logistoulis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Σιγουρα δεν μπορουν να γινουν και τα 2 απλα αν προσθεσω και αεροβιο εστω μιση ωρα τρεξιμο το πρωι σιγουρα θα εχω γενικα καλυτερα αποτελεσματα σε μειωση λιπους. Το θεμα μου ειναι αν αξιζει να παω νηστικος η να φαω κατι? Και αν ναι τι πρεπει να φαω πριν ? σίγουρα μπορούν να γίνουν και τα δύο με αναβολικά και πάρα πάρα πολλή γυμναστική, σε καμιά περίπτωση όμως δεν πιστεύω ότι πρέπει να μένεις νηστικός και παχύσαρκος να είσαι δεν μένεις νηστικός, εκτός αν θες να κάνεις εξάσκηση για κάποιον επερχόμενο πόλεμο ή τρέξιμο για τη ζωή σου 1
γροσερισοπ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 εγώ πιστεύω σε οποιοδήποτε είδος γυμναστικής θέλει και ένα 30λεπτο κάρντιο 3-4ς φορές την εβδομάδα.σήμερα δοκίμασα και τα powerlift 2.0, με καραβόλεψαν, φοβερό πάτημα κάτω. κουμπώνουν καλύτερα τα squats. βέβαια σήμερα είμουν σε deload 80%, θα δείξει τη παρασκεύη που έχω ποιο heavy squat. τρεις τελευταίες βδομάδες έχω ψοφήσει, σωματικά και μέσα. εκεί που έλεγα το deadlift είναι ζόρικο πλέον μου φένεται αέρας, τα squat έχουν αρχίσει και γίνονται θάνατος για τα κιλά μου αλλα περισσότερο είναι το ψυχολογικό (πχ Δευτέρες που έχω 2.5 μέρες ξεκούραση πριν νιώθω ότι θα σηκώσω το κόσμο όλο). έφτασα squat 117.5 deadlift (κανονική λαβή όχι snatch που έκανα πριν) 135-140 οp με το ζόρι το χω φτάσει 52.5-55kg με στόχο τα 60 bench 75kg με στόχο 80kg. ξεκίνησα και αυτή τη βδομάδα pull ups με έξτρα βάρος όπως και dips. γενικά καλά πάω. το ποδήλτο το έχω αφήσει αρκετά (απίστευτο) έχω focusάρει τρελά στους στόχους. άλλες 2 βδομάδες και τελειώνει το strength για μένα.. μπαίνω σε high reps και καίλες. 1
γροσερισοπ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Γενικά αυτό το "κομμάτια" για μένα είναι πολύ hard task και θέλει χοντρό βάθος χρόνου..2 χρόνια βάλε.. (τουλάχιστον για μένα.).. απορώ με κάτι transformations του Internet.... μας δουλεύουν κανονικά ή εγώ κάνω λάθος πράγματα. αν και σιγά σιγά πιστεύω στο ότι είναι πα****ζες και προσπαθούν να παραπλανήσουν..(εντάξει δεν περιμένω σε 4ς μήνες να γίνω κομμάντο) αλλά γενικά θέλει πολύ υπομονή η κατάσταση αν θες ένα σωστό σώμμα.. 1
TEOKOS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Τελικά ρε μάγκες αυτό το TRX είναι φάρμακο για τα προβλήματα σπονδυλικής. Φτιάχνει και ανάσες όπως μας το κάνει 40 λεπτά χωρίς σταματημό καθόλου. Έχω μείνει πίσω βέβαια στο πρόγραμμα με τα βάρη αλλά δεν ήταν και σκοπός μου να γίνω ντούκι... 2
παυκο13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Σας ευχαριστω για τις πληροφοριες και τις συμβουλες! Ψαχνω για μια πρωτεινη επιπλεον ωστε να εχω ενα βοηθημα καλυψης των αναγκων. Εψαξα να βρω οτι πιο "καθαρο" και βιολογικο και κατεληξα σε αυτην https://www.diatrofologiki.gr/whey-protein-organic-viologiki-proteini-oroy-galaktos-viologos-500g Εχει καποιος αποψη?
bosei Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Rip off από τα λίγα. Τσεκαρε την impact whey protein από my protein.gr Χθες πήρα με 55€ 5 κιλά. 1
παυκο13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Rip off από τα λίγα. Τσεκαρε την impact whey protein από my protein.gr Χθες πήρα με 55€ 5 κιλά. Γτ το λες αυτο? Η μια εχει 35 ευρω το μισο κιλο και η αλλη 10 ευρω το κιλο ουσιαστικα!
margaritagr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Αφου θες κατι ποιοτικο και καλο δωστα τουλαχιστον στην optimum gold standard whey οχι σε βιολογικες μπουρδες Η συγκεκριμενη εχει βγει αρκετες φορες νο1 πρωτεινη. 1
bosei Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Τελευταίο pr αυτού του προπονητικού κύκλου σήμερα. 215 κιλά στις άρσεις. Είχα ένα 5αρι ακόμα αλλά λέω ας το. Επόμενος στόχος τα 225 ή 5 πλάκες στην κάθε μεριά 8
Mikeasdf Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Βρηκα επιτελους το λογο που εκανα butt wink στα καθισματα. Ηταν η σταση που αλλαξα στα ποδια για αυτο το λογο, να μην κανω butt wink.Απλα επειδη περασε καιρος το ειχα ξεχασει. Τελικα αν τα εχω ευθεια και παραλληλα τα ποδια ειναι το καλυτερο για μενα και δε με πιανει ραχιαιους οπως πριν
bosei Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δεν είναι απαραίτητα κακό το butt wink. Σίγουρα όταν είναι υπερβολικό αλλά καμία φορά περνιέται σαν butt wink η μετάβαση της σπονδυλικής στήλης από hypertension σε neutral κατά το descent
Mikeasdf Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δεν είναι απαραίτητα κακό το butt wink. Σίγουρα όταν είναι υπερβολικό αλλά καμία φορά περνιέται σαν butt wink η μετάβαση της σπονδυλικής στήλης από hypertension σε neutral κατά το descent Ειχα βγαλει ενα βιντεακι που εκανα καθισματα για το butt wink αλλα το πηρε η μπαλα καταλαθος οταν διεγραφα κατι αλλα Ηταν αρκετα μεγαλο το butt wink. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις