12mats Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ξερει κανεις πω μπορω να βγαλω τις επαφες που εχω στη sim γιατι φαινονται διπλες ολες οι επαφες μου θελω μονο αυτες που εχω στη συσκευη να υπαρχουν παιδια πειτε μου αν ξερετε τι να κανω
_Anonymous_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Βαλε τη σιμ σε ενα αλλο τηλ. και σβηστες.
Drop_Dead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Πριν καποιες ωρες ειπα να δοκιμασω το game center μιας και τωρα εβαλα 4.1 αλλα δεν μου κανει sign in Eιμαι με 3gs. Eιναι κανα bug ή φταιει το jailbreak ή δεν ξερω και γω τι αλλο ...
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Κανα καλο παιχνιδι adventure για iphone ξερουμε?Σαν το cause of death[πολυ καλο].Απλα να επιλεγεις προτασεις και αναλογα με την προταση να γινετε και κατι διαφορετικο. Αν εχεις κανεις jailbreak και σ αρεσουν τα adventure της Lucas Arts,yeap
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 iPhone wiki:Lucas Arts games
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Έχω την εντύπωση πως πλέον στον music player του iPhone, δείχνει μόνο τα artworks που έχουν κατέβει από το iTunes Music Store, και όσα έχουν εισαχθεί χειροκίνητα δεν τα δείχνει στο lock screen. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος?
therock Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Κανα καλο παιχνιδι adventure για iphone ξερουμε?Σαν το cause of death[πολυ καλο].Απλα να επιλεγεις προτασεις και αναλογα με την προταση να γινετε και κατι διαφορετικο. Εμενα τα 1112, μου αρεσαν. Αντε δεν θα βγαλουν και το episode 3, να δουμε αν θα προχωρησει καθολου η ιστορια?
tsakonas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 ρε παίδες κάνα σύστημα πλοήγησης της προκοπης υπάρχει? τι παίζει με το gps και συνεχεια χάνει το σήμα?
tsakonas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 δοκίμασα k το navigon k το tom tom k garmin k διαφορα αλλα... μετά από αρκετό διάβασμα τελικά κατάλαβα ότι το GPS του iphone είναι klain main. Επίσης, με το τελευταίο jb k unlock, δε δουλεύει το GPS.αναμένουμε fix
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Επίσης, με το τελευταίο jb k unlock, δε δουλεύει το GPS.αναμένουμε fix Εκανες update την baseband με αυτη του ipad?
tsakonas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 ναι αλλα από ότι διαβάζω δε φταίει αυτό, γιατί με downgrade σε ios 3.1.3 με το ίδιο baseband, παίζει το gps
_Anonymous_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 εμενα στη 4.1-JB μια χαρα παιζει (navigon).......... οσο του επιτρεπει η cpu του ομως. Μη περιμενεις και θαυματα.
Mercyful_Fate Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Σήμερα πρόσεξα ότι έχει μπει σωματίδιο σκόνης κάτω από το γυαλί της οθόνης... :mad: Μα πως στο καλό μπήκε εκεί μέσα?!?!?!?!
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Σήμερα πρόσεξα ότι έχει μπει σωματίδιο σκόνης κάτω από το γυαλί της οθόνης... :mad: Μα πως στο καλό μπήκε εκεί μέσα?!?!?!?! Tα ιδια με το 3G του ξαδερφου μου.Εχει 2 σκουπιδακια μεσα κ το ενα παιζει να ναι και ισο με 3-4 pixel. Νο idea πως διαολο μπηκε μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα