Sed22 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Εγω με το συστημα που εχω να τολμησω να ασχοληθω ή οχι?
scrooge Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Εγω με το συστημα που εχω να τολμησω να ασχοληθω ή οχι? ο τολμων νικα:Ρ μπορει κ να το παιζει στα medium, you never know. μια δοκιμη θα σε πεισει.
nikos21aek Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Εγω με το συστημα που εχω να τολμησω να ασχοληθω ή οχι? Χαλαρά πιστεύω.
FallenAngelGR Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Εγω με το συστημα που εχω να τολμησω να ασχοληθω ή οχι? Είναι παιχνίδι που χρειάζεται κυρίως επεξεργαστή
nikos21aek Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ναι χωρίς επεξεργαστή δεν θα ποστάρει η μητρική.Στα τέρματα θα παίζει κατά πάσα πιθανότητα.
FallenAngelGR Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ναι χωρίς επεξεργαστή δεν θα ποστάρει η μητρική.Στα τέρματα θα παίζει κατά πάσα πιθανότητα. μπρρρ... πάγωσα!!!:rolleyes:
nikos21aek Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Toυ πόστη.Άμα δεν παίξει σε 1280 x 1024 στα τέρματα με την 9800gt που θα παίξει;
mariosk89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Το τερμάτισα... Δεν έχω μαζέψει όλα τα φτερά, ούτε ανέβηκα σε όλα τα viewpoints. Κορυφή το παιχνίδι για μένα, μακάρι να βγάλουν και 3ο εγώ τώρα μπήκα στη 10! έχω στολή και σπαθί του Αλταιρ, έφτιαξα όλη τη βίλα,βρήκα τα αγαλματάκι κτλ. τρομερό παιχνίδι.κορυφή δεν λες τίποτα. σίγουρα θα βγει τρίτο. στο τέλος του 1ου παιχνιδιού το είχαν πει (μπορεί να το είχα διαβάσει και κάπου αλλού, δεν είμαι σίγουρος). στο τέλος του 1ου, όταν κάνεις eagle vision και βλέπεις τα αίματα, γράφει κάπου το όνομα ενός νησιού στον ειρηνικό ,κάτι τέτοιο είχα διαβάσει http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=175552
loukas77 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 εγώ τώρα μπήκα στη 10!έχω στολή και σπαθί του Αλταιρ, έφτιαξα όλη τη βίλα,βρήκα τα αγαλματάκι κτλ. τρομερό παιχνίδι.κορυφή δεν λες τίποτα. σίγουρα θα βγει τρίτο. στο τέλος του 1ου παιχνιδιού το είχαν πει (μπορεί να το είχα διαβάσει και κάπου αλλού, δεν είμαι σίγουρος). στο τέλος του 1ου, όταν κάνεις eagle vision και βλέπεις τα αίματα, γράφει κάπου το όνομα ενός νησιού στον ειρηνικό ,κάτι τέτοιο είχα διαβάσει http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=175552 Όταν δεις το τέλος του 2 δεν θα έχεις καμία αμφιβολία ότι θα βγει 3ο . Δεν λέω τίποτα άλλο, όταν το τερματήσεις θα καταλάβεις
kosmasgr Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Που ακριβώς περνάμε τα save γνωρίζει κανείς ? Εκανα ξανά εγκατάσταση το παιχνίδι και κράτησα παλιό save
Luciddream Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 το έχω αφήσει το παιχνίδι στο 2o sequence γιατι δεν προλαβαίνω πολύ και γιατί ψιλοκαίγομαι στο MW2 όταν βρώ ευκαιρία, αλλα με αυτά που γράφετε περι 10ου sequence κτλ, με έχετε πορώσει.. σταματήστε!!! ζηλεύουμε!! :-D
mariosk89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Που ακριβώς περνάμε τα save γνωρίζει κανείς ? Εκανα ξανά εγκατάσταση το παιχνίδι και κράτησα παλιό save εγώ έκανα φορματ, ξαναεβαλα το παιχνιδι και συνεχισε απο εκει που ημουνα. τα saves τα κραταει η ubisoft στους server της. εκτος αν το εχεις σπασμενο οποτε δεν ξερω τι παιζει.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Έχω ένα πρόβλημα με το pc της υπογραφής μου. Παίζω σε ανάλυση 1680x1050 με όλα στο full. Το θέμα είναι ότι ενώ να το framerate είναι μια χαρά δεν φορτώνουν όλα τα γραφικά με αποτέλεσμα να εμφανίζονται κάποια πράγματα όταν πηγαίνω κοντά τους.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Έχω ένα πρόβλημα με το pc της υπογραφής μου. Παίζω σε ανάλυση 1680x1050 με όλα στο full. Το θέμα είναι ότι ενώ να το framerate είναι μια χαρά δεν φορτώνουν όλα τα γραφικά με αποτέλεσμα να εμφανίζονται κάποια πράγματα όταν πηγαίνω κοντά τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα