Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, polog40 είπε

.

Με L2 και R2 ( κάτω  σκανδάλες) αλλάζεις τρόπο προβολής

L1 και R1 ηταν τελικα.Ευχαριστω.

Επεξ/σία από webparts
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, webparts είπε

L1 και R1 ηταν τελικα.Ευχαριστω.

Ναι έχεις δίκιο λάθος δικό μου.

Πάντως δεν μπορείς να πεις, κοντά έπεσα... Lol

Επεξ/σία από polog40
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, polog40 είπε

Ναι έχεις δίκιο λάθος δικό μου.

Πάντως δεν μπορείς να πεις, κοντά έπεσα... Lol

Με βοηθησες οπως και να εχει :)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, JohnJohn3484 είπε

Είχες βάλει ελληνικά στο webman; Αυτό μου το χε πάθει με τα ελληνικά και είχα βάλει μικρότερη έκδοση που δεν είχε το θέμα και το γύρισα στα αγγλικά;

ναι εχω ελληνικα. να βρω δηλαδη και να εγκαταστησω παλιοτερη εκδοση και να βαλω ελληνικα και μετα την νεοτερη?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..αγορασα  ενα ps3 super slim με αριθμο CECH-4204C ΚΑΙ firmware 4.82....ειδα πολλα βιντεο στο youtube για να κανω jailbreak και κανενας τροπος δεν λειτουργησε...μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος να κανω to jailbreak?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ThanasisOlibiakos είπε

Καλησπερα παιδια..αγορασα  ενα ps3 super slim με αριθμο CECH-4204C ΚΑΙ firmware 4.82....ειδα πολλα βιντεο στο youtube για να κανω jailbreak και κανενας τροπος δεν λειτουργησε...μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος να κανω to jailbreak?

Τζάμπα προσπαθείς τα super slim δεν σπάζονται.

• Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ThanasisOlibiakos είπε

ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΎΡΓΗΣΕ γιατί πολύ απλά ΔΕΝ δέχεται CFW ακόμα..

Μπορεί στο μέλλον...

• Thanks 1
Δημοσ.

http://www.psjailbreak.gr/2017/11/ps3xploit-jailbreak-ps3-rebug-4812.html?m=1

Ακολουθω τον οδηγο. Στο βημα που θελω να παω στη σελιδα redthetrainer.... Δεν ανοιγει τη σελιδα ομως....

Αν παω redthetrainer/ps3 και ακουθησω το path, φτανω στο σημείο που πρεπει να επιλεξω write nor memory, ΟΜΩΣ εκει που παω γραφει patch... Ειναι το ιδιο?

Επισης πρεπει να μετονομασω το αρχειο hex σε flash_482.hex?

Εχω slim 2004b 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, d_gkal είπε

http://www.psjailbreak.gr/2017/11/ps3xploit-jailbreak-ps3-rebug-4812.html?m=1

Ακολουθω τον οδηγο. Στο βημα που θελω να παω στη σελιδα redthetrainer.... Δεν ανοιγει τη σελιδα ομως....

Αν παω redthetrainer/ps3 και ακουθησω το path, φτανω στο σημείο που πρεπει να επιλεξω write nor memory, ΟΜΩΣ εκει που παω γραφει patch... Ειναι το ιδιο?

Επισης πρεπει να μετονομασω το αρχειο hex σε flash_482.hex?

Εχω slim 2004b 

http://www.psx-place.com/threads/ps3xploit-tools-v2-0-improved-flash-writers-dumpers-even-easier-to-install-cfw-on-4-82-ofw.16139/

Ακολούθησε αυτά τα αρχεία.

Εννοείται ότι πρέπει να πάρεις nor backup πρώτα....

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, d_gkal είπε

Θενξ!

Αρα στην ιστοσελίδα παταω το patch nor memory, σωστα?

Επισης το back up πως θα το παρω? Υπάρχει καποιος οδηγός?

Οδηγός για nor backup,παρακολουθα ακριβώς τί κάνει..

Ναι patch nor κάνεις.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δε γινεται. δε μπορω να το κανω με βαση το βιντεο

αλλα αρχεια δειχνει, αλλα εχει στο zip

πχ index σκετο δε βρισκω, ουτε το ιδιο js αρχειο...

παιδευομαι μια ωρα, αποτελεσμα 0

Μαλλον πηρα το back up με αλλον τροπο

Τουλάχιστον ειναι 16mb

Ομως εχω αλλο προβλημα τωρα. 

Ξεκινησα την διαδικασία για jb και εδω και ποση ωρα εχει κολλησει στο proceeding to patch nor flash memory...

Τι κανω? Το κλαιω???

Να το κλεισω???

Το εκλεισα, το ανοιξα και λεει θα κανει restore το οποιο μπορει να διαρκεσει 2-3 ωρες, ΑΝ βρει αρχειο για restore....

Επεξ/σία από d_gkal
Δημοσ.

Παιδιά το movian σας βρίσκει κανονικά υπότιτλους ή μόνο σε εμένα το κάνει? Έχω opensubtitles αλλά οποία ταινία και αν βάλω μου βγάζει ένα σφάλμα από το opensubtitle και δεν βρίσκει κανέναν υπότιτλο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...