Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, liakjim είπε

Είναι εύκολο μετρώντας διάφορα ωμικά φορτία πχ βραστήρα, τοστιέρα κτλ .

Σίγουρα είναι εύκολο άμα μου πεις τι είναι το ωμικο φορτίο που το βλέπω και πως το μετράω 

αλλα για να μην κάθεσαι να κανεις όλα αυτά πήγαινε πάρε μια τέτοια πρίζα αφού δεν έχεις 

Επεξ/σία από dimostr
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Σκέψου ότι και το φρέον κοστίζει . Μάλλον καλή τιμή . 

[...]

- Το R32 κοστίζει ελάχιστα, άλλα ψυκτικά έχουν βγάλει φτερά και για περισσότερους από έναν λόγους.

Επεξ/σία από filipN
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, filipN είπε

- Το R32 κοστίζει ελάχιστα, άλλα ψυκτικά έχουν βγάλει φτερά και για περισσότερους από έναν λόγους.

50€ το κιλό δεν έχει;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ax6250 είπε

12€ το κιλό έχει το r32

Πιθανόν να έχει και τόσο, όσο λες. https://giaples.gr/index.php?route=product/product&product_id=5197

στοιχίζει πάνω από 20 ευρώ όταν το αγοράζεις μαζί με φιάλη που είναι αρκετά ακριβή, ειδικά οι μεγάλες. https://www.tepse.gr/B20DE962.el.aspx

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, filipN είπε

Πιθανόν να έχει και τόσο, όσο λες. https://giaples.gr/index.php?route=product/product&product_id=5197

στοιχίζει πάνω από 20 ευρώ όταν το αγοράζεις μαζί με φιάλη που είναι αρκετά ακριβή, ειδικά οι μεγάλες. https://www.tepse.gr/B20DE962.el.aspx

12€ χωρίς φιάλη εννοείται. Χρειάζεται αντιεκρηκτικου τύπου φιάλη αλλιώς δεν σου δίνουν, η φιάλη που ποσταρες δε κάνει για r32.

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ και μισή ώρα το aria 12 παίζει σε καινούργια χαμηλά.τελικα το έχω αδικήσει ίσως να μπορεί να πέσει και πιο κάτω 

IMG_20191218_201618473.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ax6250 είπε

12€ χωρίς φιάλη εννοείται. Χρειάζεται αντιεκρηκτικου τύπου φιάλη αλλιώς δεν σου δίνουν, η φιάλη που ποσταρες δε κάνει για r32.

Την έβαλα απλώς για να δουν όλοι ότι οι φιάλες δεν έχουν 1-2 ευρώ

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, liakjim είπε

Θα τα δεις κ εσύ κάποια στιγμή. Έχει να κάνει με συνδυασμό εξωτερικής/εσωτερικής κ ζήτησης. Επίσης βάλε κ 5% που ξέρω ότι χάνει το blitzwolf. Η δυνατότητα υπάρχει.

Αλήθεια έχετε δει ακρίβεια του tp-link με γνωστά ωμικά φορτία;

Το δικο μου blitzwolf δε χανει καθολου.

Δημοσ.

Κατανάλωση από 3 προηγούμενες μέρες 3-4 το μεσημέρι με 8 το πρωι όλα τέντα .Κάνει βέβαια υπέρθερμανσεις αραιά και που με αποτέλεσμα να μένει κομποση ώρα στο off .ώρα  Σύνολο 42-43 ώρες 

IMG_20191218_193752758.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dare-Devil είπε

Πάρε ένα ένα τα μοντέλα της αγοράς στην ίδια κατηγορία τιμής με αντίστοιχο ή και καλύτερο SCOP βάλε τα στο χώρο σου προσομοίασε ίδιες συνθήκες και το ερώτημα σου θα απαντηθεί . 
Δεν καταλαβαίνω που θες να καταλήξεις με ένα screenshot.
Όλοι ανεβάζετε μετρήσεις σε διαφορετικές συνθήκες και απαιτήσεις ο καθένας και προσπαθείτε να συγκρίνετε τί ; Τα ανόμοια ;

Όλος τυχαια όλα τα νουμερα που έχουμε είναι παρόμοια όλα τα daikin ,Toshiba και inverataroun  ανεξάρτητα από τον χώρο χαμηλά και όλα τα κινεζοφασον πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όχι, ωραία λοιπόν βρες μου εσύ ένα κλιματιστικό στα 400 ευρώ  με τα χαρακτηριστικά και την τιμή του daikin ATX 25 και πρότεινε στο κόσμο που ρωτάει.εγω έχω 2 σε διπλανά δωμάτια ένα toyotomi  και το daikin  , ε δεν μπορω να προτείνω σε κανένα το toyotomi. Οι καταναλώσεις που ανέβασε ο @liakjim στο 8ορο σχεδόν ίδιες με τις δικές μου στο 8ορο . 

1 ώρα πριν, guzel είπε

Πωπω τραγικό γράφημα 

Τραγικό μέχρι να δεις τα watt.... 200 λέει όχι 450.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, smav82 είπε

Όλος τυχαια όλα τα νουμερα που έχουμε είναι παρόμοια όλα τα daikin ,Toshiba και inverataroun  ανεξάρτητα από τον χώρο χαμηλά και όλα τα κινεζοφασον πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όχι, ωραία λοιπόν βρες μου εσύ ένα κλιματιστικό στα 400 ευρώ  με τα χαρακτηριστικά και την τιμή του daikin ATX 25 και πρότεινε στο κόσμο που ρωτάει.εγω έχω 2 σε διπλανά δωμάτια ένα toyotomi  και το daikin  , ε δεν μπορω να προτείνω σε κανένα το toyotomi. Οι καταναλώσεις που ανέβασε ο @liakjim στο 8ορο σχεδόν ίδιες με τις δικές μου στο 8ορο . 

Τραγικό μέχρι να δεις τα watt.... 200 λέει όχι 450.

Τα είδα τα watt, όπως βλέπω και τα συνεχόμενα on/off... ούτε λαμπάκια χριστουγεννιάτικου δέντρου να ήταν. Μήπως το έχουν προγραμματίσει να πηγαίνει ρυθμικά λόγω περιόδου Χριστουγέννων;

σημερινή κατανάλωση shorai 18, επιθυμητή 22, ενιαίος 60τμ 

spacer.png

Επεξ/σία από guzel
Δημοσ.

Ε ωραία και εγώ τι ; Μια χαρά άψογο το ξέρουμε . Αλλά και εγώ έχω ίδια για το Daikin χωρίς  on -off  σε 20 plus την δωμάτιο για ένα ολόκληρο βράδυ.

IMG_20191218_003436.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...