Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

σε μάρκες απο αυτα που διάβασα εδω αξιζουν tcl, daikin, carrier, toshiba και fujitsu σωστα? βεβαια επειδη -αν καταλαβα- πιαζουν και φασον υπαρχουν και "κακές" εκδόσεις σε αυτες τις μάρκες? 

Μηχανολογικά κατώτερες των προσδοκιών ίσως να είναι ο πιο δόκιμος όρος 

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimostr είπε

Μηχανολογικά κατώτερες των προσδοκιών ίσως να είναι ο πιο δόκιμος όρος 

καταλαβα.

asya και asyg τι διαφορά έχουν?!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

καταλαβα.

asya και asyg τι διαφορά έχουν?!

Αυτά πρέπει να κάτσεις να κοιτάξεις τα χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος , καλύτερα από την σελίδα κατασκευαστή και όχι από μαγαζί για να δεις τις διάφορες η να περιμένεις κάποιος που έχει Fujitsu να στο πει 

Δημοσ.

Πχ το blitzwolf το δείχνει μηδέν

Είναι εκτός κλίμακας μέτρησης

Screenshot_2019-11-09-12-04-29-086_com_tuya.smartlife.png.77d634537c3535d4fd875b7f39b8ddb0.png

Αν πάω σε 24ωρο μου το δείχνει 0.02KWh δλδ 0.83W αναμονή .

Είναι εντελώς μη ακριβής μέτρηση μιας και είμαστε στο κάτω άκρο του οργάνου άρα και τεράστιο σφάλμα.

Screenshot_2019-11-09-13-14-54-171_com_tuya.smartlife.png.5636a1568047a19fd2190bc125a40e35.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

σε μάρκες απο αυτα που διάβασα εδω αξιζουν tcl, daikin, carrier, toshiba και fujitsu σωστα?

Και haier ,midea πιστοποιηση eurovent low budget,αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε ... lol 😂 ειναι αυτά που έβαλα ,είμαι ο χαβαλές του φόρουμ 🤪 (με την καλή έννοια. ) ,πέρα από την πλάκα επειδή το 1ο εχει χρησιμοποιηθεί μόνο ψυξη και το 2 μια μέρα θέρμανση μέχρι να πιάσουν τα κρύα και να γίνουν μετρήσεις με πριζακια δεν τα προτείνω σε κανέναν 

α και κατασκευαστές και οι δυο οχι φασόν 😊

Επεξ/σία από ΘοδωρήςΚαρπούζης
Δημοσ.
Στις 7/11/2019 στις 7:38 ΜΜ, turbakiasss είπε

Έφτασε η ώρα επιτέλους να μπει και το δικό μου μετά από αναμονή σχεδόν 4 εβδομάδων.

Δυστυχώς πολλή μέτρια η εγκατάσταση, υπήρχε πολύ βιασύνη και βρωμιά από το συνεργείο.

Ενδεικτικά, χρησιμοποιήσαμε μήκος περίπου 2.3μ (1.5μ δίνει η Daikin ελάχιστο), δεν μπήκαν αντικραδασμικά στην μονάδα και η αποχέτευση μπήκε μέσα στην έξω μονάδα αντί για Ταφ.

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην χρησιμοποίησε κενό. Ενώ είδα ότι είχε συσκευή στο φορτηγάκι, την ώρα που τις συνέδεσε και άνοιξε το μηχάνημα ήμουν στο λαπτόπ και μιλούσα στο τηλ για επαγγελματικό θέμα και έχασα εκείνο το διάστημα.Βγαινοντας δεν είδα πουθενά την συσκευή, οπότε φαντάζομαι δεν έκανε.

Το a/c πολύ αθόρυβο και ποιοτικό, τηλεχειριστήριο φωτιζόμενο στιβαρό και αρκετά βαρύ! Η μονάδα αθόρυβη, σεταρίστηκε και το Wifi το οποίο δουλεύει μια χαρά απλά αργεί με 4G λίγο να ανταποκριθεί στις εντολές. 

Έχω βάλει μερικές φωτογραφίες εδώ https://photos.app.goo.gl/NbNDzbyXFALrFPF19 που δείχνει και το software. Έχει μέσα μετρητή κατανάλωσης που ελπίζω να είναι ακριβής.

Ξέχασα να βάλω και το μοντέλο https://www.daikin.gr/el_gr/products/FTXM-N---RXM-N9.html

Καλό χειμώνα να έχουμε  😁😁

Στό ΚΩΤΣΟ στά Τεχνικά Χαρακτηριστικά έχει Ιονιστή καί Λειτουργία Follow me ισχύει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, liakjim είπε

Δεν μπορείς να τα μετρήσεις αυτά. 

Εγώ πάντως αυτά βλέπω σε κατάσταση αναμονής από το ίδιο όργανο.

Screenshot_2019-11-09-15-43-28-643_com.tplink.kasa_android.jpg

Screenshot_2019-11-09-15-40-42-416_com.tplink.kasa_android.jpg

Επεξ/σία από aris1964
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, pan_pap1 είπε

Στό ΚΩΤΣΟ στά Τεχνικά Χαρακτηριστικά έχει Ιονιστή καί Λειτουργία Follow me ισχύει.

Ναι, έχει γεννήτρια ιόντων που ενεργοποιείται με ξεχωριστό κουμπί στο τηλεχειριστήριο καθώς και ματάκι που ανιχνεύει ανθρώπινη παρουσία και αλλάζει κατεύθυνση τις περσίδες για να μην σε χτυπάει ο αέρας. Νομίζω διαφέρει λίγο από το γνωστό follow me των κινεζικών

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aris1964 είπε

Εγώ πάντως αυτά βλέπω σε κατάσταση αναμονής από το ίδιο όργανο.

Screenshot_2019-11-09-15-43-28-643_com.tplink.kasa_android.jpg

Screenshot_2019-11-09-15-40-42-416_com.tplink.kasa_android.jpg

Τα όργανα αυτά συνήθως στα speqs λένε ότι μετράνε από πχ 5-5000W . 

Όταν μετράς στο κάτω άκρο έχεις πάντα σφάλμα. Το 0.5 μπορεί να είναι 3 και το 4 μπορεί να είναι 2.5 πχ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Όταν μετράς στο κάτω άκρο έχεις πάντα σφάλμα. Το 0.5 μπορεί να είναι 3 και το 4 μπορεί να είναι 2.5 πχ 

https://www.tp-link.com/gr/support/faq/2410/

αφορά το tp link hs110

Επεξ/σία από dimostr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Πάντως και με άλλο μετρητή,τα ίδια μου βγάζει στρογγυλοποιημένα,δηλαδή στο Daikin το 0,5 είναι 1w, και στο Fuji το 4,5 w το δείχνει 5 watt.Προσθέτωντας κάτι στο μπριζάκι πχ μια λάμπα led αυτόματα ανεβάζει τα watt ακριβώς όσο πρέπει

6 λεπτά πριν, dimostr είπε

αφορά το tp link hs110

Αυτό έχω..Οι ηλεκτρικές συσκευές στο standby τελικά καταναλώνουν αρκετό ρεύμα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aris1964 είπε

Πάντως και με άλλο μετρητή,τα ίδια μου βγάζει στρογγυλοποιημένα,δηλαδή στο Daikin το 0,5 είναι 1w, και στο Fuji το 4,5 w το δείχνει 5 watt.Προσθέτωντας κάτι στο μπριζάκι πχ μια λάμπα led αυτόματα ανεβάζει τα watt ακριβώς όσο πρέπει

Αυτό έχω..Οι ηλεκτρικές συσκευές στο standby τελικά καταναλώνουν αρκετό ρεύμα.

Έχω το hs110 σε τρία κλιματιστικα και δυο hs100 που είναι χωρίς το μετρητή σε κάμερες για να μπορώ να κάνω επανεκκίνηση όταν πέφτει το Ίντερνετ 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, turbakiasss είπε

Ο twin rotary στα Toshiba ξεκινάει από τα 18.000 και περιλαμβάνεται σε όλα τα μεγαλύτερα. Και οι δύο επιλογές σου είναι εξαιρετικές και δοκιμασμένες!

Ευχαριστώ για την απάντηση. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...