Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να περάσω τo cydia στο ipod touch 2g, έχω ακολουθήσει ακριβώς τα ίδια βήματα από αυτό το link: http://www.isepsis.com/index.php?option=com_content&view=article&id=314%3A-jailbreak-iphone-3gs-pwnagetool-311&catid=44%3Aiphone-guides-and-tutorials&Itemid=65&lang=el

τα αντίστοιχα για ipod φυσικά... ΑΛΛΑ!! κάθε φορά που πάω να κάνω restore την custom firmware έχω unknown error 1600...!!

Είμαι σε mac και η έκδοση του OS στο ipod ειναι η 3.1.1

Τι κάνω???? HELP!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:38 ----------

Μάλλον έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο που άνοιξε το thread. Αλλά εγώ είμαι σε ακόμη χειρότερη κατάσταση.. το πήρα έτοιμο με την 3.1.1 έκδοση! χεχε.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
τελικά αυτός ειναι τοπις για τους κινδύνους του jailbrake η για το πως θα γίνει αυτό; :lol:

Τώρα πια δεν είναι διότι μεταφέρθηκε εδώ (πολύ κακώς). Τέλος πάντων ο σκοπός ήταν να γραφτεί και να γράφεται ο,τίδήποτε σχετικό και νομίζω ότι ακόμα και η διαδικασία δεν είναι καθόλου off-topic. Ίσα ίσαι κρύβει κινδύνους!

• Moderators
Δημοσ.
Ίσα ίσαι κρύβει κινδύνους!

Μην επικινδυνολογουμε αδικα.Η διαδικασια του jailbreak δεν μπορει να προκαλεσει προβλημα στο hardware κομματι του κινητου.AN προκαλεσει προβλημα θα εχει να κανει με το software και τη φασαρια να ξανακανουμε τα παντα απο την αρχη(restore,sync κλπ).Αν ριξουμε μια ματια στα iphones που εχουν γινει jailbreak ανα τα fora,θα καταλαβουμε πως αν το jailbreak γινει συμφωνα με τις οδηγιες που μας δινει η dev team,οι πιθανοτητες να παει κατι στραβα ειναι πολυ πολυ μικρες.

• Moderators
Δημοσ.
Ναι αλλά άμα κάνουμε κάνα λάθος τι γίνεται;

Κακο του κεφαλιου σου αν κανεις λαθος.Δεν μπορεις να κατηγορησεις το jailbreak οταν εσυ εχεις κανει το λαθος.Οι οδηγιες που δινονται ειναι ακριβης.

There's no patch for stupidity...

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τη διαθεσιμότητα του 3GS? Είμαι ήδη συνδρομητής vodafone, έχω iphone 3g εδώ και 1 χρόνο και ψάχνομαι για το καινούργιο. Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση πως 4 μήνες μετά να μην υπάρχει στοκ στην Αθήνα. Στο πλαίσιο απο ότι κατάλαβα έχουν συσκευές αλλά τις δίνουν μόνο για νέα συμβόλαια.

Τελείως Ουγκάντα η κατάσταση...

Δημοσ.

Πραγματικά τα ακουστικά της Apple είναι τραγικά.

Από αυτά π είχα αγοράσει, σε αυτά που είχε το iPod Classic και τώρα με το iPhone όλα τα χουν φτήσει.

Τώρα με το iPhone στο δεξί ακουστικό έχει πέσει η ένταση του ήχου και το κουμπί ίσα που δουλεύει. Έξι μήνες το έχω το τιμημένο! Ξέρουμε αν ισχύει η εγγύηση και για τα ακουστικά?

Έχετε να προτίνετε κάποιο ζευγάρι? Φυσικά να δουλεύει και το music/voice/phone control. !@#!#$!##$@!$@!#

Δημοσ.
Πραγματικά τα ακουστικά της Apple είναι τραγικά.

Από αυτά π είχα αγοράσει, σε αυτά που είχε το iPod Classic και τώρα με το iPhone όλα τα χουν φτήσει.

Τώρα με το iPhone στο δεξί ακουστικό έχει πέσει η ένταση του ήχου και το κουμπί ίσα που δουλεύει. Έξι μήνες το έχω το τιμημένο! Ξέρουμε αν ισχύει η εγγύηση και για τα ακουστικά?

Έχετε να προτίνετε κάποιο ζευγάρι? Φυσικά να δουλεύει και το music/voice/phone control. !@#!#$!##$@!$@!#

Θα με ενδιέφερε και εμένα! Επίσης τα ακουστικά του 3G παίζουν στο 3G? Εννοώ το volume control και mic.

Δημοσ.

Ναι... με 20€ απο ebay τσίμπησα της sennheiser ένα ζευγάρι (MM50 iP) και είμαι ΤΡΕΛΑ ευχαριστημένος!

http://cgi.ebay.ie/SENNHEISER-MM50-iP-for-iPhone-iPhone3G-iPhone-3GS_W0QQitemZ180411045186QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones?hash=item2a01561542&_trksid=p3286.c0.m14

(Στο αγγλικό applestore έχουν 58 λιρες

http://store.apple.com/uk/product/TR530ZM/A)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...