Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αρχές καλοκαιριού το PSN με έστειλε για banάκια, και από τότε δεν έχω ξανά ασχοληθεί. Από ότι διάβασα παραπάνω πρέπει να αλλάξω το console id της κοσνόλας μου με κάποιο patch όπως το psidpatch. Έχω μια δεύτερη κονσόλα με OFW μετά το (3.55), μπορώ να χρησιμοποιήσω το console id της χωρίς να την χακάρω? αν ναι πως το βρίσκω. Αν το προηγούμενο δεν είναι δυνατό που μπορώ να βρω valid console id?

Όποιος θέλει ας μου απαντήσει εδώ ή με pm.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Γεια και παλι ! υπαρχει καποιο σπλιτερ για να περασω μεγαλα files σε σκληρο fat32 και μετα στο ps3?

και αν ναι ειναι ευκολο και αξιζει?

η να μπω στην διαδικασια να συνδεσω το ps3 με καλωδιο λαν στο router και το pc μαζι?

αυτο με το λαν πως γινετε ακριβως? 

ευχαριστω και παλι! :)

Δημοσ.

μα αφου η ταχυτητα μπορει να φτασει 10gb/s

εσεις με τι τροπο το κάνετε ?

Εγώ για τα 10 Gb/s χρησιμοποιώ πολυπλεξία δεδομένων με 7 διαφορετικά μήκη κύματος Laser στην οπτική ίνα που συνδέει το PS3 με τον Η/Υ. :P

Φίλε μου κάπου τα έχεις μπερδέψει ή δε σου τα είπαν καλά ...

• Like 1
Δημοσ.

μα αφου η ταχυτητα μπορει να φτασει 10gb/s

εσεις με τι τροπο το κάνετε ?

τσέκαρε εδώ http://www.ps3hax.net/2011/02/how-to-transfer-large-files-from-pc-to-ps3-at-lan-speeds-100mbs/ για να μην παιδεύεσαι με εξωτερικούς σκληρούς και ιστορίες απ τη κρύπτη. σύνδεσε ps3-υπολογιστη με καλωδιο ethernet κανε και ότι λέει στο λινκ και τέλειωσες

Δημοσ.

Bρε παιδια επειδη αλλαξα pc κ εκανα φορματ,εχασα αυτα που χρειαζομουνα για να περναω παιχνιδια στην κονσολα ps3 απο τον υπολογιστη...Δηλαδη προγραμμα,οδηγιες κτλ.Δεν θυμαμαι πως τα περναω λογω οτι δεν πολυασχολουμαι.Ευχαριστω.Το ps3 ειναι χακαρισμενο. :huh:

Δημοσ.

Για την ακρίβεια το PS3 έχει κάρτα δικτύου 1Gbps και αν το συνδέσουμε στο κατάλληλο switch (ή έστω απευθείας στο PC μέσω cross καλωδίου) μπορούμε να μεταφέρουμε αρχεία μέσω FTP με ανεκτή ταχύτητα. Για παιχνίδια των 10GB συνήθως δεν χρειάζονται πάνω από 7-8 λεπτά. Μιλάμε πάντα για σύνδεση μέσω καλωδίου και όχι ασύρματα.

Δημοσ.

Bρε παιδια επειδη αλλαξα pc κ εκανα φορματ,εχασα αυτα που χρειαζομουνα για να περναω παιχνιδια στην κονσολα ps3 απο τον υπολογιστη...Δηλαδη προγραμμα,οδηγιες κτλ.Δεν θυμαμαι πως τα περναω λογω οτι δεν πολυασχολουμαι.Ευχαριστω.Το ps3 ειναι χακαρισμενο. :huh:

το λινκ στο ακριβώς απο πάνω ποστ δεν σου κάνει;

Δημοσ.

το λινκ στο ακριβώς απο πάνω ποστ δεν σου κάνει;

Xωρις καλωδιο δεν γινετε φιλε μου.Δηλαδη επειδη εχω σταθερο κ η κονσολα ειναι 3-4 μετρα μακρια....Υπαρχει αλλος τροπος;Και ενα δευτερο να ρωτησω:εχω rogero με multiman(μου τα εχουν περασει).Εχει βγει κατι καινουργιο κ καλυτερο;Ευχαριστω.

Δημοσ.

Xωρις καλωδιο δεν γινετε φιλε μου.Δηλαδη επειδη εχω σταθερο κ η κονσολα ειναι 3-4 μετρα μακρια....Υπαρχει αλλος τροπος;Και ενα δευτερο να ρωτησω:εχω rogero με multiman(μου τα εχουν περασει).Εχει βγει κατι καινουργιο κ καλυτερο;Ευχαριστω.

ναι υπάρχει..τσέκαρε Link.png Site: εδώ

Δημοσ.

βλέπω πως η Sony έβγαλε official 4.50 ...

Και ο habibis χτυπησε αμεσα με 4.50

Δεν υπαρχει ομως ακομη συμβατος Manager να τρεξει τα παιχνιδια. Αναμενουμε 1 μερα ακομη να δουμε σχολια χρηστων

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...