ChRis6 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 προβλημα... ειμαι εκει οπου ξιπνανε το ezio, κ με βαζουν να κανω κατι μ@λ@κιες, και ξαφνικα γινομαι altair και πρεπι να κινιγισω μια τυπισα νμζ, η οποια μπενει σε μια πορτα κ την κλινει... και εγω πρεπι να σκαρφαλωσω αλλα δεν πιανετε στο κολοξιλο... θιματε κανεις την πιστα να με help?? Πρεπει να ανεβεις τον πυργο.Τωρα απο που πιανεσαι δεν θυμαμαι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Τρέχεις προς τον τοίχο και όπως μισοσκαρφαλώνεις (πριν ξαναπέσεις), πηδάς στο πλάι και πιάνεσαι. Ήταν λίγο tricky το σημείο.
zvarthangalos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Θέλω να παίξω το παιχνίδι με gamepad xbox 360 μέσα στο μενού δεν βλέπω κάποια επιλογή μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποιο software αν ναί έχετε κάποιο link να μου στείλετε;
nemesiskp Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Εγω δεν θυμαμαι να το ρυθμισα,απλα μπηκα και επαιξε.
nemesiskp Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Ναι.Μου φαινεται περιεργο να μην στο αναγνωριζει απευθειας.Τα περισσοτερα games για υπολογιστη αναγνωριζουν απευθειας τον χειριστηριο του 360.
Dennisbest Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως , εγώ προσπαθώ να βάλω το xbox360emu για να παίξω με ένα φτηνό gamepad που έχω , και είναι το μόνο παιχνίδι που δεν το αναγνωρίζει..
IMMORTALFRANK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Ναι.Μου φαινεται περιεργο να μην στο αναγνωριζει απευθειας.Τα περισσοτερα games για υπολογιστη αναγνωριζουν απευθειας τον χειριστηριο του 360. Πρέπει να ανοίξεις το gamepad πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Μετά το βλέπει μόνο του
ondine Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Πρέπει να πας στα control settings του παιχνιδιού και να το επιλέξεις αντί για πληκτρολόγιο.
nemesiskp Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Πρέπει να ανοίξεις το gamepad πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Μετά το βλέπει μόνο του Προφανως μιλας για το ασυρματο.Στο ενσυρματο(που εχω μονιμα συνδεμενο στον υπολογιστη),απλα μπηκα και το αναγνωρισε χωρις να μπω σε καποιο μενου.
zvarthangalos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Ναι έτσι είναι παιδιά όπως τα λέτε απλά εγώ ξέχασα να ενεργοποιήσω το gamepad!
MAIK82 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια γεια σας! Μόλις αγόρασα το Logitech F710 αλλά ενώ έχω το vibration στο on δεν υπάρχει feedback δόνησης, γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό;;;
MAIK82 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δεν εχω κανει ρυθμισεις στον αλλο τυπο πληκτρολογιο,πρεπει και εκει; Παιζοντας ανακαλυψα οτι εχω δονηση μονο οταν κανω βουτια στα αχυρα και οχι πχ οταν πεφτει ξυλο. Κουλο ε;;
gorillas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Βρε παιδιά μπορώ να κάνω κάτι να μην εμφανίζονται οι μαύρες μπάρες σε 1920x1200;;; Χάνει όλη του την γοητεία το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα