Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, rayven18 είπε

Για το σαλόνι

1.jpg

Για ύψος οροφου θα θες κάτι πολύ λιγότερο 😆

Συνήθως 2.8-3 .

ΥΓ Με τις μονώσεις που έχεις ή μάλλον με την ανυπαρξία αυτών, πας γκανιαν για 24αρι

https://www.skroutz.gr/s/14710999/Haier-Tundra-Green-AS68TEBHRA-1U68REFFRA.html

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
2 minutes ago, Maurikycli said:

Άλλη απορία: αφού έχεις από πάνω άλλον όροφο πάλι σε ρωτάει αν έχει μόνωση η οροφή;

Ναι μου το εμφανίζει κανονικά. Η πολυκατοικία είναι σχετικά παλιά και όντως δεν έχεις και την καλύτερη μόνωση, οπότε θα θεωρήσω οτι δεν έχει

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, rayven18 είπε

Θα συμφωνήσω :P

1.jpg

Μακάρι να μπείτε σε κάποιο εξοικονομώ να γίνετε σπίτι αντί για σουρωτηρι.

Προτείνω το 24αρι που έβαλα πιο πάνω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rayven18 είπε

Ναι μου το εμφανίζει κανονικά. Η πολυκατοικία είναι σχετικά παλιά και όντως δεν έχεις και την καλύτερη μόνωση, οπότε θα θεωρήσω οτι δεν έχει

Επίσης σε πολλές πολυκατοικίες ο όροφος είναι κοντά στα 2,5m (επιτρέπεται έως 2,4)

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rayven18 είπε

Παλιά ξεπαλιά δεν έχει επαφή με το περιβαλλον οπως το ρετιρέ,  και αν κατοικείται κιόλας, κρατάει κάποια θερμοκρασία, εγω νομίζω θα έβαζα ότι έχει.

Ωστόσο, η δική μου εμπειρία λέει ότι καθε δωμάτιο θέλει το δικό του εργαλείο και κλειστές πόρτες. 

Ακόμη, επειδή η ζέστη παλεύεται με καναν ανεμιστήρα αλλά το κρύο όχι (σεξ μόνο βοηθάει αλλά θες κυράτσα μαθημένη στα δύσκολα), αν δεν ψήνεσαι μελλοντικά για ένα σε κάθε δωμάτιο τότε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 24αρι για μενα.

Δημοσ.

Εγώ δεν τη παλεύω με τη ζέστη.

Στα κρύα προσθέτω ρούχα, στη ζέστη από ένα σημείο και μετά δεν έχεις να αφαιρέσεις ρούχα :(

• Like 3
Δημοσ.
Στις 11/7/2020 στις 1:17 ΠΜ, liakjim είπε

Χρησιμοποιώ την εφαρμογή της midea και μάλιστα παλιότερη έκδοση γιατί στην καινούργια το χαλάσανε το πράγμα.

Αυτή https://m.apkpure.com/midea-air/com.midea.aircondition.obm/download/20190726-APK?from=versions%2Fversion#google_vignette

Δείχνει εξωτερική - εσωτερική θερμοκρασία ακόμα και σβηστό.

Δεν ξέρω αν θα σε βολέψει.

Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ google home αλλά home assistant.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπαίνει το κλιματιστικό στο αθόρυβο και να μην κάνει αυτό το μπιπ όταν δίνεις εντολή από την εφαρμογή;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Son^Goku είπε

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπαίνει το κλιματιστικό στο αθόρυβο και να μην κάνει αυτό το μπιπ όταν δίνεις εντολή από την εφαρμογή;

Μόνο από το τηλεκοντρόλ μπαίνει στο αθόρυβο.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 5/7/2020 στις 9:46 ΜΜ, jpcupra είπε

Καλησπερες κ απο μενα! Σε εκτενη αναζητηση κλιματιστικου για το σαλονι (55-60τμ), το οποιο εχω σκοπο να το δουλεψω κ χειμωνα αντι των θερμοσυσσωρευτων, εχω καταληξει σε 2 συγκεκριμενα κ ηθελα γνωμες:

https://www.skroutz.gr/s/19028323/Mitsubishi-MSZ-MUZ-AP71VG.html

εδω νομιζω ο γιαπωνας εχει κανει φανταστικη δουλεια σε seer κ scop - παιζει wifi που με ενδιαφερει πολυ κ τελος δινει 7 χρονια εγγυηση στον συμπιεστη

οταν οι περισσοτερες δινουν 2 κ 3.

και τελος

https://www.skroutz.gr/s/18329921/Daikin-FTXC60B-RXC60B.html

γλυκοκοιταω κ τα γαϊδουρια της toshiba, αλλα εχω την αισθηση οτι ξεφευγουν αρκετα.

δεν μπορω να αποφασισω ουτε με σφαιρες.... της fuji το απεκλεισα λογω θορυβου τελικα οπως διαβαζα προηγουμενως...

Βοηθατε χριστιανοι!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jpcupra είπε

δεν μπορω να αποφασισω ουτε με σφαιρες.... της fuji το απεκλεισα λογω θορυβου τελικα οπως διαβαζα προηγουμενως...

Βοηθατε χριστιανοι!

Σου έχουμε πει να τρέξεις για τον χώρο σου το παρακάτω εργαλείο ;

https://www.elith.gr/calc/index.php

Δημοσ.
17 ώρες πριν, liakjim είπε

Σειρά του asyg24klca για σέρβις. 25€. Λύσιμο καπάκι, πινέλο για τις σκόνες, χημικό για καθαρισμό και χημικό για απολύμανση (είχε πιστοποίηση για ιούς) και ξέπλυμα στο τέλος. Η φτερωτή ήταν καθαρή.

Δούλευε 10χρόνια στην toshiba , τα οποία τα θεωρεί top μαζί με daikin και fujitsu.

1η φορά είδε το asyg. Του έκανε εντύπωση η ύπαρξη τριπλού στοιχείου με πάρα πολλά και λεπτά Fins και το πόσο περίπλοκη ήταν η διάταξη με τα σωληνάκια φρέον. Αυτά μαζί με τη μεγάλη ροή αέρα. εξηγεί πως καταφέρνει και βγάζει τόση απόδοση σε τόσο συμπαγές μέγεθος:

IMG-20200717-170417.jpg

IMG-20200717-170438.jpg

IMG-20200717-170742.jpg

IMG-20200717-170438-2.jpg.dc1e3610b30711c40c458163b4defdc5.jpg

Λίγο περίεργα αυτά για καινούριο κλιματιστικό, αλλά μάλλον έχει να κάνει με το εργοστάσιο παραγωγής των στοιχείων.

• Sad 1
Δημοσ.

Παλικαρια, να ρωτησω ...

Tι αποψεις εχουμε για εγκαταστασεις απο Κοκοτα ??? Απο Κοτσωβολο και Voyias νομιζω εχω δει εδω μεσα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...