Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερει κανεις πω μπορω να βγαλω τις επαφες που εχω στη sim γιατι φαινονται διπλες ολες οι επαφες μου θελω μονο αυτες που εχω στη συσκευη να υπαρχουν

παιδια πειτε μου αν ξερετε τι να κανω

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πριν καποιες ωρες ειπα να δοκιμασω το game center μιας και τωρα εβαλα 4.1 αλλα δεν μου κανει sign in :fear: Eιμαι με 3gs. Eιναι κανα bug ή φταιει το jailbreak ή δεν ξερω και γω τι αλλο ... <_<

• Moderators
Δημοσ.

Κανα καλο παιχνιδι adventure για iphone ξερουμε?Σαν το cause of death[πολυ καλο].Απλα να επιλεγεις προτασεις και αναλογα με την προταση να γινετε και κατι διαφορετικο.

Αν εχεις κανεις jailbreak και σ αρεσουν τα adventure της Lucas Arts,yeaphappy.gif

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως πλέον στον music player του iPhone, δείχνει μόνο τα artworks που έχουν κατέβει από το iTunes Music Store, και όσα έχουν εισαχθεί χειροκίνητα δεν τα δείχνει στο lock screen. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος?

Δημοσ.

Κανα καλο παιχνιδι adventure για iphone ξερουμε?Σαν το cause of death[πολυ καλο].Απλα να επιλεγεις προτασεις και αναλογα με την προταση να γινετε και κατι διαφορετικο.

Εμενα τα 1112, μου αρεσαν. Αντε δεν θα βγαλουν και το episode 3, να δουμε αν θα προχωρησει καθολου η ιστορια?

Δημοσ.

δοκίμασα k το navigon k το tom tom k garmin k διαφορα αλλα...

μετά από αρκετό διάβασμα τελικά κατάλαβα ότι το GPS του iphone είναι klain main.

Επίσης, με το τελευταίο jb k unlock, δε δουλεύει το GPS.αναμένουμε fix

• Moderators
Δημοσ.

Επίσης, με το τελευταίο jb k unlock, δε δουλεύει το GPS.αναμένουμε fix

Εκανες update την baseband με αυτη του ipad?

• Moderators
Δημοσ.

Σήμερα πρόσεξα ότι έχει μπει σωματίδιο σκόνης κάτω από το γυαλί της οθόνης... :mad: :mad:

Μα πως στο καλό μπήκε εκεί μέσα?!?!?!?!

Tα ιδια με το 3G του ξαδερφου μου.Εχει 2 σκουπιδακια μεσα κ το ενα παιζει να ναι και ισο με 3-4 pixel.

Νο idea πως διαολο μπηκε μεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...