Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CorumD είπε

To DAIKIN ξεκαθαρα,,,είναι πιο αποδοτικό απο το MITSUBISHI, και σε ψυξη και σε θερμανση. Αλλα στα 600, δες και αλλες επιλογες!

Δεν θελω να ναι φασον, εχεις καποια προταση?

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αισθανομαι τυχερος τελικα με αυτα που διαβαζω που προ ετων ειχα βρει ψυκτικο που και κενο εκανε, και γαλβανιζε βαση βαζει, και τηρει τα απαιτουμενα. 

Ειχα την εντυπωση πως μετα απο τοσα χρονια οι κακοι ψυκτικοι στην Αττικη θα ειχαν περιοριστει. 

Σε κατι ασχετο με το παραπανω, εχθες το you.gr για λιγο χρονικο διαστημα κατεβασε το aria 9k btu στα 440 ευρω! Δυστυχως δεν προλαβα να το χτυπησω. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bvb7 είπε

Δεν θελω να ναι φασον, εχεις καποια προταση?

Εγω αγόρασα το ATXC35B απο Κωτσο, αλλα μου το δώσαν στα 540 λογω αγορας πολλων μηχανηματων. Αλλα, το μηχανημα ειναι διαθεσιμο απο το δικτυο μαγαζιων κλιματισμου ως FTXC35B στα 545.

https://www.ydor.com.gr/daikin-sensira-ftxc35b-rxc35b.html

Αν το παρεις απο Κωτσοβολο, ειναι 600 και δωρεαν τοποθετηση.

Αν το παρεις απο ydor, ειναι 545 αλλα θα ζητησουν περιπου 70 τοποθετηση. Εχε κατα νου οτι ο Κοτσοβολος αποκλειεται να στο τοποθετηση πριν 8 Ιουλιου και η τοποθετηση τους ειναι μαλλον προχειρη. Αν το παρεις απο Υδωρ, μπορεις να βαλεις δικο σου ανθρωπο...για αλλες μαρκες ειναι ατομα πιο γνωστες απο μενα στο forum...παντως το DAIKIN ειναι καλο!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Πρωτη μέρα σήμερα με το καινούριο κλιματιστικό αλλά αντιμετωπίζω κάποιο θέμα. Ωντας σταματημένο επειδή έχει πιάσει θερμοκρασία ο χώρος, όταν ξεκινάει ξανά παρουσιάζει έντονο συνεχόμενο θόρυβο (χτύπημα - συντονισμό) η εσωτερική μονάδα. Ακουμπώντας την την νιώθεις να τρέμει. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι, πριν απευθυνθώ στην Daikin? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, serialgreek είπε

Καλησπέρα. Πρωτη μέρα σήμερα με το καινούριο κλιματιστικό αλλά αντιμετωπίζω κάποιο θέμα. Ωντας σταματημένο επειδή έχει πιάσει θερμοκρασία ο χώρος, όταν ξεκινάει ξανά παρουσιάζει έντονο συνεχόμενο θόρυβο (χτύπημα - συντονισμό) η εσωτερική μονάδα. Ακουμπώντας την την νιώθεις να τρέμει. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι, πριν απευθυνθώ στην Daikin? 

Ποσο μηκος ειναι η σωληνα;

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, serialgreek είπε

Daikin και κλείνει όταν πιάσει επιθυμητή;;;😯

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, guzel είπε

Daikin και κλείνει όταν πιάσει επιθυμητή;;;😯

Εμένα πάντως, ειναι DAIKIN και δεν σταματάει, χαμηλώνει στροφές...

Δημοσ.

Ξέρουμε τη εγκατάσταση κάνει ο Κωστόβολος?? Κένο?? Μήκος σωλήνα?? 

36 λεπτά πριν, CorumD είπε

Εγω αγόρασα το ATXC35B απο Κωτσο, αλλα μου το δώσαν στα 540 λογω αγορας πολλων μηχανηματων. Αλλα, το μηχανημα ειναι διαθεσιμο απο το δικτυο μαγαζιων κλιματισμου ως FTXC35B στα 545.

https://www.ydor.com.gr/daikin-sensira-ftxc35b-rxc35b.html

Αν το παρεις απο Κωτσοβολο, ειναι 600 και δωρεαν τοποθετηση.

Αν το παρεις απο ydor, ειναι 545 αλλα θα ζητησουν περιπου 70 τοποθετηση. Εχε κατα νου οτι ο Κοτσοβολος αποκλειεται να στο τοποθετηση πριν 8 Ιουλιου και η τοποθετηση τους ειναι μαλλον προχειρη. Αν το παρεις απο Υδωρ, μπορεις να βαλεις δικο σου ανθρωπο...για αλλες μαρκες ειναι ατομα πιο γνωστες απο μενα στο forum...παντως το DAIKIN ειναι καλο!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Κωτσοβολος λεει οτι οι εγκαταστατες του χρησιμοποιουν αντλια και βαζουν ΜΕΧΡΙ 3 μ. Αν θες τη γνώμη μου, αυτη την εποχη, και με το χαμο που γίνεται, θα το ξεπετάξουν και οτι γινει. Δεν πρόκειται να σου βάλουν 3μ αν δεν ειναι απαραίτητο. Να ομως που η DAIKIN προτείνει 3μ ως ελαχιστο...γι'αυτο εγω θα το έπαιρνα απο υδωρ και θα σου έλεγα να βαλεις δικο σου τεχνικο, αν θες σου στελνω σε προσωπικο μυνημα τον δικο μου, αν και τέτοια εποχή, και αυτός γεμάτος θα είναι. Εγω παρελαβα κλιματιστικο σημερα, και μου το βαλαν απο ΚΟΤΣΟ για 8 Ιουλιου εγκατασταση . Αν και σκεφτομαι για καλυτερη τοποθετηση να τους πω να το βαλουν το σεπτεμβρη...λολ

Επεξ/σία από CorumD
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδες.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας όσον αφορά την αγορά Air condition.

Το θέλω για όλο το σπίτι (75τ.μ.).Το σπίτι έχει καλή διαρύθμιση  χώρων και πιστεύω πως ενα A/C υψηλής απόδοσης μπορεί να ανταπεξέλθει, με την προυπόθεση της τοποθέτησης στο Χολ.Και εδώ γεννιούνται οι απορίες:

1ον) Υπαρχει δυνατότητα τοποθέτησης A/C 4.5 μέτρα μακριά απ’ το μπαλκόνι;

2ον) Τι προτείνετε;Θέλω κάτι καλό με χαμηλή κατανάλωση και διαθέτω από 800€-1500€.Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η θέρμανση, καθώς έχω αέριο στο σπίτι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, eastend7 είπε

Καλησπέρα παιδες.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας όσον αφορά την αγορά Air condition.

Το θέλω για όλο το σπίτι (75τ.μ.).Το σπίτι έχει καλή διαρύθμιση  χώρων και πιστεύω πως ενα A/C υψηλής απόδοσης μπορεί να ανταπεξέλθει, με την προυπόθεση της τοποθέτησης στο Χολ.Και εδώ γεννιούνται οι απορίες:

1ον) Υπαρχει δυνατότητα τοποθέτησης A/C 4.5 μέτρα μακριά απ’ το μπαλκόνι;

2ον) Τι προτείνετε;Θέλω κάτι καλό με χαμηλή κατανάλωση και διαθέτω από 800€-1500€.Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η θέρμανση, καθώς έχω αέριο στο σπίτι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

https://www.skroutz.gr/s/18977788/Mitsubishi-Heavy-SRK-SRC-71ZR-W.html

Μια χαρά είναι το μήκος.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, gsisr είπε

καλημέρα με ενδιαφέρει το Toyotomi Izuru TRN/TRG-871ZR 24αρι. το θέλω μόνο για ψύξη. διαβάζω από πολλούς πως δεν μπορεί να κατέβει το κλιματιστικό κάτω από τα 1200 watt οπότε δώρο άδωρο το inverter. τι αντίκτυπο έχει αυτό στην κατανάλωση σε σχέση με άλλα αντίστοιχα κλιματιστικά και για την περίπτωσή μου που το θέλω μόνο για ψύξη;

Υπάρχουν πολλά κλιματιστικά καλύτερα ή εξίσου καλά με το izuru σε αυτά τα λεφτά και δίνουν μεγάλη εγγύηση . Ποιος ο λόγος να πάρει κάποιος κλιματιστικό που δίνει μόνο δύο χρόνια εγγύηση και 5 στο συμπιεστή . Άλλες μάρκες δίνουν 5 χρόνια ή 7 ή και 10 χρόνια σε όλο το μηχάνημα . 

Δημοσ.

Τι μόδα ειναι αυτή...ενα air-con για όλο το σπίτι; Tο μηχάνημα θα δουλεύει ασταμάτητα, θα καίει τον περίδρομο, δεν θα λειτουργεί ως INVERTER ποτέ, και δεν θα έχεις και απόδοση ετσι και αλλιώς...καλυτερα ανεμιστήρες σε καθε δωμάτιο!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...