Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι το δοκιμασα το combo αρκετες φορες, αλλα παλι τιποτα.

μπορω να τσεκαρω με καποιον αλλον τροπο?

δεν εχω σκοπο να το κανω downgrade, αλλα καλο ειναι να το εχω για αν ποτε χρειαστει

edit: ακυρο! εκανα το ιδιο combo, αλλα αντι για R3 πατησα L3 και μου τα εβγαλε.

ευχαριστω πολυ mikele! να σαι καλα!

• Like 1
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι το δοκιμασα το combo αρκετες φορες, αλλα παλι τιποτα.

μπορω να τσεκαρω με καποιον αλλον τροπο?

δεν εχω σκοπο να το κανω downgrade, αλλα καλο ειναι να το εχω για αν ποτε χρειαστει

Δικο μου λαθος sorry L3 ειναι το σωστο.

by the way μιας κ ειπες για 4.82 multiman http://www.psx-place.com/threads/multiman-v04-82-00-deank-adds-4-82-cfw-support.15615/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Δημοσ.

τον multiman τον περασα και αυτον εχθες. περασα την προηγουμενη εκδοση, και μεσα στο interface του(τερμα δεξια) ειχε να κατεβασω το update. δεν ειχε ανεβει πουθενα αλλου νομιζω οταν το εκανα.

γιατι λες sorry :P σε βλεπω τοσα χρονια βοηθας εδω μεσα. εμεις θα επρεπε να σου λεμε sorry :P

Δημοσ.

τον multiman τον περασα και αυτον εχθες. περασα την προηγουμενη εκδοση, και μεσα στο interface του(τερμα δεξια) ειχε να κατεβασω το update. δεν ειχε ανεβει πουθενα αλλου νομιζω οταν το εκανα.

πατησα ακριβως οτι μου ειπες, και δεν επιανε. δοκιμασα τα ιδια ακριβως κουμπια αλλα με L3 και επιασε κανονικα(L1+R1+L2+R2+Dpad down+L3)

ωραιος μια χαρα,σου εχω στειλει πμ για λιωσιμο..... :-D

• Like 1
Δημοσ.

καταρχην τσεκαρεις με το MinVerChk αν η κονσολα σου κατεβαινει απο 3.56 και ΚΑΤΩ

αυτο γιατι πρεπει να το τσεκαρω δεν μπορω να περασω το ενα cfw πανω στο αλλο?

Δημοσ.

αυτο γιατι πρεπει να το τσεκαρω δεν μπορω να περασω το ενα cfw πανω στο αλλο?

οκ εισαι με cfw δεν το προσεξα,στις πρωτες σελιδες υπαρχουν οδηγιες.

ΑΝ ΔΕΝ παιζεις online,μεινε εκει που εισαι,δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις.

κανε υπομονη να βγει της Rebug Team

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια.Εχω το ps3 fat 40gb με cfw 4.80 . Εχω ενα 250gb σκληρο δισκο απο παλιο μου λαπτοπ. Μπορω να τον βαλω πανω στο ps3? Αν ναι πρεπει να κάνω φορματ στο σκληρο δισκο? Και τελος χρειαζεται να βαλω κατι αλλο μεσα στο σκληρο ώστε να μην εχω καποιο προβλημα με το cfw? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια.Εχω το ps3 fat 40gb με cfw 4.80 . Εχω ενα 250gb σκληρο δισκο απο παλιο μου λαπτοπ. Μπορω να τον βαλω πανω στο ps3? Αν ναι πρεπει να κάνω φορματ στο σκληρο δισκο? Και τελος χρειαζεται να βαλω κατι αλλο μεσα στο σκληρο ώστε να μην εχω καποιο προβλημα με το cfw? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

καντον φορματ NTFS στον υπολογιστη ωστε να μπορει να στον διαβασει η κονσολα.

τον βαζεις πανω,σου ζηταει το cfw που ειχες πριν την αλλαγη σκληρου το οποιο βαζεις σε ενα fat32 usb,

κανει φορματ η κονσολα τον σκληρο,και τελος σου κανει εγκατασταση το cfw.

οταν bootarei βαζεις τα απαιτουμενα Homebrew.(multiman/webman κλπ)

Δημοσ.

καντον φορματ NTFS στον υπολογιστη ωστε να μπορει να στον διαβασει η κονσολα.

τον βαζεις πανω,σου ζηταει το cfw που ειχες πριν την αλλαγη σκληρου το οποιο βαζεις σε ενα fat32 usb,

κανει φορματ η κονσολα τον σκληρο,και τελος σου κανει εγκατασταση το cfw.

οταν bootarei βαζεις τα απαιτουμενα Homebrew.(multiman/webman κλπ)

Σε ευχαριστω mikele13..τo cfw που εχω ειναι το 4.80 rebug..χρειαζεται να βαλω το 4.82 ? σε ποια διαδρομη θα το βαλω το cfw μεσα στο φλασακι ?αυτην (PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP) ?

Δημοσ.

Σε ευχαριστω mikele13..τo cfw που εχω ειναι το 4.80 rebug..χρειαζεται να βαλω το 4.82 ? σε ποια διαδρομη θα το βαλω το cfw μεσα στο φλασακι ?αυτην (PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP) ?

θα βαλεις το 4.80 Rebug στο φλασακι.

Η δομη των φακελων ειναι σωστη.

4.82 ειναι απαραιτητο ΜΟΝΟ αν παιζεις online.

αλλιως αστη οπως ειναι.

Δημοσ.

Εφόσον έχεις το fat το σαρανταρη δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, απλά βάζεις το σκληρό που θες,

το ps3 σε προτρέπει να τον κάνει format. το αποδέχεσαι. τον κάνει μόνο του format και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Καλησπερα, περασα το rebug. μετα απο 30+ αποτυχημενες προσπαθειες χτες το βραδυ, σημερα τα καταφερε η κονσολα με την 1η.

στοχος μου ειναι να παιζω στο ps3 ολα τα ps1, ps2, ps3, psp παιχνιδια. Ποια ειναι η επομενη κινηση ? εγκαθιστω την τελευταια εκδοση multiman ή κατι αλλο ? η τελευταια εκδοση ferrox τα εχει ολα μεσα ? τι ειναι ποιο φιλικο προς το χρηστη να το πω ετσι ? Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα, περασα το rebug. μετα απο 30+ αποτυχημενες προσπαθειες χτες το βραδυ, σημερα τα καταφερε η κονσολα με την 1η.

στοχος μου ειναι να παιζω στο ps3 ολα τα ps1, ps2, ps3, psp παιχνιδια. Ποια ειναι η επομενη κινηση ? εγκαθιστω την τελευταια εκδοση multiman ή κατι αλλο ? η τελευταια εκδοση ferrox τα εχει ολα μεσα ? τι ειναι ποιο φιλικο προς το χρηστη να το πω ετσι ? Ευχαριστω

πρεπει να βαλεις Rebug Firmware να το γυρισεις σε cobra mode απο normal

που ειναι απο την αρχη μεσα απο το Rebug Toolbox.

βαζεις webman mod 1.47.05 και τα παιχνιδια σε iso στους ετοιμους φακελους PSX/PS2

τα PS3 δεν χρειαζονται iso τα βαζεις retail οπως τα "παιρνεις" απο τον θειο στον φακελο GAMES

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα εγω περασα το rebug ολα καλα αλλα ειναι τωρα σε 4.81 και online δε μπαινει γτ μου λεει να κανω udpate τι γινετε τωρα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...