Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 hours ago, rbx1000 said:

έχεις κάποιο link που να λέει ότι είναι 4dc? Το all-dc είναι ελληνικά βαφτίσια, μονο οι ίδιοι ξέρουν τι εννοούν (και αν ξέρουν)

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Δεν σημαίνει κάτι οτι μεταβάλλει αυτόματα τις στροφές.. Αυτη η μεταβολή στροφών μπορει να γίνει και με DC και με AC.

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
5 hours ago, guzel said:

έχεις κάποιο link που να λέει ότι είναι 4dc? Το all-dc είναι ελληνικά βαφτίσια, μονο οι ίδιοι ξέρουν τι εννοούν (και αν ξέρουν)

ALL DC ειναι ονομασια που χρησιμοποιουν διαφορες εταιρειες.
Εχω στοιχεια. Θα τα δεις οταν παρουσιασεις τα δικα σου που λενε οτι το Κουρο ειναι 3DC και οτι το Ιζουρου δεν ειναι 3DC.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Εχω στοιχεια. Θα τα δεις οταν παρουσιασεις τα δικα σου που λενε οτι το Κουρο ειναι 3DC και οτι το Ιζουρου δεν ειναι 3DC.

Το KURO είναι 3DC. 

Εσυ βάφτισε το όπως θέλεις.

Επεξ/σία από guzel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Σου εβαλα παραπανω τι σημαινει ALL DC σύμφωνα με την Inventor και την ίδια τακτική φαίνεται να χρησιμοποιεί και η Toyotomi.

π.χ. Νemesis PRO :

All DC Inverter

Οι ανεμιστήρες των εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων και ο συμπιεστής, είναι τεχνολογίας DC Inverter. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται σταθερή λειτουργία σε ακραίες καιρικές συνθήκες και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

Αν διαβάσεις το παραπάνω κείμενο θα δεις οτι 1 DC o συμπιεστής +1 DC εσωτερικος ανεμιστητρας + 1 DC εξωτερικός ανεμιστηρας  = 3D DC.

ALL DC λεει το Nemesis PRO η Inventor, ALL DC λεει το Kuro h Toyo. Ιδια μηχανήματα είναι.. Τι να πω αλλο? Περιμενω τα στοιχεία .. (οχι οτι καίγομαι κιολας.. αλλα φερτα)

Επίσης το ιδιο πραγμα μου ειπε και η Toyotomi τηλεφωνικα οταν ειχα μιλήσει..

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Πάντως, αν το izuru είναι το gree change https://gree-bulgaria.com/wp-content/uploads/bsk-pdf-manager/157_CHANGE_9-12_K3DNA6G_[1].PDF_157.pdf

, έψαξα το μοτέρ του εσωτερικού ανεμιστήρα και μου βγήκε αυτό https://www.yoycart.com/Product/44367673717/

AC μοτέρ.

Με κάθε επιφύλαξη γιατί είπα πολλά και είμαι από κινητό και εγώ.

Και δεν βρήκα τον εξωτερικό τι είναι.

Δημοσ.

το eurovent πιστοποιεί και μέτρηση θορύβου αλλά με διαφορετική μεθοδολογία, οπότε τα μηχανήματα έχουν και πιστοποιημένη μέτρηση θορύβου

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, nvel είπε

το eurovent πιστοποιεί και μέτρηση θορύβου αλλά με διαφορετική μεθοδολογία, οπότε τα μηχανήματα έχουν και πιστοποιημένη μέτρηση θορύβου

Δεν είπα κάτι διαφορετικό.

Σε άλλη στάθμη/μεθοδολογία :

Screenshot-57.png.cab7e0254b3244fb36b3f8cb9d5818b7.png

Επίσης το scop είναι σε averege

Screenshot-58.png.3810738d0b05409fcf2cfa2cad1d9b53.png

Περιμένω ακόμα το μέλος @guzel, να μου υποδείξει στο eurovent, που είναι τα 19dB και το 6.6 σε θερμό...

Μάλλον θα μείνω κάπως έτσι :

images?q=tbn:ANd9GcQnKvmtMFuE00KYHeY1wCy

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Δεν είπα κάτι διαφορετικό.

Σε άλλη στάθμη/μεθοδολογία :

Screenshot-57.png.cab7e0254b3244fb36b3f8cb9d5818b7.png

Επίσης το scop είναι σε averege

Screenshot-58.png.3810738d0b05409fcf2cfa2cad1d9b53.png

Περιμένω ακόμα το μέλος @guzel, να μου υποδείξει στο eurovent, που είναι τα 19dB και το 6.6 σε θερμό...

Μάλλον θα μείνω κάπως έτσι :

images?q=tbn:ANd9GcQnKvmtMFuE00KYHeY1wCy

Τη μέση τιμή βάζουν πάντα διαφορετικά θα έπρεπε να είχαν τιμές για κάθε συνθήκη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Σου εβαλα παραπανω τι σημαινει ALL DC σύμφωνα με την Inventor και την ίδια τακτική φαίνεται να χρησιμοποιεί και η Toyotomi.

π.χ. Νemesis PRO :

All DC Inverter

Οι ανεμιστήρες των εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων και ο συμπιεστής, είναι τεχνολογίας DC Inverter. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται σταθερή λειτουργία σε ακραίες καιρικές συνθήκες και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

Αν διαβάσεις το παραπάνω κείμενο θα δεις οτι 1 DC o συμπιεστής +1 DC εσωτερικος ανεμιστητρας + 1 DC εξωτερικός ανεμιστηρας  = 3D DC.

ALL DC λεει το Nemesis PRO η Inventor, ALL DC λεει το Kuro h Toyo. Ιδια μηχανήματα είναι.. Τι να πω αλλο? Περιμενω τα στοιχεία .. (οχι οτι καίγομαι κιολας.. αλλα φερτα)

Επίσης το ιδιο πραγμα μου ειπε και η Toyotomi τηλεφωνικα οταν ειχα μιλήσει..

Δε διαφωνουμε.
Εκανες παραθεση απαντηση μου στον Γκιουζελ οτι ο ορος ειναι ελληνικη πατεντα.

Επισης δεν ξερω απο που προεκυψε ξαφνικα η πρεμουρα για τα All dc, 3dc κλπ

Επεξ/σία από rbx1000
  • Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, guzel είπε

Τη μέση τιμή βάζουν πάντα διαφορετικά θα έπρεπε να είχαν τιμές για κάθε συνθήκη.

Οπότε το 6.6 δεν είναι πιστοποιημένη τιμή. Ναι;

Δημοσ.

Καθομαστε τωρα και ψαχνουμε manuals και parts για να απαντησουμε σε τρολαρισμα.
Εγω απο δω και θα απανταω με αντιτρολαρισμα.

Η Τοσιμπα δεν εχει 5DC και δεν μπορει να κανει μεγαλες πωλησεις στην Ιαπωνια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Δε διαφωνουμε.
Εκανες παραθεση απαντηση μου στον Γκιουζελ οτι ο ορος ειναι ελληνικη πατεντα.

Επισης δεν ξερω απο που προεκυψε ξαφνικα η πρεμουρα για τα All dc, 3dc κλπ

Αρα καταλήξαμε οτι το ALL DC στα Inventor και στα Toyotomi είμαι 3D DC?

Και οτι KURO / Nemesis PRO = 3D DC (η αλλιως ALL DC)  και Izuru ειναι απλα DC? η μπορει και 2D DC π.χ.

Η εχεις στοιχεία τα οποια λένε κατι αλλο?

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, guzel είπε

Τη μέγιστη βάζουν νομίζω και είναι η διαφορά acoustic power vs acoustic pressure αυτό που σας λέω να προσέξετε!

Τώρα φυσικά στις διάφορες εταιρείες που δίνουν την ίδια μετρήσιμη πχ σαν μέγιστη (η τιμής από το ενεργειακό καρτελάκι), στην "εμπορική" μετάφραση των νούμερων που δίνουν να διαφέρουν, ενώ θεωρητικά η εξίσωση μετατροπής είναι ίδια, πραγματικά αδυνατώ να το καταλάβω!

ΟΠΟΤΕ ας το πάρουμε ξανά από την αρχή!!! ΔΕΝ υπάρχει μεθοδολογία κατά κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο για τα db που σας πουλάνε ειδικά στα sleep mode. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ είναι στο 1μ από όλες τις αποστάσεις η υψηλότερη τιμή αλλά εφόσον ΚΑΝΕΙΣ δεν σου λέει πως δηλώνει τι, όλα θεωρούνται ως self-declared!!

Απλά για την ιστορία, μια τιμή 19db πχ θεωρείται πρακτικά inaudible, και το ίδιο ισχύει πχ και για τα 20db ή τα 21db... 

Μαρκετίστικα τρικάκια για το "ποιός την έχει μικρότερη" (αυτή τη φορά). Στοιχείο λοιπόν στο οποίο καλύτερα εμπιστεύεσαι τα αφτάκια σου, και σίγουρα όχι ένα νούμερο πάνω στο οποίο πρέπει κάποιος να κολλήσει και να το κάνει σημείο αναφοράς της αγοράς του (στην τελική είναι και τι "έργο" σου βγάζει μια συσκευή κάθε ταχύτητα λειτουργίας/επίπεδο θορύβου)

Επεξ/σία από yositosi
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Καθομαστε τωρα και ψαχνουμε manuals και parts για να απαντησουμε σε τρολαρισμα.
Εγω απο δω και θα απανταω με αντιτρολαρισμα.

Η Τοσιμπα δεν εχει 5DC και δεν μπορει να κανει μεγαλες πωλησεις στην Ιαπωνια.

Δεν ειναι ολα ενα τρολλάρισμα.. θελουμε δεν θέλουμε υπάρχουν κάποιες κατηγορίες inverter.. Τωρα πως καταλήξαμε να ΞΑΝΑσυζηταμε τα ίδια πραγματα που λεγαμε πέρσι.. ξανα φέτος.. δεν κατάλαβα.. (αν και υποψιάζομαι ποιος φταίει..)

Επεξ/σία από Rnd1978
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...