Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

φάε ένα παγωτάκι την ημέρα τώρα που είναι καλοκαιράκι και θα πάρεις ένα κιλό σε ένα μήνα. Το παγωτό είναι παρεξηγημένο, έχει πρωτεΐνη πολύ υδατάνθρακα και λίγα σχετικά λιπαρά μη το φοβάσαι. Αφού μένεις στα ίδια κιλά και χάνεις κάτι ψηλά τρως κοντά στην συντήρηση σου, ένα μικρό σπρώξιμο θέλεις.

Παγωτα ακομα δεν εχω αρχισει.Εφοσον τα προτεινεις ενα παγωτακι την ημερα επιβαλλετε.Νομιζα εχουν πολλα λιπαρα

Τρώγε και ξηρούς καρπούς άρχοντα

Αμυγδαλα/φουντουκια/σαν φυστικι καθημερινα τρωω απο 5 το καθενα.

Δημοσ.

ακριβώς αυτό που σου είπα όμως φίλε. Δεν σου είπα να το γυρίσεις στην σαβούρα και να αρχίσεις να τρέφεσαι με τσουρέκια και παγωτά. Τρώγε ότι ακριβώς τρώς (τα καθαρά) και πρόσθεσε ένα παγωτό ξυλάκι (όχι κάνα οικογενειακό) στην διατροφή σου την ημέρα και δες πώς θα σου πάει. Καλύτερα ακόμα αν τρως το παγωτό κοντά στην προπόνηση σου (είτε πριν είτε αμέσως μετά)

αλεξ  θα το κοψεις η εχεις σκοπο να μας στειλεις στο παγωτομανια βραδιατικα ??  :-)

http://pagotomania.gr/

ρίχνω 2 κιλάκια τώρα μεγάλε. Όταν φτάσω στα 83 ξαναρχίζω παγωτάκια φυσικά, σε κάνα 1.5 μήνα το κόβω :D
  • Like 1
Δημοσ.

φάε ένα παγωτάκι την ημέρα τώρα που είναι καλοκαιράκι και θα πάρεις ένα κιλό σε ένα μήνα. Το παγωτό είναι παρεξηγημένο, έχει πρωτεΐνη πολύ υδατάνθρακα και λίγα σχετικά λιπαρά μη το φοβάσαι. Αφού μένεις στα ίδια κιλά και χάνεις κάτι ψηλά τρως κοντά στην συντήρηση σου, ένα μικρό σπρώξιμο θέλεις. 

alex ΕΙΧΕ. Πλεον δεν υπαρχει παγωτο. Μονο αν πας σε gelateria. Αν διαβασεις ΟΛΑ τα παγωτα πλεον (ακομη και premium μαρκες οπως haagen dasz, nirvana κλπ) ειναι παγωμενα γλυκίσματα. Ήτοι φουλ λιπαρά και ζάχαρη. 

Δημοσ.

alex ΕΙΧΕ. Πλεον δεν υπαρχει παγωτο. Μονο αν πας σε gelateria. Αν διαβασεις ΟΛΑ τα παγωτα πλεον (ακομη και premium μαρκες οπως haagen dasz, nirvana κλπ) ειναι παγωμενα γλυκίσματα. Ήτοι φουλ λιπαρά και ζάχαρη. 

Αρα ισως ωρα για περισσοτερο γαλα.

Δημοσ.

δεν αμφιβάλω. Εγώ μόνο χύμα τρώω ποτέ συσκευασμένο, για το ξυλάκι αναφερόμουν βασικά ως ένδειξη ποσότητας. 

Δημοσ.

ακριβώς αυτό που σου είπα όμως φίλε. Δεν σου είπα να το γυρίσεις στην σαβούρα και να αρχίσεις να τρέφεσαι με τσουρέκια και παγωτά. Τρώγε ότι ακριβώς τρώς (τα καθαρά) και πρόσθεσε ένα παγωτό ξυλάκι (όχι κάνα οικογενειακό) στην διατροφή σου την ημέρα και δες πώς θα σου πάει. Καλύτερα ακόμα αν τρως το παγωτό κοντά στην προπόνηση σου (είτε πριν είτε αμέσως μετά)

ρίχνω 2 κιλάκια τώρα μεγάλε. Όταν φτάσω στα 83 ξαναρχίζω παγωτάκια φυσικά, σε κάνα 1.5 μήνα το κόβω :D

Καλα εννοειται αυτο.Και παγωτο παντα χυμα τα ετοιμα ειναι τελειως χαλια.

Αρα ισως ωρα για περισσοτερο γαλα.

Μισο λιτρο την ημερα γαλα πινω.Περισσοτερο το πρωι με τη βρομη γιατι αλλιως δεν τρωγετε αυτο το αχυρο.

Δημοσ.

Πέθανα σήμερα....

Σκάλα 21-18-15-12-9-6-3

Hand stand Pushups, Φροντ σκουοτ(60 κιλά), bar facing Burpees.

Χρόνος 30'

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα παιδες σημερα κανονικα δεν εχω προπονηση...

Ψηνομαι ομως να παω να κανω ενα 30λεπτο.. Να λιωσω.

5 λεπτα σχοινακι για ζεσταμα, περπατημα με αλτηρες στα καπατια χωρις να σταματισω shrugs, μια ασκηση τρικεφαλλων μια ασκηση δικεφαλλων (θα χω ετοιμους αλλο ενα ζευγος αλτηρων με χαμηλοτερο βαρος)καμψεις τελος θα βαλω ενα εμποδια και θα πηδαω απο πανω του επι 10φορες ... Αυτο επι τρεις φορες

Τι λετε; ή θα καταπονισω το σωμα μου και αυριο δεν θα μπορω να βγαλω την προπονηση

Δημοσ.

αλεξ  θα το κοψεις η εχεις σκοπο να μας στειλεις στο παγωτομανια βραδιατικα ?? :-)

http://pagotomania.gr/

Kαλα σου λεει ρε μλκ θα σταματησεις? ποοοο αλλος Dakon μας βρηκε ,θα την ριξω την καταρα δεν την γλιτωνεται :P.Παω gym  με ξενερωσατε (χτες εβλεπα στον υπνο μου οτι ετρωγα γλυκες κρεπες ).

• Like 3
Δημοσ.

Χαχα.. Αυτα ειναι...

Χτες βγηκα. Παμε να φαμε... Τι θα παρετε ρωταει, ριχνω μια ματια στα ψητα μονο λουκανικα παιδακια γυρω.. Λεω εγω τιποτα.

Παραγγελνουν οι αλλοι..

Βγαινουνε εξω, διπλα ειχε κοτοπουλαδικο.. Σφαγη..

Κολαμποκοψωμο, μαρουλι ντοματα στηθος κοτοπουλο και λιγη σως...απαιχτο....

Δημοσ.

Τα αυγα ρε παιδια αν τα χεις μες το ψηγειο ποσο κρατανε? Εχω ενα πακετο που χει ληξει 15/4, να το φαω ή θα με πιασει κιτρινος πυρετος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...