Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, liakjim είπε

Μετά από 4μερόνυχτα ανοιχτό, κατάφερε επιτέλους να έρθει σε ισορροπία .

Fujitsu ASYG24KLCA σε 60τμ στον Ωρωπό (με σκάλα που πάει σε πάνω όροφο) με ζήτηση 22 κ μέσα 22.3:

6.4KW σε 24ώρες :

3e31e38824c5949f1f15d450fccd5a80.png

χοντρικα εγω με το morris  καιω 7kw στις 15 ωρες  περιπου .εκει ειναι η διαφορα στα εργαλεια με το απλα μηχανακια ΄-)

Επεξ/σία από danaos7
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, danaos7 είπε

χοντρικα εγω με το morris  καιω 7kw στις 15 ωρες  περιπου .εκει ειναι η διαφορα στα εργαλεια με το απλα μηχανακια ΄-)

Δυστυχώς είναι διαφορετικοί χώροι οπότε δεν μπορούμε να συγκρίνουμε. Το μόνο χρήσιμο είναι ότι είναι 24αρι και κατεβαίνει χαμηλά.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, liakjim είπε

Μετά από 4μερόνυχτα ανοιχτό, κατάφερε επιτέλους να έρθει σε ισορροπία .

Fujitsu ASYG24KLCA σε 60τμ στον Ωρωπό (με σκάλα που πάει σε πάνω όροφο) με ζήτηση 22 κ μέσα 22.3:

6.4KW σε 24ώρες :

3e31e38824c5949f1f15d450fccd5a80.png

4 ώρες πριν, guzel είπε

Inverter Α διαλογής, λογικό 

Δεν καίει τίποτα από ότι βλέπω. Για τα υγρά R32 & R410 δεν φαίνεται από τα μηχανήματα ότι έχουν διαφορές στις αποδόσεις. 

4 ώρες πριν, Rnd1978 είπε

Δημοσ.

Εγώ το δούλεψα σήμερα στους 23, κρύωνα με 22. Με 23 δουλεύει σε πιο μεγάλη σκάλα ο ανεμιστήρας του στο auto και διανέμει τη θερμοκρασία πιο ορθά 

Μου κόστισε + 1.5 KWh αυτή επιλογή μου για όλη την ημέρα 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, liakjim είπε

Συγγνώμη, υπάρχει Α διαλογής ινβέντερ και δεν είναι Τοσίμπα????????

🤪😅

Βλάσφημε!!!!

Αύριο με τον κηδεμόνα σου και θα γράψεις 100 φορές , "Α διαλογής είναι μόνο τα Toshiba".

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, juneman είπε

Για τα υγρά R32 & R410 δεν φαίνεται από τα μηχανήματα ότι έχουν διαφορές στις αποδόσεις. 

Το 22αρι Mitsubishi Heavy, έχει σαφώς καλύτερες τιμές στο r32 μοντέλο ( δυστυχώς δεν έχει έρθει Ελλάδα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, dimostr είπε

Άμα δεις το γράφημα το κάνει ανά δεκάλεπτο το,αργότερο , κοιτά την θερμοκρασία την κρατά σταθερή , τουλάχιστον είναι αθόρυβο και σε οποία ρύθμιση και να το βάλεις πιάνει θερμοκρασία , την νύχτα έχει πιο σταθερή λειτουργία , γενικά δε με ενοχλεί απλά είναι ενοχλητικό στο μάτι όταν βλέπεις τα σχεδιαγράμματα 

κλειστο μένει στο τρίλεπτο και ξανανοιγει

Πανομοιoτυπη συμπεριφοα εχv δει και εγω στο 9αρι της daikin, Σε χωρο 12.5τ.μ. δοκιμασα low fan , quiet fan, eco, ρυθμιση θερμοκρασιας 21-22-23. Θερμοκρασια εξω γυρω στους 12-13C. Δεν δοκιμασα την περσιδα σε λιγο πιο οριζοντια θεση (σχεδov καθετα ηταν).

Επεξ/σία από insomniagfg
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, insomniagfg είπε

Πανομοιτυπη συμπεριφοα εχς δει και εγω στο 9αρι της daikin, Σε χωρο 12.5τ.μ. δοκιμασα low fan , quiet fan, eco, ρυθμιση θερμοκρασιας 21-22-23. Θερμοκρασια εξω γυρω στους 12-13C. Δεν δοκιμασα την περσιδα σε λιγο πιο οριζοντια θεση (σχεδov καθετα ηταν).

Σε 12.5τμ και 13 έξω, ότι και να έβαζες θα είχες on off συμπεριφορές εκτός και αν είναι παντελώς αμονωτος. Μόνο κάνα 7αρι Fujitsu ASYG07KGTA μπορεί να μην έκοβε .

Δημοσ.

25 daikin sensira αυτή την φορά μετά απο πειραματισμούς το γράφημα είναι χωρίς αψυχολόγητα ον οφ , ο χώρος έχει πιάσει την ζητούμενη θερμοκρασία 22 βαθμων το μηχανημα έχει πέσει στο μινιμουμ των βατ που μπορει να δώσει και τα οφ τα κρινω λογικα, η εκινηση γίνεται παλι απο 17 εσωτερικη με ζητουμενη 22 αυτη την φορα και εξωτερικες υψηλοτερες , χαρακτηριστικο των ον οφ οτι ολα κρατανε περιπου 3 μιση λεπτα.......

image.png.64aef7f943600c5057c6193a3f98e1fd.png

Ξαναλέω ακόμη μία φορά ......καλό το 25 daikin sensira αλλα δεν ειναι ουτε25 srkzs-w.......

1750445423_Screenshot_2019-12-12-EnergyMonitor.png.f21d1be4e59cc8ba34382a6e8cc584f6.png

ουτε daisekai  5

image.png.df15c62d01f093c1058b16e5e8da5912.png

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, liakjim είπε

Σε 12.5τμ και 13 έξω, ότι και να έβαζες θα είχες on off συμπεριφορές εκτός και αν είναι παντελώς αμονωτος. Μόνο κάνα 7αρι Fujitsu ASYG07KGTA μπορεί να μην έκοβε .

Εχω μια απορια, οταν ξεκινα λειτουργια μετα το καθιερωμενο σχεδον τριλεπτο, δεν ανεβαζει καταναλωση  δηλαδη, ξεκινα απο χαμηλα δηλαδη 40-50W, σχετικα γρηγορα παει 150-160w και απο εκει σιγα σιγα παει μεχρι 200W, αλλες φορες λιγο πιο κατω λιγο πιο πανω(απο την θερμοκρασια που επελεξα) oπου καθεται λιγη ωρα μεχρι να σβησει και ξανα κυκλος .Αλλα απο οτι βλεπω και απο graphs απο τα παιδια ετσι λειτουργει. Οταν ανοιξα την πορτα λιγοτερο απο το μισο, δεν εκλεισε για 22-23 λεπτα , δεν θυμαμαι τη καταναλωση ειχε τοτε. Θα ξανα δοκιμασω, αλλωστε προβλεπεται καλος καιρος τωρα σχετικα.

Επεξ/σία από insomniagfg
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, liakjim είπε

Εγώ πλέον πιστεύω πως επικρατεί μια υπερβολή όσον αφορά το πόσα btu χρειάζεται κάποιος χώρος και τελικά αγοράζουμε όλοι μηχανήματα μεγαλύτερα από αυτά που πρέπει. Κρίνοντας από την δικιά μου περίπτωση , που θεωρητικά το atxc60b είναι μέχρι 45 τμ , βλέπω ότι με τον διάδρομο και το απέναντι ακριβώς δωμάτιο ο συνολικός χώρος είναι πάνω από 60τμ, τον οποίο ζεσταίνει άνετα στους 23.5 με ζητουμενη 24 στην χαμηλή ταχύτητα. Πιστεύω πως αν ο χώρος ήταν καθαρά 45 θα ειχα και εγώ φαινομενα on off.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SM81 είπε

Εγώ πλέον πιστεύω πως επικρατεί μια υπερβολή όσον αφορά το πόσα btu χρειάζεται κάποιος χώρος και τελικά αγοράζουμε όλοι μηχανήματα μεγαλύτερα από αυτά που πρέπει. Κρίνοντας από την δικιά μου περίπτωση , που θεωρητικά το atxc60b είναι μέχρι 45 τμ , βλέπω ότι με τον διάδρομο και το απέναντι ακριβώς δωμάτιο ο συνολικός χώρος είναι πάνω από 60τμ, τον οποίο ζεσταίνει άνετα στους 23.5 με ζητουμενη 24 στην χαμηλή ταχύτητα. Πιστεύω πως αν ο χώρος ήταν καθαρά 45 θα ειχα και εγώ φαινομενα on off.

Αυτό πιστέυω και εγώ, αλλά αν κάποιος πάρει το κλιματιστικό ως μόνη πηγή θέρμανσης και δεν μπορεί να ζεσταθεί τις 10 έστω μέρες του χειμώνα που θα έχει ολικό παγετό θα έρθει δικαίως και θα σου πεί φίλε με έκαψες που με είπες να πάρω 12αρι αντι 18 ,βέβαια τις υπόλοιπες 150 μερες του χειμώνα θα ειναι καλύτερα με το μικρό.......

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...