Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εχεις φατ να μη βαλεις κανενα, μεινε με spoofer σε Ermak 4.55. Παραπονιουνται αρκετοι οτι εχουν θεματα με 4.60 οποιο κι αν ειναι

Εγω σε Slim CECH2504 ειμαι με habib και δεν εχω προβληματα μεχρι στιγμης, οτι εχω δοκιμασει τρεχει

Διαβασε και καμια 10 ρια σελιδες προς τα πισω να δεις οτι σε αρκετους δε τρεχει.

Αυτο που εχω δει εγω και απο ξενα fora ειναι οτι οι ΦΑΤ εχουν θεματα με αυτο. Δε φορτωνουν τα παιχνιδια

Δημοσ.

Επειδή έκανα μ......ια και απο cfw μου γύρισε το fat μου σε 4.25 official, αν γνωρίζει κανεις κανένα κοντά στο κερατσινι - Πειραιά που να κάνει downgrade φτηνότερα απο την ταρίφα των 30 ευρώ παρακαλώ να με ενημερώσει.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να μεταφερω σε εξωτερικο σκληρο δισκο δυο παχνιδια που εχω στον εσωτερικο 80αρι του ps3 μου μεσα απο το multiman και αν ναι με ποιο τροπο?

Δημοσ.

Επειδή έκανα μ......ια και απο cfw μου γύρισε το fat μου σε 4.25 official, αν γνωρίζει κανεις κανένα κοντά στο κερατσινι - Πειραιά που να κάνει downgrade φτηνότερα απο την ταρίφα των 30 ευρώ παρακαλώ να με ενημερώσει.

Ευχαριστώ.

σου εστειλα πμ ειμαι πειραια

αν θες να τα πουμε

Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να μεταφερω σε εξωτερικο σκληρο δισκο δυο παχνιδια που εχω στον εσωτερικο 80αρι του ps3 μου μεσα απο το multiman και αν ναι με ποιο τροπο?

Μπαίνεις multiman πας πάνω στο game που θέλεις και πατάς αντιγραφή.αν το game είναι στον εσωτερικό τότε το μεταφέρει στον εξωτερικό, και το αντίθετο!

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα απο σαλονικα. Αποφασισα να σκαληξω το ps3 slim cech-3004 που εχω. Ειναι η μονη συσκευη στο σπιτι που δεν εχω σκαληξει. Τι μπορω να κανω για jailbrake ? Ειμαι στο official 4.65 και ειδα αυτο χτες http://ps3portal.net/ps3-4-65-downgrade-to-3-55-official-release-free-download/

Στα σχολια γραφουν οτι δουλευει σε ολα τα μοντελα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα μην το κανεις. Δεν ισχυει

Ο μονος τροπος να γινει jailbreak το 3004 ειναι με το Cobra ODE

Γκουκλαρε τo να δεις τι ειναι. Αλλος τροπος δεν υπαρχει.

Επεξ/σία από mtzs
Δημοσ.

Για τα δικά μου δεδομένα δεν ειναι τίποτα το ιδιαίτερο να το μοντάρω. Το πιο δύσκολο κομμάτι ειναι τα transistors αλλά αξίζει να δώσω τόσα χρήματα για το COBRA ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...