Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, aristidis540 είπε

((Ότι σου είπε ο συμφορουμιτης. Αυτό που έχεις ποσταρει αντικαταστάθηκε από το elite premium το οποίο υπάρχει στους καταλόγους του 19 αλλά και του 20 πλέον. Το έχω βάλει σε υπνοδωμάτιο 15 τετραγωνικά που ενώνει χωρίς πόρτα με μπάνιο. Καλή ψύξη και σχετικά αθόρυβο. Φθηνά πλαστικά που τα καταλαβαίνεις από την όψη. Καταναλώσεις δεν πρόλαβα να μετρήσω. Το αγόρασα 348€ από τον επίσημο συνεργάτη του εισαγωγέα στη Θεσσαλονίκη.

Αλλά όπως αναφέρει και ο @liakjim αν υπάρχει περιθώριο είναι κρίμα για τόσο μικρή διαφορά να μην πάει στο miracle 2))

-

-

εγω του πρότεινα το daikin στα 500 αλλα δεν ανεβαίνει μου λεει τα 400.

τώρα απο τα 350 να παει στα 450 του miracle δεν το πιστεύω.

Ποιο daikin 

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mmike2503 είπε

Που το βρήκες το edge 500€ κάτω από το kmta?? Βάλε ένα link σε παρακαλώ 

Δεν το πήρα ιντερνετικά, από κατάστημα στο Ρέθυμνο μου είπαν 1200 το ένα και 1700 το άλλο. Χωρίς την εγκατάσταση που την πληρώνω έξτρα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, metaxakis1 είπε

Δεν το πήρα ιντερνετικά, από κατάστημα στο Ρέθυμνο μου είπαν 1200 το ένα και 1700 το άλλο. Χωρίς την εγκατάσταση που την πληρώνω έξτρα

Το shorai premium που έχει ιονιστή πόσο το είχε;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, liakjim είπε

Το shorai premium που έχει ιονιστή πόσο το είχε;

Δεν ρώτησα, για αυτά τα 2 μοντέλα είχα ρωτήσει συγκεκριμενα

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, metaxakis1 είπε

Δεν ρώτησα, για αυτά τα 2 μοντέλα είχα ρωτήσει συγκεκριμενα

Οκ, απλά νόμιζα ότι ήθελες ιονιστή για αυτό η ερώτηση.

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά για 24αρι κοιτάω για του χρόνου προς το Mitsubishi AP71, για 80τμ ενιαίο χώρο. Μου φαίνεται ότι έχει το μεγαλύτερο δείκτη απόδοσης, ειδικά για ψύξη που το θέλω ή κάνω λάθος?

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Specs είπε

Eρωτηση προς ολους τους κατεχοντες κλιματιστικο.

Με ενδιαφερει εαν εχετε μοντελο που οι περσιδες του γυριζουν τελειως καθετα προς το πατωμα (90 μοιρες προς την εξοδο αερα)

αλλα ΚΑΙ δεν στελνουν αερα προς αλλη κατευθυνση(μερικα γυριζουν καθετα αλλά στελνουν και πιο διπλα)

Το θελω για υπνοδωματιο διπλα στο κρεβατι ,να αντικαταστησω το ον-οφ.

Μαρκα και κυριως μοντελο, 9ρι,εκτος αν γνωριζετε οτι το ιδιο εχει ολη η σειρα κ εχετε πχ 18ρι.

Θελω να ξερω τι επιλογες υπαρχουν,μιας και απο τα φυλλαδια για να το βρεις αυτο το προσον δεν ειναι εφικτο...οποτε ενημερωστε με εδω με λινκ

Υποχρεος.

Από ότι ξέρω δεν το κάνει το 9άρι μοντέλο της toshiba που σου προτάθηκε. Απάντηση δεν πήρα στο ερώτημά μου, οπότε θα το έψαχνα. 

Το daikin που σου είπε ο @rbx1000 την έχει σε όλη την σειρά αυτήν τη δυνατότητα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Από ότι ξέρω δεν το κάνει το 9άρι μοντέλο της toshiba που σου προτάθηκε. Απάντηση δεν πήρα στο ερώτημά μου, οπότε θα το έψαχνα. 

Σημασία έχει να γράψει πώληση toshiba τι και αν δε κάνει 

• Confused 3
Δημοσ.
20 minutes ago, Thresh said:

Προσωπικά για 24αρι κοιτάω για του χρόνου προς το Mitsubishi AP71, για 80 τμ ενιαίο χώρο.

Από τις καλύτερες επιλογές για κρύα https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fc4d6VIteFgC6KyZlMCbPeJVeXsA1n2A_Vtk1LaHWIw/edit#gid=0

Θα κοίταγα και το panasonic αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την εδώ αντιπροσώπευση.

Στα χαρτιά πάντως είναι τούμπανο https://www.logicool-ac.com/wp-content/uploads/2019/07/CS-XZ-VKEW-PAPAMY1812006CE.pdf

Aν και για Πεντέλη που είσαι, θα μου δημιουργούσε περισσότερη εμπιστοσύνη η θηριώδης μονάδα του AP71.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, liakjim είπε

Το daikin που σου είπε ο @rbx1000 την έχει σε όλη την σειρά αυτήν τη δυνατότητα.

Το κάνει. Αν μιλάμε για την καθετη.

• Confused 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum, διαβάζοντας πολλά posts και πινακακια απο εσάς (ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες!) κατέληξα και εγω στην αγορά κλιματιστικού toshiba edge 22άρι για τον χώρο μου. Τοποθετήθηκε στο γραφείο που έχει πρόσβαση σε χωλ που κατεβαίνει στο ισόγειο και στο χώρο του γραφείου έχει σκάλες που ανεβαίνει σε σοφίτες.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα γιατί αν και κάνει ενα Γ ο χώρος, τον δροσίζει όλο πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα! Τα συνολικά τετραγωνικά του 1ου ειναι 60 και υπάρχει ακόμα ένα υπνοδωμάτιο (20τμ) στον ίδιο όροφο που δεν φαίνεται στο παρακάτω σχεδιάγραμμα (μετά τις σκάλες) και φτάνει οριακά εκει η δροσιά γιατί κατεβαίνει προς το ισόγειο. Στο σχεδιάγραμμα που έχω παρακάτω φαίνονται και οι καταναλώσεις που είχα σήμερα με εξωτερική 28-29 (Ηράκλειο Κρήτης) και εσωτερική 26. Το χαμηλότερο που το έχω δει όταν τρέχει ο συμπιεστής είναι 200 watt αλλά συνήθως κυμαίνεται 250-300. Αν έχετε ερωτήσεις για το συγκεκριμένο μηχάνημα είμαι στην διαθεσή σας!

Screen Shot 2020-07-11 at 9.03.53 PM.png

1os.png

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, rodin002 είπε

Καλησπέρα στο forum, διαβάζοντας πολλά posts και πινακακια απο εσάς (ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες!) κατέληξα και εγω στην αγορά κλιματιστικού toshiba edge 22άρι για τον χώρο μου. Τοποθετήθηκε στο γραφείο που έχει πρόσβαση σε χωλ που κατεβαίνει στο ισόγειο και στο χώρο του γραφείου έχει σκάλες που ανεβαίνει σε σοφίτες.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα γιατί αν και κάνει ενα Γ ο χώρος, τον δροσίζει όλο πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα! Τα συνολικά τετραγωνικά του 1ου ειναι 60 και υπάρχει ακόμα ένα υπνοδωμάτιο (20τμ) στον ίδιο όροφο που δεν φαίνεται στο παρακάτω σχεδιάγραμμα (μετά τις σκάλες) και φτάνει οριακά εκει η δροσιά γιατί κατεβαίνει προς το ισόγειο. Στο σχεδιάγραμμα που έχω παρακάτω φαίνονται και οι καταναλώσεις που είχα σήμερα με εξωτερική 28-29 (Ηράκλειο Κρήτης) και εσωτερική 26. Το χαμηλότερο που το έχω δει όταν τρέχει ο συμπιεστής είναι 200 watt αλλά συνήθως κυμαίνεται 250-300. Αν έχετε ερωτήσεις για το συγκεκριμένο μηχάνημα είμαι στην διαθεσή σας!

1os.png

Αρχικα θα υποστεις ελεγχο απο κλιμακιο ενος ατομου,που θα φωτογραφισει εξωτερικα την εγκατασταση...πέρνα ενα γυαλισματακι τις εξωτερικες βιδες,μην φας κανα προστιμο!

Μετα θα γινει η εισβολη και η αξολογηση σου.Θα πρεπει να αποδειξεις οτι δικαιουσαι να κατεχεις toshiba και θα σου εκδοθει ειδικο διαβατηριο με κωδικους.

Αν ΔΕΝ περασεις το τεστ,κατασχεται το κλιματιστικο και για τιμωρια θα σου βαλει τριζατο κινεζοφασον...

Εκανες και το λαθος να βαλεις και το σχεδιο σπιτιου...

Επεξ/σία από Specs
.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά αποτελέσματα από το form (την form που μπορείτε ακόμα να ψηφίσετε είναι εδώ ). Μου κάνει εντύπωση που υπάρχει τόση εμπιστοσύνη σε toshiba !!!

results.pdf

Επεξ/σία από nikolastas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rodin002 είπε

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις πληροφορίες! Καλοδούλευτο.

Λογικά όσο το δουλεύεις τόσο θα ισορροπεί τον χώρο και θα δεις τις καταναλώσεις να πέφτουν σιγά σιγά.

Σύμφωνα με το eurovent , το κλιματιστικό θα μπορούσε να κατέβει τουλάχιστον στα 155W .

image.png.1da18e86b9b7c67ab9b8e0b8111ad5aa.png

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις πληροφορίες! Καλοδούλευτο.

Λογικά όσο το δουλεύεις τόσο θα ισορροπεί τον χώρο και θα δεις τις καταναλώσεις να πέφτουν σιγά σιγά.

Σύμφωνα με το eurovent , το κλιματιστικό θα μπορούσε να κατέβει τουλάχιστον στα 155W .

image.png.1da18e86b9b7c67ab9b8e0b8111ad5aa.png

Ευχαριστώ πολύ! Θα ήθελα να το δω και σε πιο ζόρικες καταστάσεις και θα τα ανεβάσω κάποια στιγμή :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...