα αυτά που λέει ότι προερχόμαστε από ανθρώπους δρομείς. Απλά επειδή ζούμε στο 2016 και τις ζωικές μας ανάγκες τις καλύπτουμε με άλλα μέσα και όχι με το τρέξιμο, δεν είναι ότι το έχουμε τόσο ανάγκη να υοθετήσουμε αυτό το στυλ. Παρόλα αυτά ίσως και να είναι καλύτερο, δεν το έχω δοκιμάσει.
GeorgeGK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 https://www.facebook.com/tilestwragreece/videos/551576278349530/
4saken Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι δυσκολο μετα απο 30-40 χρονια περπατημα τρεξιμο με παπουτσια να το γυρισεις στο γυμνο ποδι.... Οι προγονοι μας εμαθαν απο την αρχη να περπατανε ετσι...
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Αμα δε φάω κάτι το πρωί όχι προπόνηση να κάνω ούτε τα πόδια μου δε μπορώ να πάρω :ρ 3
TEOKOS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 που να αρχίζατε πολεμικές τέχνες εκεί να δείτε σοφία και συζητήσεις.. Ενδιαφέρον. Για πες τι γίνεται εκεί ; Επισης με εψησε γερα στην ιδεα του ξυπολητου τρεξιμου κι εχω προχωρησει αρκετα σταδια ηδη. Ενδιαφερουσα κατασταση και ιδανικο συμπληρωμα στα βαρη. Αντι να με κουραζει μου δινει πιο πολυ ενεργεια. Καλή δύναμη. Θα ξέρουμε και από πρώτο χέρι αυτά που λέγονται για τους τραυματισμούς των ξυπόλυτων αν ισχύουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις