Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αγόρασα κυρίως για θέρμανση. Το προτίμησα από το φθινότερο KPCA μιας και η ουσιαστική διαφορά ήταν 80 ευρώ και σύμφωνα με σχόλιο από εδώ,

η σειρά ΚP έχει το 12άρι σαν 9άρι με εξτρά αέριο, ενώ η ΚΜ  φτάνει 14Κ ΒΤU

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Εννοείς έναν βαθμό κάτω και μετά όταν φτάσει σε φάση συντήρησης να το ανεβάσει έναν βαθμο.

Μπορεί και έτσι δεν ξέρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

Μια ερώτηση έχεις κανείς εμπειρία απο service toyotomi 

Κάλεσα τους τα είπα λέει αφού δουλεύει όλα καλά προληπτικά θα σου στείλω τεχνικό σε 2-3 μέρες θα σε καλέσει  

Λέω όμως αν χρειάζεται επισκευή δεν θέλω να γίνει κάτι έχω ταλαιπωρηθεί απο την αρχή θέλω νέο 

Μου απάντησε όχι μόνο επισκευή μπλέξαμε με αυτούς 

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, liakjim είπε

Μπορεί και έτσι δεν ξέρω.

Αν δεν θέλεις να ανέβει μέχρι το peak η ισχύς είναι προτιμότερο να ξεκινήσεις με έναν ή δύο βαθμούς πιο κάτω και όταν φτάσει σε φάση συντήρησης αυξάνεις θερμοκρασια. Στην αρχή έχει χαμηλότερο μέγιστο και μετά ανεβαίνει λίγο όταν θα αυξήσεις την θερμοκρασία και θα ξαναπέσει στην δεύτερη φάση συντήρησης. 

5 λεπτά πριν, bill2015 είπε

Καλησπέρα 

Κάλεσα τους τα είπα λέει αφού δουλεύει όλα καλά προληπτικά θα σου στείλω τεχνικό σε 2-3 μέρες θα σε καλέσει  

Λέω όμως αν χρειάζεται επισκευή δεν θέλω να γίνει κάτι έχω ταλαιπωρηθεί απο την αρχή θέλω νέο 

Έμπλεξες δυστυχώς. Κάνε service και ότι γίνει. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Έμπλεξες δυστυχώς. Κάνε service και ότι γίνει. 

Τη @@@@@@@ κάτσε να γίνει πρώτα η κλήση να έρθει να το δει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

tp-link hs110 ....για πεστε τι κανω λαθος...

ενω έτρεχε μια χαρα η εφαρμογή τώρα δεν μου  βρίσκει το κλιματιστικό και μου βγάζει : Connection lost. Attempting to re-establish..

τον φάκελο  του μόνιτορ τον εχω βάλει στην επιφάνεια εργασίας ..

Επεξ/σία από aristidis540
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, aristidis540 είπε

tp-link hs110 ....για πεστε τι κανω λαθος...

ενω έτρεχε μια χαρα η εφαρμογή τώρα δεν μου  βρίσκει το κλιματιστικό και μου βγάζει : Connection lost. Attempting to re-establish..

τον φάκελο  του μόνιτορ τον εχω βάλει στην επιφάνεια εργασίας ..

Κάνε πρώτα ένα reset στο  modem αν αυτό δεν πετύχει κάνε reset την πρίζα 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, dimostr είπε

Κάνε πρώτα ένα reset στο  modem αν αυτό δεν πετύχει κάνε reset την πρίζα 

ολα τα έκανα reset ακόμη και τον υπολογιστή, άλλα τίποτα.

στο κινητό δουλεύει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aristidis540 είπε

ολα τα έκανα reset ακόμη και τον υπολογιστή, άλλα τίποτα.

στο κινητό δουλεύει.

Τότε πρέπει να σβήσεις το φάκελο από τον υπολογιστή και να κάνεις ξανά εγκατάσταση 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bill2015 είπε

Καλησπέρα 

Αν διαβάσεις τους όρους εγγύησης των περισσότερων εταιρειών θα δεις ότι δεν αλλάζουν το μηχάνημα αλλά το χαλασμένο εξάρτημα. Προσωπικά το βρίσκω λογικό.

Από αυτά που έχουμε δει εδώ μέσα μόνο η Inventor κάνει αντικατάσταση όλης της μονάδας πιο εύκολα.

Επιστροφή κλιματιστικού μετά από 6 μήνες; Και για πρόβλημα που προέκυψε από κακή εγκατάσταση; Χλωμό ως με τίποτα.

Το τωρινό θα δείξει.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αχα αλλα η εγκατάσταση ήταν δωρεάν απο το μαγαζι αγοράς κωτσόβολος

Θα σας πω για νεότερα

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.

Λοιπόν το ξεκίνησα στο auto αλλά όχι στους 24 αλλά στους 21, με εσωτερική εκείνη τη στιγμή 18,5. Έδωσε για λίγο μέχρι τα 2000W περίπου και μετά άρχισε να πέφτει. Το ανέβασα σταδιακά μέχρι το 24, στο 24 εφτασε 2600W και μετά συντήρηση. Μου φαίνεται έτσι θα το κάνω από δω και πέρα για να μην το ζορίζω (αυτό ή το HS110). Επισυνάπτω και ένα διάγραμμα σημερινό, περιοχή Ηλιούπολη, Αθήνα, με καλές θερμοκρασίες γενικά (~14 εξωτερική), 21 εσωτερική (με ρυθμιση στο AC για 24). Τις προηγούμενες μέρες με τα κρύα έπαιζε στα ~ 800 - 1000. Defrost δεν έχω δει ή παρατηρήσει μέχρι στιγμής. Ο χώρος που θερμαίνει είναι σαλόνι ~ 55τμ (εδώ έιναι 21 C) και μέσω πόρτας κουζίνα 14τμ (εδώ ειναι 20,2 C) και wc (είναι 4ος όροφος σε μεζονέτα 2 ορόφων με από πάνω ταράτσα, εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον τρίτο όροφο, δεξιά και αριστερά εφάπτεται με τις διπλανές πολυκατοικίες). Αλουμίνια με διπλά τζάμια, μόνωση η τυπική, κατασκευή το 2007. Φαντάζομαι τα καινούργια θα είναι πιο αποδοτικά ενεργειακά αλλά δεν το λες και άσχημα. Το μηχάνημα από ότι ειδα στο indoor unit είναι το MITSUBISHI HEAVY IND SRK63ZE-S1, αγορά το 2007.

Annotation 2020-02-10 222742.png

• Like 2
Δημοσ.

Για το θέμα της θερμικής άνεσης παιδιά Επειδή κάπου με πήρε η μπάλα τον έρμο, όσο και να το αγαπώ το mirai 9k τοσιμπακι για τα καλά του, οπως η άψογη ποιότητα κατασκευής, η αθόρυβη λειτουργία κτλ, εχω να πω ότι συμβιωνοντας μαζί του αρκετά πια, έχοντας καταλήξει ότι κάθε δωμάτιο πρέπει να έχει τη πόρτα του κλειστή κτλ. Τόσο επιμένω ότι θερμικά αισθάνομαι καλύτερα με το ινβερτορ ομνια το οποίο το ψεγω και του τα σουρνω για διάφορα πράγματα.

Κ πως να μη γίνει αυτό που το τοσιμπα παίζει μόνιμα στα 230w όπου βγάζει 27 βαθμούς αέρα, ενώ το ινβερτορ με 70 w παραπάνω δίνει 35+ άρα πιο ζεστό αεράκι άρα πιο ζεστό κοκαλάκι?

Αυτό βιώνω, αυτό παραθέτω, χωρίς φανμποισμους, οποιος διαβάζει τις απόψεις μας ας έχει και την κριτική σκέψη να κρίνει τα γραφόμενα του καθενός, και αν δεν την έχει γι'αυτό είναι τα φόρουμ, ας τη διαμορφωσει.

Και για να δώσω στον μελλοντικό αγοραστή τροφή για σκέψη να πω ότι με βαση τα παραπάνω δεδομένα αν αγόραζα ξανά 9αρι δε ξέρω τι θα επαιρνα.

Μάλλον θα επαιρνα την απόδοση του omnia ( με follow me) με κατασκευή τοσιμπα:) αν υπήρχε αυτό το πράγμα.

Από την άλλη μπορώ απλα οντως να ανεβάσω τη ζητούμενη στο τοσιμπα να ισοφάρισω την κατανάλωση με το ομνια λογω αυτού αλλά να κερδίσω σε θερμική ανεση.

Και κάτι τελευταίο για τογιοτομι που σίγουρα δε θα επαιρνα ξανά. Του χρόνου θα το αλλάξω, αν στα 500-600 watt συνεχομενα που καίει αυτο δεν εχω καλύτερη θερμική άνεση από αυτά που προτείνετε θα το κάνω το νημα κουγκι .

Αστειεύομαι σαφώς

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε

Για το θέμα της θερμικής άνεσης παιδιά Επειδή κάπου με πήρε η μπάλα τον έρμο, όσο και να το αγαπώ το mirai 9k τοσιμπακι για τα καλά του, οπως η άψογη ποιότητα κατασκευής, η αθόρυβη λειτουργία κτλ, εχω να πω ότι συμβιωνοντας μαζί του αρκετά πια, έχοντας καταλήξει ότι κάθε δωμάτιο πρέπει να έχει τη πόρτα του κλειστή κτλ. Τόσο επιμένω ότι θερμικά αισθάνομαι καλύτερα με το ινβερτορ ομνια το οποίο το ψεγω και του τα σουρνω για διάφορα πράγματα.

Κ πως να μη γίνει αυτό που το τοσιμπα παίζει μόνιμα στα 230w όπου βγάζει 27 βαθμούς αέρα, ενώ το ινβερτορ με 70 w παραπάνω δίνει 35+ άρα πιο ζεστό αεράκι άρα πιο ζεστό κοκαλάκι?

Αυτό βιώνω, αυτό παραθέτω, χωρίς φανμποισμους, οποιος διαβάζει τις απόψεις μας ας έχει και την κριτική σκέψη να κρίνει τα γραφόμενα του καθενός, και αν δεν την έχει γι'αυτό είναι τα φόρουμ, ας τη διαμορφωσει.

Και για να δώσω στον μελλοντικό αγοραστή τροφή για σκέψη να πω ότι με βαση τα παραπάνω δεδομένα αν αγόραζα ξανά 9αρι δε ξέρω τι θα επαιρνα.

Μάλλον θα επαιρνα την απόδοση του omnia ( με follow me) με κατασκευή τοσιμπα:) αν υπήρχε αυτό το πράγμα.

Από την άλλη μπορώ απλα οντως να ανεβάσω τη ζητούμενη στο τοσιμπα να ισοφάρισω την κατανάλωση με το ομνια λογω αυτού αλλά να κερδίσω σε θερμική ανεση.

Και κάτι τελευταίο για τογιοτομι που σίγουρα δε θα επαιρνα ξανά. Του χρόνου θα το αλλάξω, αν στα 500-600 watt συνεχομενα που καίει αυτο δεν εχω καλύτερη θερμική άνεση από αυτά που προτείνετε θα το κάνω το νημα κουγκι .

Αστειεύομαι σαφώς

Έχεις τη δυνατότητα να ρυθμίσεις το Mirai χειροκίνητα στην κατώτατη σκάλα του ανεμιστήρα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...