Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη ρε παιδια ειχα παρατησει για καιρο τα παιχνιδια..το assassins το 2 ειναι και το τελευταιο??η βγαινει τωρα καινουργιο?το brotherhood??

• Απαντ. 647
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Όντως. Ωστόσο, παρότι το Brotherhood δεν είναι το 3ο sequel, συνεχίζει και την ιστορία του Desmond (παράλληλα με του Ezio) και είναι αρκετά μεγάλο σαν "αυτόνομο" παιχνίδι.

Δημοσ.

Παίζω το παιχνίδι και έχω ανοιχτό το MSI Afterburner στην γωνία αριστερά επάνω γράφει DirectX 09 δεν έπρεπε να γράφει DirectX 10?

Υποστηρίζει crossfire? γιατί δεν βλέπω διαφορές στα frames με η χωρίς crossfire.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια εχω ενα τρομερα μεγαλο προβλημα... επαιζα το assassins creed to 2 και σε καποιαστιγμη πεφτει ο γενικος... οταν το ανοιξα και πηγα να τρεξω το παιχνιδι μ ελεγε να αρχισω καινουριο, που σημαινει οτι το save μ χαθηκε... εχω φτασει στο σημειο λιγο μετα τις αποστολες του καρναβαλιου και επειδη ειμαι στα προθυρα εγκεφαλικου μηπως εχει καποιος το save μεχρι αυτο το σημειο γιατι αλλιως βλεπω να το παραταω το παιχνιδι... ευχαριστω για το χρονο σας...

Δημοσ.

χαχα οχι απλώς στην Κρήτη έχει πολλές διακοπές ρεύματος.

Πάρε κ κανένα UPS να είσαι ήσυχος

χαχαχαχαχαχα... εμεις εχουμε προβλημα με τη stirella και οταν την αναβουμε πεφτει η ασφαλεια... :Ρ

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σας να κάνω μια ερώτηση έχω το συγκεκριμένο παιχνίδι για υπολογιστή υπάρχει τρόπος να παίξει με χειριστήριο???? κάποτε το είχα καταφέρει με του ps3. ξέρει κάποιος??? ευχαρηστω

Δημοσ.

για να βαλεις χειριστηριο του ps3 θες το Motionjoy(προγραμμα+drivers)για να τρεξει σωστα.

μπαινεις στο μενου του παιχνιδιου κ αλλαζεις την επιλογη που εχει απο keyboard+mouse(αν θυμαμαι καλα)!

πληροφοριακα γιατι δεν σε καλυπτει ο χειρισμος του πληκτρολογιου;

προσωπικα μου ειναι εξαιρετικα πιο δυσκολο ενα χειριστηριο!

Δημοσ.

εμένα πάλι το αντίθετο .το έκανα αυτό που είπες ειδη αλλά μ βγάζει τα κουμπιά κενά και όταν πάω να τα φτιάξω συνεχίζουν να είναι κενά :/

Δημοσ.

το ac2 απο οσο θυμαμαι υποστηριζε μια χαρα ενσυρματο χειριστηριο xbox (που εχω και δουλευε τελεια) , αλλα δεν υποστηριζε ασυρματο

καποια patch που το διορθωναν το θεμα εβγαιναν απο 3ους , η ubisoft αργησε να ασχοληθει με το θεμα

αμα μιλας για ps3 περιπλεκεται το ζητημα , εδω δε δουλευε με χειριστηριο της ms

για να βαλεις χειριστηριο του ps3 θες το Motionjoy(προγραμμα+drivers)για να τρεξει σωστα.

μπαινεις στο μενου του παιχνιδιου κ αλλαζεις την επιλογη που εχει απο keyboard+mouse(αν θυμαμαι καλα)!

πληροφοριακα γιατι δεν σε καλυπτει ο χειρισμος του πληκτρολογιου;

προσωπικα μου ειναι εξαιρετικα πιο δυσκολο ενα χειριστηριο!

μη κοροιδευομαστε , τετοια παιχνιδια ειναι ουσιαστικα κονσολοπαιχνιδα και φτιαχτηκαν για να παιζονται με χειριστηριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...