vitalpoint Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά αυτά τα δοχεία που φέρνουν στις καφετέριες τον γαλλικό και τον φτιάχνεις μόνος σου πιέζοντας το μοχλό που έχει πάνω πώς διάολο λέγονται? ή που μπορώ να βρώ ένα μικρό για το σπίτι? Στο ΙΚΕΑ εχει δυο μεγεθη 250κ.εκ. και 1 λ
minarokeftes Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Στο ΙΚΕΑ εχει δυο μεγεθη 250κ.εκ. και 1 λ Πώς λέγεται η συσκευή έχει κάποια συγκεκριμένη ονομασία γιατι ΙΚΕΑ δεν μπορώ να πάω....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Τι διαφορά έχει από το να τον φτιάχνεις με καφετιέρα;
vitalpoint Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Τι διαφορά έχει από το να τον φτιάχνεις με καφετιέρα; Νομιζω καμια,δεν κοβω και τον λαιμο μου βεβαια!
freedubus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Καφετιέρα εμβόλου λέγεται επίσημα, αλλά τη λές όπως θές, "χειροκίνητη καφετιέρα φίλτρου" ξερωγώ.
klainmaingr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Τι διαφορά έχει από το να τον φτιάχνεις με καφετιέρα; Μία μερίδα καφέ μόνο (συνήθως) και περισσότερες πιθανότητες να ξεφύγει μέσα καφές και να γίνει ο γαλλικός μια μλκεία και μισή. Καφετιέρα>all
Chrisxxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Nαι οι καφετιερες Γαλλικου ειναι φθηνες και σέξι και βγαζουμε μαζι το χειμώνα Καμια φορά φέρνω και φίλους και χωρίς διαμαρτυρίες καλύπτει τις ανάγκες μας.
De@th L0rd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Καφετιέρες γαλλικού βρίσκεις με 12€ ... Γαλάζιος Ουρανός ή Τσαρλς μπΡόνσον. Πήρα τη δεύτερη με 15 ευρώ γιατί των 12 είναι τελείως ψεύτικη.Σε αυτές είναι μη τύχει κ σου σπάσει το δοχείο.Πας για καινούρια.
censOred Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Γαλάζιος Ουρανός ή Τσαρλς μπΡόνσον. Πήρα τη δεύτερη με 15 ευρώ γιατί των 12 είναι τελείως ψεύτικη.Σε αυτές είναι μη τύχει κ σου σπάσει το δοχείο.Πας για καινούρια. Και πως σου φαινεται?ψηνομουνα και εγώ να πάρω καφετιερα,ειχε στο καρφουρ κατι καφετιερες izzy αλλα νομιζω οτι εχουν εξαντληθει πια.
De@th L0rd Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Και πως σου φαινεται?ψηνομουνα και εγώ να πάρω καφετιερα,ειχε στο καρφουρ κατι καφετιερες izzy αλλα νομιζω οτι εχουν εξαντληθει πια. Η Rohnson που πήρα είναι αστέρι.Φτιάχνει το καφέ πολύ γρήγορα κ έχει κ ρυθμιστή αρώματος ο οποίος δε ξέρω πως δουλεύει σε άλλες καφετέριες για να κάνω σύγκριση.Μου φαίνεται πιο καυτός ο κάφες όταν το βάζω στο τέρμα.Δηλ. είμαι ευχαριστημένος.
walkerr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Επειδη εχω βαρεθει τον Νες (τελευταια μου φαινεται αηδιαστικος... μαλλον γιατι αλλαξα ποτηρι) μπορειτε να μου προτεινετε εναν αλλο (ζεστο)καφε να δοκιμασω? Θα πρεπει να φτιαχνεται ευκολα οπως ο νες, χωρις μηχανηματα.
De@th L0rd Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Επειδη εχω βαρεθει τον Νες (τελευταια μου φαινεται αηδιαστικος... μαλλον γιατι αλλαξα ποτηρι)μπορειτε να μου προτεινετε εναν αλλο (ζεστο)καφε να δοκιμασω? Θα πρεπει να φτιαχνεται ευκολα οπως ο νες, χωρις μηχανηματα. Τούρκικος.(Ελληνικός). Πετάς καφέ, τον βράζεις, πίνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα