Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα φασολια δεν τα ειδα.. :-(

Θα παραλειφθουν παραυτα.

ε τότε φτιάξε κανονικά brownies η δες κάποια άλλη συνταγή , δεν καταλαβαίνω βέβαια πως απορρίπτεις κάτι πριν το δοκιμάσεις , εγώ αρχικά το έφτιαξα με το σκεπτικό πως αν δεν βγει καλό θα ταΐσω για πλάκα τους άλλους να δω αντιδράσεις αχχαχα

Δειχνει πολυ καλο ,

επειδη δεν εισαι απο τους υποχονδριους με το θεμα φαγητο   αντε να δεχτω πως ειναι υποφερτο αλλα ρε φιλε με φασολια  μεσα  ΦΑΣΟΛΙΑ? δυσκολευομαι να πιστεψω πως θα ειναι τοσο καλο οσο δειχνει ...

Και εχει και αρκετα λιπαρα σε σχεση με την πρωτεινη που παιρνεις .

είμαι πολύ περίεργος με το φαγητό μη νομίζεις , αλλα μόνο αυτό π είναι για refeed-cheat etc , τις υπόλοιπες μέρες θα φάω οτι ειναι να φάω κ μόνο αυτό , οπότε παίζω με τα άκρα , θέλω τα ποιο ωραία/νόστιμα για όταν ειναι να φάω να ευχαριστηθώ και μπορώ να φάω και χαρτί σκέτο τις υπόλοιπες μέρες π χρειάζεται για να πετύχω αυτό π θέλω. 
τα φασόλια χρησιμοποιούνται στο εξωτερικό και σε κανονικές συνταγές και όντως δεν κατάλαβα καν οτι είχε , ούτε οι άλλοι π δοκίμασαν τα λιπαρά τα έβαλα επίτηδες , δεν χρειάζονται για να βγει η συνταγή κ την έκανα έτσι για refeed day μέχρι 5000 θερμίδες οπότε δεν με πολυενδιαφέρουν λίγα λιπαρά. ;)

κοίτα η παραλλαγή μου ίσως να μην ειναι όσο καλή του link, εκεί είχε φυστικοβούτηρα παραπάνω και κάτι σιρόπια χωρίς ζάχαρη. θα δοκιμάσω την επόμενη φορά κ θα σας πω , λογικά το απογειώνουν 

Οχι δεν μου φαινονται πολλα, απλα ειμαι της αποψης  αν ειναι να κανεις cheat  γ@μα τους την μ@να πηγαινε και φαει 1 κιλο παγωτο ξερω εγω  αυτα  τα ντεμι δεν τα καταλαβαινω.

Ισχυει πως τρωω χαρτια  αυτη την περιοδο και συγκεκριμενα χαρτι εφημεριδας .

​με παρεξήγησες, μεσημέρι έφαγα πίτες , τώρα το βράδυ θα φάω μια pizza γίγας και ένα magnum over σοκολάτα , σιγά μη σπατάλαγα τη refeed μέρα σε φασόλια χαχαχ , 5000 με 5500 θερμίδες άνεση  B) 

βέβαια τις υπόλοιπες μέρες που τρώω 200γρ τόνο σε νερό , ελαιόλαδο κ μια χούφτα αμύγδαλα κ αυτό ειναι γεύμα είναι άλλο χαχχααχαχ

• Like 3
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

ε τότε φτιάξε κανονικά brownies η δες κάποια άλλη συνταγή , δεν καταλαβαίνω βέβαια πως απορρίπτεις κάτι πριν το δοκιμάσεις , εγώ αρχικά το έφτιαξα με το σκεπτικό πως αν δεν βγει καλό θα ταΐσω για πλάκα τους άλλους να δω αντιδράσεις αχχαχα

Οταν ειδα το brownie μου ηρθε αμεσως στο μυαλο γλυκο ξεκαθαρα κ φτιαχτηκα γιαυτο λεω αντε θα το κανω κ γω. Μετα ειδα τα φασολια κ ξενερωσα γτ δε μαρεσουν καθολου :P

• Like 3
Δημοσ.

