Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 καταλαβα!! μαλλον θα το αφησω ως εχει για την ωρα τουλαχιστον!
tehAllantin Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ε, ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΣΚΟΥΟΤ το αγαπω. Δεν υπαρχει η άσκηση ρε. ΔΕΝ! Αν δεν τον έπιναν και οι καρποί στο olympic κράτημα θα το έκανα κάθε μέρα, 5 φορές.
yannis27gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά!! Εχω ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής για strength και cardio.Είναι λίγο παλούκι στην αρχή άλλα θα καταλάβετε την διαφορά! Ειναι σαν crossfit άλλα χωρίς όργανα γυμναστικής.Θα σας στείλω το πρόγραμμα της 1ης εβδομάδας και θα στείλω και των υπολοίπων αν βλέπω ότι σας αρέσει και ενδιαφέρεστε! Υπάρχουν χιλιάδες προγράμματα, όρεξη να χεις να κάνεις. Πάντως δε θα πάρεις τίποτα από strength -εκτός κι αν μόλις σηκώθηκες από τον καναπέ..., αυτές είναι ασκήσεις αντοχής κυρίως. Η αυξηση δύναμης θέλει άλλες ασκήσεις. 1
Fotis13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέρα χαράς σήμερα. Με δέχτηκαν Για μεταπτυχιακό Στην Κίνα. Σεπτέμβρη σας αφήνω Τελεια ,Κινα δεν εχω παει ακομα αν και εχω conne με μια Ουκρανη που δουλευει στην Σανγκαη (ειμασταν μαζι σε αποστολη στα Ιμαλαια ).Ειναι ομως στο προγραμμα να παω καποια στιγμη . Αυτη στο μεταξυ fit girl ετρεχε σε ημιμαραθωνιους που διοργανωναν οι εταιρειες εκει (δουλευει στην ups).Μου εχει στειλει κατι ωραιες φωτογραφιες που ετρεχαν σε εναν αγωνα στο Σινεικο τοιχος . Ποσο καιρο θα εισαι εκει ?H χωρα ειναι αχανης δες οσα περισσοτερα μπορεις .
wizzy Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Τελεια ,Κινα δεν εχω παει ακομα αν και εχω conne με μια Ουκρανη που δουλευει στην Σανγκαη (ειμασταν μαζι σε αποστολη στα Ιμαλαια ).Ειναι ομως στο προγραμμα να παω καποια στιγμη . Αυτη στο μεταξυ fit girl ετρεχε σε ημιμαραθωνιους που διοργανωναν οι εταιρειες εκει (δουλευει στην ups).Μου εχει στειλει κατι ωραιες φωτογραφιες που ετρεχαν σε εναν αγωνα στο Σινεικο τοιχος . Ποσο καιρο θα εισαι εκει ? H χωρα ειναι αχανης δες οσα περισσοτερα μπορεις. Φώτη, για σπουδές πάει ο άνθρωπος, όχι για τουρισμό!
Fotis13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Φώτη, για σπουδές πάει ο άνθρωπος, όχι για τουρισμό! Mα ακριβως για αυτο επειδη παει για σπουδες aka μεταπτυχιακο θα εχει πολυ ελευθερο χρονο και καλο ειναι να τον αξιοποιησει και να δει οσα περισσοτερα μπορει .Τουλαχιστον εγω αυτο θα εκανα
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Τελεια ,Κινα δεν εχω παει ακομα αν και εχω conne με μια Ουκρανη που δουλευει στην Σανγκαη (ειμασταν μαζι σε αποστολη στα Ιμαλαια ).Ειναι ομως στο προγραμμα να παω καποια στιγμη . Αυτη στο μεταξυ fit girl ετρεχε σε ημιμαραθωνιους που διοργανωναν οι εταιρειες εκει (δουλευει στην ups).Μου εχει στειλει κατι ωραιες φωτογραφιες που ετρεχαν σε εναν αγωνα στο Σινεικο τοιχος . Ποσο καιρο θα εισαι εκει ?H χωρα ειναι αχανης δες οσα περισσοτερα μπορεις . Οοοταν ερθεις να με ενημερωσεις. Τον αγωνα στο ΣΙνεικο τοιχος θα τον τρεξω και εγω καποια στιγμη ειναι στο προγραμμα! (αν και πουτσα ο αγωνας) Εγω θα μαι στην Changsha και θα ειμαι εκει για τουλαχιστον 3 χρονια. ΚΑι εννοειται οτι θα προσπαθησω να δω οοσο πιο πολλα μπορω Φωτη αυτο δεν το συζηταμε 1
kuzko21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Mα ακριβως για αυτο επειδη παει για σπουδες aka μεταπτυχιακο θα εχει πολυ ελευθερο χρονο και καλο ειναι να τον αξιοποιησει και να δει οσα περισσοτερα μπορει .Τουλαχιστον εγω αυτο θα εκανα Μεταπτυχιακό=\=ελεύθερος χρόνος. Ειδικα στο εξωτερικό. 1
yannis27gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ανάλογα τη χώρα φαντάζομαι αλλά και τη διάθεση του καθενός να αξιοποιήσει όσο μπορεί την ευκαιρία που του δίνεται. Έκανα Μαους το πρόγραμμα 20' με τα kettlebells. Επειδή δεν έχω kettle χρησιμοποίησα ένα 5κιλο αλτήρα, μια χαρά δουλειά έκανε. Καλά, το πρόγραμμα είναι θάνατος, ειδικά για μένα με ελάχιστη αντοχή. Θα το κάνω 1-2 φορές τη βδομάδα, στη θέση του ΗΙΙΤ που έκανα καθώς δίνει πολυ εμφαση στα ποδια που ειναι το αδύνατο μου σημείο. 1
alex_000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 E κάνε και κανα squat, όσο καλό είναι το kettlebel πόδια δεν χτίζει.
