Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ωχ. Δεν είναι καλό αυτό. Τηλέφωνο στο σέρβις. Αν μπορείς ενημέρωσέ μας. 

αυριο θα παρω τηλ στο μαγαζι που το πηρα γιατι παιρνω στο σερβις απο την παρασκευη και δεν το σηκωνουν

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Tsitlas είπε

αυριο θα παρω τηλ στο μαγαζι που το πηρα γιατι παιρνω στο σερβις απο την παρασκευη και δεν το σηκωνουν

Ποιο κλιματιστικό είναι αυτό που έπαθες την ζημιά 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Tsitlas είπε

τελικα παιδια αρχησαν να αναβουν τα λαμπακια σαν τρελα ολα

Αυτό βλέπεις ; 

849820e811f25137b984d1629fbd9b54.png

Αν ναι, όπως είπα τηλέφωνο στη fgeurope.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Αυτό βλέπεις ; 

849820e811f25137b984d1629fbd9b54.png

Αν ναι, όπως είπα τηλέφωνο στη fgeurope.

ναι ολα τα κουμπια αναβοσβηνουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και επίσημα το morris εντόσθια tcl .με επισκέφθηκε ο τεχνικός προχτές γιατί δεν μπορούσε να δουλέψει το wi fi του κλιματιστικού δηλαδή εγώ να είμαι έξω και να το ανοίγω από το κινητό μου.ολα καλά είχα κάνει λάθος εγώ.σε ,1  λεπτό έτοιμο.Σε ερώτηση μου γιατί αργεί να ρίξει στροφές δηλαδή να έχει πιάσει την εσωτερική ζητούμενη  πχ σε μια ώρα και να δουλεύει ακόμα υψηλά πχ1399+  βατ για καμιά ώρα ακόμα μέχρι να ξεκολλήσει από τα 1399 και να πάει πχ στα 399 που το έχω δει η 250  για να κάνει συντήρηση..εξυπηρετικοτατος ο αντιπρόσωπος του Αμοιρίδη στη. Αθήνα μου έλυσε οποιαδήποτε απορία που είχα και μου είπε ότι εφόσον κόβει το αισθητήριο δουλεύει.τωρα θα μιλήσει και με τα κεντρικά στην Θεσσαλονίκη και Δευτέρα θα μου πει εάν είναι έτσι το μηχάνημα η χρειάζεται κάτι αλλαγή.γενικα η άποψη του ήταν ότι για τα λεφτά τους γενικά είναι καλές επιλογές τα Μόρρις, τίμια ήταν ακριβώς η κουβέντα του.για τα λεφτά που το είχα πάρει 599 έως τώρα με έχει βγάλει ασπροπροσωπο.γξα 999 πάντως δεν αξίζει που τα πουλάνε......βάζω αλλά 200 και περνώ τοσιμπα η μιτσου .Αυτά για την ωρα.α ναι μην ξεχάσω να αναφέρω ότι έστειλα Μάιλ στο σέρβις 2 η ώρα το βράδυ και 9 η ώρα με πήραν από κεντρικά για να κλείσουμε ραντεβού.να λέγονται και αυτα

Επεξ/σία από danaos7
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, danaos7 είπε

Και επίσημα το morris εντόσθια tcl .με επισκέφθηκε ο τεχνικός προχτές γιατί δεν μπορούσε να δουλέψει το wi fi του κλιματιστικού δηλαδή εγώ να είμαι έξω και να το ανοίγω από το κινητό μου.ολα καλά είχα κάνει λάθος εγώ.σε ,1  λεπτό έτοιμο.Σε ερώτηση μου γιατί αργεί να ρίξει στροφές δηλαδή να έχει πιάσει την εσωτερική ζητούμενη  πχ σε μια ώρα και να δουλεύει ακόμα υψηλά πχ1399+  βατ για καμιά ώρα ακόμα μέχρι να ξεκολλήσει από τα 1399 και να πάει πχ στα 399 που το έχω δει η 250  για να κάνει συντήρηση..εξυπηρετικοτατος ο αντιπρόσωπος του Αμοιρίδη στη. Αθήνα μου έλυσε οποιαδήποτε απορία που είχα και μου είπε ότι εφόσον κόβει το αισθητήριο δουλεύει.τωρα θα μιλήσει και με τα κεντρικά στην Θεσσαλονίκη και Δευτέρα θα μου πει εάν είναι έτσι το μηχάνημα η χρειάζεται κάτι αλλαγή.γενικα η άποψη του ήταν ότι για τα λεφτά τους γενικά είναι καλές επιλογές τα Μόρρις, τίμια ήταν ακριβώς η κουβέντα του.για τα λεφτά που το είχα πάρει 599 έως τώρα με έχει βγάλει ασπροπροσωπο.γξα 999 πάντως δεν αξίζει που τα πουλάνε......βάζω αλλά 200 και περνώ τοσιμπα η μιτσου .Αυτά για την ωρα.α ναι μην ξεχάσω να αναφέρω ότι έστειλα Μάιλ στο σέρβις 2 η ώρα το βράδυ και 9 η ώρα με πήραν από κεντρικά για να κλείσουμε ραντεβού.να λέγονται και αυτα

1400watt καταναλώνει στην ψύξη; 😯😰

Δημοσ.
1 ώρα πριν, guzel είπε

Ε μπορεί να στην αρχή, αν πχ το σπίτι έχει μέσα 30 και βάλει 25, λογικό είναι να δει τόσο.

Το σημαντικό για μένα είναι ότι το βλέπει και 250 στην συντήρηση που είναι πολύ καλά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, guzel είπε

Την εξοικονόμηση την βλέπεις μετά από κάποιο διάστημα που θα έχει ρίξει την θερμοκρασία στα επιθυμητά επίπεδα. Στην αρχή όλα τα κλιματιστικά λειτουργούν στο μέγιστο.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, guzel είπε

Δεν είναι το παράξενο. Αν το κλιματιστικό δουλεύει στο 100 % του φορτίου του για να πιάσει θερμοκρασία, όχι 1400 watts αλλα κοντά 2800 watts θα μπορούσες να δεις .  Έχει και 24άρι αν θυμάμαι καλά . 

Δημοσ.

Στοιχεία κατανάλωσης του Carrier Crystal II 9000btus σε 17τμ, με ζήτηση 26C λειτουργία ECO και λειτουργία από 00:00-09:00 και εξωτερικές ως εξής http://penteli.meteo.gr/stations/oropos/ :

Το έβλεπα γύρω στα 115-135W  στιγμιαία και έκαψε σύνολο 0.91KWh:

Screenshot-35.png.9ea0dfe3194085ba852cc270342a39f4.png

Άρα μέσος όρος 101W την ώρα, οπότε έκανε μάλλον μικρές διακοπές.

Επίσης να πω ότι η λειτουργία silent μου είναι άχρηστη γιατί ενώ είναι πραγματικά αθόρυβη (δεν μπορώ να το ακούσω να λειτουργεί), απενεργοποιεί το eco οπότε έχω στιγμιαίες καταναλώσεις κοντά στα 300W αντί για 135W (οπότε και χειρότερη θερμική άνεση).

Ευτυχώς στο fan στο low  είναι πάλι αθόρυβο (το ακούω ως ανεπαίσθητο θρόισμα και καθόλου στον ύπνο). 

Τέλος , ακούω λίγους τριγμούς από τα πλαστικά ακόμα και στη ψύξη όταν κόβει/παίρνει ο συμπιεστής οι οποίοι όμως ευτυχώς δεν μου διαταράσσουν τον ύπνο μου.

Δημοσ.

Σε ενιαίο χώρο (σαλονοκουζίνα) μπορεί να μπει από την μεριά της κουζίνας το κλιματιστικό ή θα έχω πρόβλημα με τα φίλτρα, λόγω μαγειρέματος κλπ? (απόσταση του κλιματιστικού από τις εστίες πάνω από 3,5 μέτρα οριζόντια)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...