αντέχει ώρες εκτός ψυγείου αυτό το κέικ ή τύπου πρωτεϊνικά brownies ???
χρειάζομαι προτάσεις για την 5μερη μου, τι να πάρω μαζί μου να έχω να τρώω... 
εκεί στα μανιάτικα όρη τίποτα δεν θα έχει. 

σκέφτομαι στο πρωινό να τρώω 3 αυγά και ψωμί μαύρο που θα κουβαλάω από το σπίτι, συν μαρμελάδα free calories. 
μετά σνακς τύπου Protein bars/ σκουπ πρωτεϊνης με ξηρούς καρπούς / τέτοιες μαλακίες brownies or cakes 
και μετά το γεύμα στη ταβέρνα που θα ξεκληρίζω όρνιθες ... 
α και κανα γιαούρτι στην καλύτερη αν παίζει κάνα σούπερ (μένω Γύθειο - εκεί κάπως παλεύεται και μετά μένω Γερολιμένα - εκεί δεν παλεύεται - η τελευταία βάση, Καλαμάτα, δεν έχει θέμα)

• Like 1
Δημοσ.

low bar squat στα γεράματα .

Να δω τι άλλο θα κάνω.

Έλα ρε, το βασικό μου στυλ είναι το low bar. Θα το λατρέψεις όταν δεις πόσο πιο εύκολα grind-αρεις reps. + Τα περισσότερα κιλά (εκτός απροόπτου)

Δημοσ.

Δεν έχουν αρνητικά αν σου δείξει κάποιος να τα κάνεις. Ειδικά αν σου είναι εύκολη η θέση της μπάρας για τους ώμους.

Εμένα δεν είναι τόσο άνετη στους ώμους αλλά το βρίσκω. 

Δημοσ.

Περισσότερα κιλά . Τίποτα άλλο. Εγώ απλά τα βάζω για το ρεπερτόριό μου και να δω που μπορώ να τα φτάσω.

Για αυτούς που θεωρούν όμως το κάθισμα άσκηση πέρα από το να γυμνάσεις πόδια, τα περισσότερα κιλά είναι δέλεαρ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημ(σπ)έρα σας! Έκανα χαζομάρα δύο εβδομάδες τώρα και πήγαινα πρωί ίσα που είχα ξυπνήσει χωρίς φαγητό γιατί βόλευε η ώρα, όμως δεν ήθελα να χάνω ύπνο για να κάτσω να φάω. Διάβαζα από κάποιους ότι κάνει ζημιά, άλλοι έλεγαν δεν τρέχει τίποτα, αλλά γύριζα μετά από μια ώρα και με έπαιρνε ο ύπνος στην καρέκλα, ενέργεια 0.

Σήμερα ξύπνησα μια ώρα πιο νωρίς κι έφαγα κάτι ελαφρύ, καμία σχέση όμως η ενέργειά μου και κατά την άσκηση και τώρα. Δεν ξαναπάω νηστική.  :mellow:

• Like 1
Δημοσ.

Καλημ(σπ)έρα σας! Έκανα χαζομάρα δύο εβδομάδες τώρα και πήγαινα πρωί ίσα που είχα ξυπνήσει χωρίς φαγητό γιατί βόλευε η ώρα, όμως δεν ήθελα να χάνω ύπνο για να κάτσω να φάω. Διάβαζα από κάποιους ότι κάνει ζημιά, άλλοι έλεγαν δεν τρέχει τίποτα, αλλά γύριζα μετά από μια ώρα και με έπαιρνε ο ύπνος στην καρέκλα, ενέργεια 0.

Σήμερα ξύπνησα μια ώρα πιο νωρίς κι έφαγα κάτι ελαφρύ, καμία σχέση όμως η ενέργειά μου και κατά την άσκηση και τώρα. Δεν ξαναπάω νηστική.  :mellow:

Θα πειραματιστεις κ θα βρεις τις ωρες που εισαι καλυτερη και πως λειτουργεις με το φαγητο και τη γυμναστικη, μη φοβασαι :P

• Like 1
Δημοσ.

Πριν την ασκηση τουλαχιστον κατι πρωτεινουχο.Μετα κανονικο φαγητο

Πριν την ασκηση πρωτεινουχο ε ? 

ευχαριστω φιλε δεν το ηξερα θα το κανω και εγω .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...