Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Kingedward είπε

Ωραία έστω ότι το σαλόνι είναι 20 τμ. Ιδανικά να έχει θέρμανση και ψύξη μόνο εκεί και όσο γίνεται να περνάει και στα υπόλοιπα δωμάτια. Αρχικά σκεφτόμαστε 18αρι. Δεν ξέρω και δεν το έχω ψάξει από μάρκες και τα συναφή όμως.

Τρέξε ένα link με τις θερμικές απωλειες που υπάρχει εδώ στο forum κάνε μια αναζήτησή και θα δεις τι btu χρειάζεσαι για κάθε χώρο ξεχωριστά 

https://www.elith.gr/calc/st1.php

Επεξ/σία από dimostr
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για την αγορά δυο tcl miracle. Ενος 9αριου και ενος 12αριου. Είναι κάποιος κάτοχος να πει εντυπώσεις? Η 10ετης εγγύηση ειναι άνευ όρων? 

https://www.skroutz.gr/s/23190616/TCL-Miracle-II-12CHSA-VE-White.html

Δέκτες και άλλες προτάσεις σε αυτό το budget.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, C(r)y είπε

αυτό Panasonic etherea 27 και asyg24kmta ξεφεύγουν οικονομικά είναι στα 1700-1800 €.

ειμαι ανάμεσα σε fujitsu (με τον θόρυβο) και το mitsubishi, βρήκα και αυτό https://www.kokotas.gr/el/eshop/klimatismos/oikiaka-klimatistika/toixou/mitsubishi-heavy-srk-71zr-w-src-71zr-s.html?skr_prm=WyJlNGQ3ZWVlYS1jNmY3LTQwOTktYTM2NS1jY2Y4MWM5OGQwYjUiLDE1OTM5NzE1NjYyNjIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

δεν το έχει αναφέρει κανείς άρα δεν είναι v4m. 

Υπάρχει εδώ φθηνότερα

https://www.e-klimashop.gr/fujitsu-24000-btuh/340-κλιματιστικο-fujitsu-asyg24kmtaaoyg24kmta-μετρητοις.html

Για το heavy έχουν ακουστεί καμένες κάρτες.

Μέλος εδώ μέσα του ήρθε καμένο ή κάηκε στο άναμμα. Το άλλαξε με το ap71. Μπορείς να τον ρωτήσεις . Είναι ο @apostolisep3

@apostolisep3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, C(r)y είπε

αυτό Panasonic etherea 27 και asyg24kmta ξεφεύγουν οικονομικά είναι στα 1700-1800 €.

ειμαι ανάμεσα σε fujitsu (με τον θόρυβο) και το mitsubishi, βρήκα και αυτό https://www.kokotas.gr/el/eshop/klimatismos/oikiaka-klimatistika/toixou/mitsubishi-heavy-srk-71zr-w-src-71zr-s.html?skr_prm=WyJlNGQ3ZWVlYS1jNmY3LTQwOTktYTM2NS1jY2Y4MWM5OGQwYjUiLDE1OTM5NzE1NjYyNjIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

δεν το έχει αναφέρει κανείς άρα δεν είναι v4m. 

Αν το θελεις για ψυξη και χαλαρη θερμανση στις αρχες του χειμωνα και εχεις και το μπατζετ το φουτζι ειναι πολυ καλο.
το ιδιο εχω και εγω και στην παρουσα φαση με 34-35 βαθμους στην Πεντελη ψυχει χωρο 62 τετραγωνικων με μεσοτοιχιες και 3 δωματια σε πολυ ικανοποιητικο βαθμο στα 250watt avg.

στην αντιστοιχη περιπτωση το mitsubishi ap71 ψυχει χωρο 66 τετραγωνικων (ανοιχτος) στα 350-400watt avg.

5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Υπάρχει εδώ φθηνότερα

https://www.e-klimashop.gr/fujitsu-24000-btuh/340-κλιματιστικο-fujitsu-asyg24kmtaaoyg24kmta-μετρητοις.html

Για το heavy έχουν ακουστεί καμένες κάρτες.

Μέλος εδώ μέσα του ήρθε καμένο ή κάηκε στο άναμμα. Το άλλαξε με το ap71. Μπορείς να τον ρωτήσεις . Είναι ο @apostolisep3

@apostolisep3

ακριβως οπως το λεει ο @liakjim

Επεξ/σία από apostolisep3
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, energy52 είπε

Mε επιθυμητη 24 κι εξωτερικη 34, ειναι λογικο να καιει 1kw..αφου δεν πιανει το στοχο..τοσο ψυγειο θελεις τον χωρο; δοκιμασε με 26 και πες μας παλι!

Καλημέρα 

Με εξωτερική 33 εσωτερική 26 ρυθμισμένη στους 25 

ac.png

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, apostolisep3 είπε

Αν το θελεις για ψυξη και χαλαρη θερμανση στις αρχες του χειμωνα και εχεις και το μπατζετ το φουτζι ειναι πολυ καλο.
το ιδιο εχω και εγω και στην παρουσα φαση με 34-35 βαθμους στην Πεντελη ψυχει χωρο 62 τετραγωνικων με μεσοτοιχιες και 3 δωματια σε πολυ ικανοποιητικο βαθμο στα 250watt avg.

στην αντιστοιχη περιπτωση το mitsubishi ap71 ψυχει χωρο 66 τετραγωνικων (ανοιχτος) στα 350-400watt avg.

ακριβως οπως το λεει ο @liakjim

Οκ άρα μονόδρομος είτε asyg24klca ,  Mitsubishi ap71, το ASYG24KMTA το ακριβό εννοείς οτι έχει αυτές τις αποδόσεις φαντάζομαι.  αν ειχε το Mitsubishi ap71 ο κοκοτας που εχει και 24 άτοκες θα το έπαιρνα με τη μια αλλά είπε θα φέρει από Οκτώβριο. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, C(r)y είπε

Οκ άρα μονόδρομος είτε asyg24klca ,  Mitsubishi ap71, το ASYG24KMTA το ακριβό εννοείς οτι έχει αυτές τις αποδόσεις φαντάζομαι.  αν ειχε το Mitsubishi ap71 ο κοκοτας που εχει και 24 άτοκες θα το έπαιρνα με τη μια αλλά είπε θα φέρει από Οκτώβριο. 

εχω και τα 2 και το ap71 και το asyg24klca
για την περιπτωση σου ψυξη και χαλαρη θερμανση θα προτιμησω το fujitsu.

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, apostolisep3 είπε

εχω και τα 2 και το ap71 και το asyg24klca
για την περιπτωση σου ψυξη και χαλαρη θερμανση θα προτιμησω το fujitsu.

Ισχύει ότι κάνει φασαρία η μήπως είναι λίγο υπερβολικοί ρε γμτ;; Εντάξει μεγαλώσαμε και έχουμε συνηθίσει όλοι ένα νορμαλ θόρυβο σε a/c. Θα κάνει παραπάνω από αυτό;;; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, C(r)y είπε

Ισχύει ότι κάνει φασαρία η μήπως είναι λίγο υπερβολικοί ρε γμτ;; Εντάξει μεγαλώσαμε και έχουμε συνηθίσει όλοι ένα νορμαλ θόρυβο σε a/c. Θα κάνει παραπάνω από αυτό;;; 

τωρα σε αυτο... εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει ο θορυβος του.
αθορυβο δεν ειναι σε καμια περιπτωση παντως αλλα οταν πεφτει στο low ειναι ανεπαισθητος ο θορυβος του

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill2015 είπε

Καλημέρα 

Με εξωτερική 33 εσωτερική 26 ρυθμισμένη στους 25 

ac.png

Μια ερωτηση.Η εικονα ειναι απο καποια εφαρμογη που χρησιμοποιείτε για τις μετρησεις;

Επισης εγω που εχω ενα 12αρι samsung και το χρειαζομαι μονο για ψυξη ειναι προτιμοτερο να επενδυσω σε ενα καινουργιο inverter η απλα να παραμεινω με αυτο .Απο θεμα ψυξης με καλυπτει απλα πιστευω οτι κοπαναει λιγο στο ρευμα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panitos είπε

Μια ερωτηση.Η εικονα ειναι απο καποια εφαρμογη που χρησιμοποιείτε για τις μετρησεις;

Επισης εγω που εχω ενα 12αρι samsung και το χρειαζομαι μονο για ψυξη ειναι προτιμοτερο να επενδυσω σε ενα καινουργιο inverter η απλα να παραμεινω με αυτο .Απο θεμα ψυξης με καλυπτει απλα πιστευω οτι κοπαναει λιγο στο ρευμα.

1. οι μετρήσεις είναι από εξωτερικό μετρητή πρίζας (tp link)

2. αν μιλάς ΜΟΝΟ για ψύξη, τότε αντικειμενικά μιλώντας εκτός και αν το δουλεύεις 24/7, απόσβεση θα κάνεις του αγίου κούκου ανήμερα (το πόσο ανήμερα είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από του πότε μοντέλο είναι το Samsung και αν ειναι Inverter η on/off)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...