Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά , όσοι έχετε πάει σε rogero 4.30 v2 αντιμετωπίζετε κάνα πρόβλημα με το load last game του multiman? Στην αρχή μου έβγαζε για κάποιο λόγο αυτά που λέει για το move και μετά error . το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα (εκδοση 3) και τώρα όταν το τρέχω το ps3 παγώνει

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σωστος μου διεφυγε παντελως, αλλα και παλι δε μπορει απο ofw

Οποτε πρεπει να εγκαταστησει το Multiman 4.13.00 αφου μπει σε jailbreak mode (power eject κολπο) με το στικακι απο 3.41 απο install package file. Δηλαδη πριν το βημα 1

Αν ο Multiman 4.13 δεν υποστηριζεται σε 3.41 τοτε θα κανεις τα βηματα παρακατω.

1. Official 3.55 απο recovery mode

2. KMEAW 3.55 απο recovery mode

3. Multiman 4.13.00 απο install package files

4. QA toggle απο install package files και τρεχεις το προγραμμα απο ΧΜΒ. Το ελεγχεις με το button combo μετα αφου το τρεξεις

5. Rogero 4.30 v2.0 απο recovery mode

αν ήμαστε ήδη σε 3.55 rogero cfw, και έχουμε εγκατεστημένο το multiman τότε απλώς περνάμε από πάνω το 4.30 v.2.0;;

αν ναι:

1) recovery mode πως μπαίνεις;

2) yp;arxei ένα λινκ με την σωστή έκδοση rogero 4.30 v2.0;

τα games που είναι ήδη στο σκληρό αχρηστεύονται; (p.x. πατσαρισμένο killzone 3 που παίζω τώρα)

τα saves χάνονται;

Δημοσ.

Για εμας που το blue ray drive ειναι νεκρο εχουμε κατι νεοτερο η μενουμε ακομα 3.55kmeaw ?

ουδεν νεοτερον :(

Δημοσ.

σωστος μου διεφυγε παντελως, αλλα και παλι δε μπορει απο ofw

Οποτε πρεπει να εγκαταστησει το Multiman 4.13.00 αφου μπει σε jailbreak mode (power eject κολπο) με το στικακι απο 3.41 απο install package file. Δηλαδη πριν το βημα 1

Αν ο Multiman 4.13 δεν υποστηριζεται σε 3.41 τοτε θα κανεις τα βηματα παρακατω.

1. Official 3.55 απο recovery mode

2. KMEAW 3.55 απο recovery mode

3. Multiman 4.13.00 απο install package files

4. QA toggle απο install package files και τρεχεις το προγραμμα απο ΧΜΒ. Το ελεγχεις με το button combo μετα αφου το τρεξεις

5. Rogero 4.30 v2.0 απο recovery mode

πρεπει να εχω περασμενο ενα παλι μουλτιμαν δεν κανει ε?

επειδη τα εχω ξεχασει τελειως θα μου πεις κ που θα τα βρω ολα αυτα? δεν θυμαμαι καλα καλα ουτε πως εμπαινα με το στικακι

QA και τετοια επισης μου φαινονται λιγο κινεζικα...

με Kmeaw δεν παιζουν περισσοτερα παιχνιδια? μια λες αυτο μια rogero...

Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα ακομη μια φορα.σας ειχα κουρασει λιγο στο παρελθον και επανερχομαι μιας και παλι εχω προβλημα.με ειχατε βοηθησει πολυ και ειχα καταφερει να τρεξω τα παιχνιδια μεσω του 3.55cfw kmew.αυτα που ειχα κανει ηταν τα εξης.

1)εκανα update στην 3.55 ofw

2)μετα περασα το 3.55 cfw kmeaw(ολα μεσω recovery)

3)περασα την τελευταια εκδοση του multiman(τοτε)+οτι αλλο χρειαζοταν και μπορουσα να τρεξω σχεδον ολα τα παιχνιδια τα οποια τα ειχα στον εξωτερικο σκληρο(οποια χρειαζονταν ειχα και το e-boot fix)

για ενα περιεργο λογο ομως οταν ειχα περασει την 3.55 kmeaw οταν πηγαινα στο system settings μου εμφανιζε οτι ειχα την 4.01

μετα απο 2 μηνες εδωσα το πσ3 σε ενα φιλο μου να παιξει αλλα ο φακελος install package files εχει πλεον εξαφανιστει οποτε δε μπορω να τρεξω τα παιχνιδια απο το σκληρο.υποψιαζομαι οτι εβαλε ενα παιχνιδι του ζητησε update το εκανε και εγω μαλλον την πατησα

τωρα υπαρχει τροπος να λυθει το προβλημα η περιμενω και εγω οπως αρκετοι.?

εχω δοκιμασει να βαλω παλι την 3.55 Ofw αλλα μου βγαζει the data is corrupted (8002f2c5)[/background]

Δημοσ.

τωρα υπαρχει τροπος να λυθει το προβλημα η περιμενω και εγω οπως αρκετοι.?

Μονο με downgrade E3-flasher αν το υποστηριζει το ΠΣ3 σου. (δηλαδη αν ειναι σλιμ η φατ με κωδικο CECHH,CECHK,CECHL, CECHP, CECHQ μονο). Αν ειναι CECHG και κατω (με NAND μνημη) μονο με ProGSkeet γινεται και δυσκολα θα βρεις καποιον να το κανει.

Δημοσ.

Μονο με downgrade E3-flasher αν το υποστηριζει το ΠΣ3 σου. (δηλαδη αν ειναι σλιμ η φατ με κωδικο CECHH,CECHK,CECHL, CECHP, CECHQ μονο). Αν ειναι CECHG και κατω (με NAND μνημη) μονο με ProGSkeet γινεται και δυσκολα θα βρεις καποιον να το κανει.

απο κατω λεει CECH-2104B

date code 0B

οποτε μαλλον την πατησα

Δημοσ.

πιθανον εγινε upgrade απο δισκο που εβαλε μεσα ο φιλος σου για να τρεξει. Σχεδον ολοι οι δισκοι εχουν μεσα το firmware που απαιτει το συγκεκριμενο παιχνιδι για να τρεξει. Αν αυτο ειναι μεγαλυτερο απο αυτο που εχει πανω η κονσολα κανει αυτοματως update, αν παμε να τρεξουμε το παιχνιδι απο το δισκο.

Επισης οταν αναβαθμιζουμε απο στικακι οπως κανουμε με τα cfw αν εχουμε μεσα δισκο το ΠΣ3 παντα ψαχνει πρωτα το BDROM για αναβαθμιση. Επομενως αν παμε να κανουμε αναβαθμιση με δισκο μεσα στο drive την πατησαμε γιατι θα περασει το ofw που εχει μεσα το Blue Ray disk !!!

@alexgerow: Πας για downgrade με Ε3-flasher. Δεν υπαρχει αλλη λυση

τωρα τι firmware σου βγαζει στα system info? το ιδιο σου εβγαζε οταν ειχες 3.55KMEAW? μπορει να σου εβγαζε μεγαλυτερο οταν ησουν σε cfw αν ειχες καποιο spoofer μεσα (SEN enabler κτλπ)

Δημοσ.

πιθανον εγινε upgrade απο δισκο που εβαλε μεσα ο φιλος σου για να τρεξει. Σχεδον ολοι οι δισκοι εχουν μεσα το firmware που απαιτει το συγκεκριμενο παιχνιδι για να τρεξει. Αν αυτο ειναι μεγαλυτερο απο αυτο που εχει πανω η κονσολα κανει αυτοματως update, αν παμε να τρεξουμε το παιχνιδι απο το δισκο.

Επισης οταν αναβαθμιζουμε απο στικακι οπως κανουμε με τα cfw αν εχουμε μεσα δισκο το ΠΣ3 παντα ψαχνει πρωτα το BDROM για αναβαθμιση. Επομενως αν παμε να κανουμε αναβαθμιση με δισκο μεσα στο drive την πατησαμε γιατι θα περασει το ofw που εχει μεσα το Blue Ray disk !!!

@alexgerow: Πας για downgrade με Ε3-flasher. Δεν υπαρχει αλλη λυση

τωρα τι firmware σου βγαζει στα system info? το ιδιο σου εβγαζε οταν ειχες 3.55KMEAW? μπορει να σου εβγαζε μεγαλυτερο οταν ησουν σε cfw αν ειχες καποιο spoofer μεσα (SEN enabler κτλπ)

τωρα μου βγαζει το 4.01 ο φιλος μου περασε το naruto που θελει 4.01.αλλα οταν ειχα κανει update σε 3.55 ofw το system info ελεγε 3.55.οταν ομως περασα το 3.55 cmw kmeaw μετα μου εδειχνε οτι εχω 4.01.παρ΄ολα αυτα τα παιχνιδια τα επαιζα κανονικα με το multiman.

to e3 flasher να υποθεσω ειναι καποιο στικακι?

Δημοσ.

οχι δεν ειναι στικακι αλλα ειδικο hardware που το κολλανε στο ΠΣ3 αφου ανοιχτει η κονσολα και κανουν το downgrade.

τωρα με τον Μουλτιμαν δε σου τρεχουν τα παιχνιδια καθολου;

Το 4.01 πως ειχε βγει σε KMEAW? Ειχες βαλει καποιο spoofer η psn enabler προφανως γιατι δεν βγαινει αλλιως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα φίλοι.

Είχα κάποιο πρόβλημα με το Showtime και ήθελα να επιβεβαιώσω πως είναι γενικό και δεν είναι θέμα του δικού μου PS3 μόνο:

Από τη στιγμή που έκανα update στην έκδοση 04.01.264, σε δυο τουλάχιστον αρχεία που δοκίμασα να μπω στο μενού των υποτίτλων, οι sliders (οι δείκτες που κινούνται δεξιά και αριστερά) φαίνονται χωρίς αριθμητικές τιμές.

Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα το σύστημα κολλάει και η οθόνη μαυρίζει. Δε μπορώ επιπλέον να κάνω τίποτα άλλο, από το να κλείσω το PS3 πατώντας παρατεταμένα το ΟΝ/OFF.

Κατά τα άλλα, τα αρχεία αναπαράγονται σωστά.

Θα ψάξω να βρω κανένα αρχείο self παλαιότερης έκδοσης, μήπως επαναφέρω τη λειτουργικότητα, γιατί το Showtime είναι το 90% του χρόνου μου με το PS3.

Θα με βοηθούσε όμως το να μάθω αν αντιμετωπίζετε κι εσείς το ίδιο bug.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

:-)

Edit:

Τελικά, αφού δοκίμασα να αλλάξω το .self, χωρίς αποτέλεσμα, ανακάλυψα πως το ίδιο πρόβλημα παρουσιαζόταν και με τις αλλαγές ρύθμισης του audio.

Εν τέλει, η "λύση" βρέθηκε στο να εγκαταστήσω την έκδοση 4.0 από αρχείο pkg.

Τα αρχεία, τα βρήκα από αυτή τη σελίδα:

>
www.lonelycoder.com/showtime/download

Λοιπόν;

Είχε κανένας άλλος το πρόβλημα που περιγράφω;

Ή να δοκιμάσω ξανά να κάνω update στην 4.01.264 έκδοση;

Επεξ/σία από user024
Δημοσ.

Χαίρετε παίδες!

Έχω μια λίγο περίεργη ερώτηση....:P

Ένας φίλος μου θέλει να πάρει Xbox 360 και μετά να το χακάρει αλλά δεν έχει καθόλου ιδέα για τη διαδικασία που χρειάζεται (θα του πρότεινα φυσικά να πάρει ps3 όπως έχω κι εγώ αλλά δυστυχώς τα καινούρια δε χακάρονται).

Ξέρετε εάν τo xbox χακάρεται κι αυτό με cfw ή χρειάζεται τσιπάρισμα?

Μήπως θα μπορούσατε να μου στείλετε κάποιο link που περιγράφει όλη τη διαδικασία?

Σας ευχαριστώ ακόμη μια φορά!

Δημοσ.

Καλημέρα φίλοι.

Είχα κάποιο πρόβλημα με το Showtime και ήθελα να επιβεβαιώσω πως είναι γενικό και δεν είναι θέμα του δικού μου PS3 μόνο:

Από τη στιγμή που έκανα update στην έκδοση 04.01.264, σε δυο τουλάχιστον αρχεία που δοκίμασα να μπω στο μενού των υποτίτλων, οι sliders (οι δείκτες που κινούνται δεξιά και αριστερά) φαίνονται χωρίς αριθμητικές τιμές.

Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα το σύστημα κολλάει και η οθόνη μαυρίζει. Δε μπορώ επιπλέον να κάνω τίποτα άλλο, από το να κλείσω το PS3 πατώντας παρατεταμένα το ΟΝ/OFF.

Κατά τα άλλα, τα αρχεία αναπαράγονται σωστά.

Θα ψάξω να βρω κανένα αρχείο self παλαιότερης έκδοσης, μήπως επαναφέρω τη λειτουργικότητα, γιατί το Showtime είναι το 90% του χρόνου μου με το PS3.

Θα με βοηθούσε όμως το να μάθω αν αντιμετωπίζετε κι εσείς το ίδιο bug.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

:-)

θα πρέπει να έχουμε τα ίδια αρχεια βιντεο για να μπορέσουμε να δουμε αν το κανει κ σε εμας. στο κάνει σε όλα ή μόνο σε αυτά που είπες;

@alexgerow: προφανώς την 3.55 kmeaw στην έδειχνε σαν 4.01 επειδή θα είχες κάνει εγκατάσταση κάποιον spoofer. όπως είπε ο φίλος παραπάνω, αναγκαστικά πας για downgrade.

Δημοσ.

Αν αγοράσω ένα καινούριο superslim 12gb θα μπορέσω να εγκαταστήσω χωρις nand programmer και κολλητήρια το cfw firmware?

Επίσης έχει βάλει κανεις σε superslim άλλο σκληρό (έστω με πατέντα γιατί διαβάζω δεν έχει το tray απ τη μάνα του και δεν κυκλοφορεί ακόμα tray από τη sony ή άλλο κατασκευαστή αν και σήμερα βρήκα αυτό: http://www.ebay.com/itm/Original-Sony-PlayStation-3-Hard-Disk-Drive-Mounting-Bracket-for-Super-Slim-PS3-/350647115278?pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item51a4325e0e)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...