Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έπεσε στα χερια μου το φιφα 15, θελει 4.60 λεει!

ποιο ειναι to stable cfw που βαζουμε αυτη την περιοδο? :P 

Τι κονσολα εχεις FAT, slim, κωδικο CECH;

Δημοσ.

Το ermak cobra έχει custom fonts/icons και στο startup βγάζει κάτι ελληνικές σημαίες μαζί με στρατιώτες και κάτι άλλα σύμβολα, το οποίο κάνει την κονσόλα καρναβάλι. Μακριά. Καλύτερα Habib Cobra που είναι εντελώς clean.

Καλό θα ήταν ο/οι ermak να μην κάνουν το UI τσαντίρι.

Επειδη μπαινει και γραφει εδω το καθε 15χρονο ας διδάξουμε λίγη ιστορια... το πρωτο cfw που βγηκε απο τους bludisk δεν ηταν δωρεαν αλλα έπρεπε να το αγορασεις! υστερα απο λιγο καιρο εβγαλε ο regero to πρώτο δωρεαν cfw και ακολουθησαν habib ermak κτλ(πιστευω ειναι μεγαλη τιμη του φορουμ να γραφει ο ermak εδω)

οι παραπάνω κοπιασαν και κοπιαζουν αφιλοκερδώς!το λιγοτερο που μπορουμε να τους πουμε ειναι χιλια ευχαριστω! 

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

Προβληματίστηκα αρκετά αν έπρεπε να το γράψω εδώ ή στο PS4 topic. Επειδή αφορά hackιά το αναφέρω εδώ, ούτως ή άλλως οι πιο πολλοί insomniacs PS4 owners παρακολουθούν και αυτό το νήμα πιστεύω.

Στην IFA 2014 ως γνωστόν ανακοινώθηκε το Z3, το οποίο κατ' ουσίαν είναι ακριβώς ίδιο με το Z2 με ένα πολύ σημαντικό έξτρα feature: το remote play με PS4. Όπως έχω αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν, είμαι εξαιρετικά πορωμένος με το streaming των games μου από το PC μου στις άλλες συσκευές μου και ιδίως στο Nexus 5 μου. Οπότε με μεγάλη μου χαρά ανακάλυψα ότι ο παρακάτω τύπος χάκεψε τα απαραίτητα αρχεία του Z3 που επιτρέπουν στο remote play να δουλεύει και τα έκανε συμβατά με όλα τα android κινητά/tablets που φοράνε ICS και πάνω:

http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/4-4-4-stock-xperia-devices-ps4-remote-t2868092

Φυσικά για την ώρα δεν υπάρχει PS remote play app, αλλά όποιος ακολουθήσει το guide με το που βγάλει το app η Sony για το Z3 θα μπορεί να το κάνει install και στο κινητό του. Εν ολίγης, οποιοσδήποτε PS3/PS4 owner με οποιοδήποτε android κινητό μεσαίας κατηγορίας θα μπορεί να streamάρει τα παιχνίδια του σε αυτό.

Enjoy!

• Like 1
Δημοσ.

Τι κονσολα εχεις FAT, slim, κωδικο CECH;

slim cech 2504a και εχει το fw του ermak 4.50 4.55? δεν θυμάμαι το νουμερο. εχω φαει και ban.. 

Δημοσ.

Κανε αναβαθμιση τον ΜΜ στη τελευταια του εκδοση μεσα απο το μενου του και μετα βαλε zero 4.60

Αναβαθμιση firmware κανεις αφου αφαιρεσεις καποιο spoofer αν εχεις. Αν δεν εχεις προχωρας οπως εισαι απο το ΧΜΒ την αναβαθμιση

Δημοσ.

καλησπερα! με ειπατε να βαλω ErMaK86 4.55 cfw πανω απο 4.46 arch αλα καπου πηρε το ματι μου για Dehasing! πρεπει να το κανω και αυτο ??? ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδάκια, cechk04 fat 80gb, με fw 2.7 γίνεται cfw απλά ε?

Έχει τίποτα προβλήματα η συγκεκριμένη παρτίδα?

Ακολουθεις τον οδηγο της πρωτης σελιδας.

Ξεκινας με την περιπτωση 1. Συνεχιζεις στην περιπτωση 2.

Επειδη εχεις φατ κονσολα συνιστω να βαλεις Ermak 4.55 ως τελευταιο firmware. Αν θες να μπαινεις PSN (Κατι το οποιο ειναι καλο να αποφυγεις) η να τρεξεις FIFA 15 τοτε βαλε καποιο spoofer.

Επισης οπωσδηποτε το fan control utility του baxalo για θερμοκρασιες

καλησπερα! με ειπατε να βαλω ErMaK86 4.55 cfw πανω απο 4.46 arch αλα καπου πηρε το ματι μου για Dehasing! πρεπει να το κανω και αυτο ??? ευχαριστω

Ακολουθεις την περιπτωση 3 της πρωτης σελιδας. Περιγραφονται και τα dehasing και τα QA.

Ελεγχεις δηλαδη αν εχεις QA ενεργα με το button combo. Αν δεν εχεις QA ενεργα καλο ειναι να κανεις downgrade περασμα 3.55 και μετα 4.55. Αν ειναι ενεργα προχωρας οπως εισαι απευθειας σε 4.55 απο ΧΜΒ

• Like 2
Δημοσ.

Κανε αναβαθμιση τον ΜΜ στη τελευταια του εκδοση μεσα απο το μενου του και μετα βαλε zero 4.60

Αναβαθμιση firmware κανεις αφου αφαιρεσεις καποιο spoofer αν εχεις. Αν δεν εχεις προχωρας οπως εισαι απο το ΧΜΒ την αναβαθμιση

Ρε συ όσο και να έψαξα δεν βρήκα cfw 4.60 απο τους zer0. Μόνο το 4.55. Μήπως εννοούσες του habib;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...