yannis27gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Στο συγκεκριμένο έχει ΠΟΛΥ σκουωτ. Περισσότερο απ´ όσο αντέχω.
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 http://cdn.running.competitor.com/files/2012/09/body-weight-squats-up-down-girl.jpeg http://1.bp.blogspot.com/-U8YnMtlZ4Ok/UlxDPxjO-OI/AAAAAAAAEf4/217BqyyOa70/s1600/1265455_558789444175884_133412908_o.jpg Θες να κάνεις 180 από την πρώτη εικόνα? Ή θέλεις να κάνεις 1 από τη δεύτερη? 1
yannis27gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Όταν έχω ταβάνι 20 από την 1η εικόνα, η συζήτηση περιτεύει. Πριν 1 μήνα δεν μπορούσα ουτε 10. Έκανα σκουοτ με βαρος Ντακον, μέχρι τα 50 κιλά σήκωσα. Εσύ αν μη τι αλλο το ξερεις αυτο. Το ζήτημα είναι ότι μετά τα πόδια έτρεμαν και καθώς τα βάρη τα κάνω πρωί, σερνόμουν όλη την υπόλοιπη μέρα στη δουλειά. Τα βάρη πρέπει να γίνονται για να διευκολύνουν τη ζωή μας, όχι να τη δυσκολεύουν. Έφτασα στο σημείο να μη θέλω να κάνω βάρη κι εκεί κατάλαβα ότι κάτι κάνω ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ. Αυτό είναι το σώμα μου σ' αυτή τη φάση της ζωής μου. Δυναμώνει αργά αλλά ΣΤΑΘΕΡΑ, οπότε ό,τι κάνω, το κάνω σωστά. Δε διαγωνίζομαι με κανέναν άλλωστε, αντίπαλος μου είναι ο χτεσινός εαυτός μου. Π.χ. χτες μετακόμισα τα βάρη σε μια αποθήκη που έφτιαξα. Σε σχέση με πέρσι που έκανα μια αντίστοιχη μετακόμιση, χτες έγινε πολύ πιο εύκολα, που πρακτικά σημαίνει ότι φέτος είμαι πιο δυνατος από περσι. Αυτό εμένα μου αρκεί 2
alex_000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Κάνε squat κάθε Σάββατο που δεν δουλεύεις και μπορείς να κάνεις ότι ώρα θες. Οταν λέω squat δεν εννοώ προφανώς με kettlebel. Back squat. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2014 από alex_000 1
Mau-Maus Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Γιαννη εγω κανω σχεδον ακριβως οτι βλεπεις στο βιντεο μετο 20αρι ! ενα 10 λεπτο εναι πραγματικο ξ@@λιασμα ! μουσκεμα απο ιδρωτα .. απλα και μονο να το γυρνας γυρω γυρω η να κανεις απλα πραγματακια! και δυναμωνεις πραγματικα ! εχω κανει πολλων ειδων προπονησεις , αυτο που λενε οτι δυναμωνεις πραγματικα με τα Kettlebell ισχυει ! δες το βιντεο ποσο ευκολο φαινεται ! αυτος το κανει 7 λεπτα και τα λεει κολαση ! 1 λεπτο μονο δοκιμασε να γυρνας ενα 20ρικο γυρω γυρω χωρις σταματημα και θα καταλαβεις γιατι το λεει .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις