jmz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μετά το update 3.1.2 και το jailbreak του νομίζω ότι η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα στο 3GS μου. Το έχει προσέξει κανείς άλλος αυτό? το ίδιο παθαίνω και εγω
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα .΄Μια ερώτηση θα ήθελα να σου κάνω. αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το iphone. βαζω την καρτα ΣΙΜ και μολις συνδέω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή μου και ανοίγω την τελευταία έκδοση του iTunes, μου λέει το παρακάτω μήνυνα the SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported. only compatible SIM cards from supported carrier may be used to activate iPhone. Please insert the SIM card tha came with your iPhone or visit a supported Carrier's store to receive a replacement SIM card Τι iPhone έχεις; Μήπως έχεις αγοράσει το iPhone σου από Αγγλία ή από ΗΠΑ; Φαίνεται ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη σε συγκεκριμένους παρόχους...
bobos1988 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Τι iPhone έχεις; Μήπως έχεις αγοράσει το iPhone σου από Αγγλία ή από ΗΠΑ; Φαίνεται ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη σε συγκεκριμένους παρόχους... κ πώς ξεκλειδωνει;;; ξερει καποιος;;
Whiteyez Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Βασικάς, πές μας πιο iphone έχεις και πια έκδοση 3.0.1; 3.1; Όλα αυτά παίζουν ρόλο στο ξεκλείδωμα.
Cue Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Οπότε μετά έκανα σήμερα τα Skullcandy - FMJ iPhone Earbud - Silver order WOW! Μόλις τα παρέλαβα και γυρίζω μέσα στο σπίτι με το iPhone να ακούω μουσική. Έχουν απίστευτο μπάσσο (ίσως χαλάσει μερικούς βέβαια), πλήρης υποστήριξη των controls για μουσική στο iPhone (1 click - play, 2 - next, 3 previous, 1 και hold - fastforward) και κλήσεων. Δεν έχω 3GS για να δοκιμάσω το voice control. Κάτι άλλο επίσης που με ξάφνιασε ευχάριστα είναι ότι έχουν lifetime warranty! Επίσης, ακόμα και αν χαλάσουν για οποιοδήποτε άλλο λόγο (τα πάτησε αμάξι) σου δίνουν 50% off από τα επόμενα που θα αγοράσεις. Πορωτικά ακουστικά! Πάω καμμια βόλτα να ακούσω κανά τραγουδάκι Ακολουθούν φώτος.
lefman07 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά μια ερωτησούλα έχω. Όταν ανοίγω το Safari και γράφω κάτι στο search, τα αποτελέσματα που βγάζει είναι απο google.co.uk. Γίνεται να το αλλάξω και να μου βγάζει απο google.com?
georgeadams Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 πλήρης υποστήριξη των controls για μουσική στο iPhone (1 click - play, 2 - next, 3 previous, 1 και hold - fastforward) και κλήσεων. Δεν έχω 3GS για να δοκιμάσω το voice control. Με'γειά! Το μικρόφωνο τους έχει και κουμπάκια (+) (-) για ρύθμιση της έντασης (όπως τα default του iPhone 3GS) ?
ixthy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 και εγώ το έχω παρατηρήσει.. Καθίστε ρε παίδες. Εδώ με το 3.1.1 jailbreak δε γινόταν ειδικά αν κάποιος (όπως εγώ) βιαζόταν και έκανε την αναβάθμιση. Εγώ που είμαι ήδη σε 3.1.1 μπορώ να κάνω unlock και jailbreak; Ή είναι μόνο για αυτούς που είναι ακόμα στο 3.1.0.
tvagge Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, δυο ερωτήσεις : 1) Επειδή τα handsfree του Iphone ΔΕΝ έχουν clip που μπορεί να τα στερεώνεις πάνω σου, σε ένα πουκάμισο π.χ, που μπορούμε να βρούμε ένα, σαν κι αυτό της φωτογραφίας, καθαρά για πρακτικούς λόγους? Κάποιο κατάστημα, eshop που να έχει τέτοια πραγματάκια ? 2) Έστω ότι θέλω να κάνω restore το τηλέφωνο και να καθαρίσω τα πάντα από εγκατεστημένες εφαρμογές. Έχω ήδη αγοράσει μερικές όμως από το iTunes. Αυτές αποθηκεύονται στο φάκελο \My Documents\My Music\iTunes\iTunes Media\Mobile Applications\ ? ή κάπου αλλού ? Δηλαδή, αν αποθηκεύσω αυτά τα .ipa αρχεία, που βρίσκονται σ'αυτό το folder, μπορώ να τα ξανα - εγκαταστήσω μέσω iTunes, χωρίς προβλήματα, ή πρέπει να τα ξανακατεβάσω και από τη στιγμή που φαίνεται με κάποιο τρόπο ότι έχουν αγοραστεί από το τάδε account, είναι ΟΚ ?
margaritagr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 παιδια μολις το πηρα αλλα δε ξερω πως να περασω φωτο απο το pc μου
koumos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μαργαριτα ανοιγεις το itunes στο pc, συνδεεις το κινητο, πας στην καρτελα Photos στο μενου του itunes και διαλεγεις με ποιον φακελο απο το pc σου θες να συγχρονιζει το iphone τις φωτογραφιες. Πατας Sync και αυτο ηταν. Αναλυτικοτερα δες εδω http://www.apple.com/iphone/how-to/#basics.introduction
gs20309 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 παιδια μολις το πηρα αλλα δε ξερω πως να περασω φωτο απο το pc μου μέσω itunes, συνδέεις το iphone με το pc, ανοίγεις τα itunes και στην τελευταία καρτέλα επιλέγεις από ποιον φάκελο θα συνχρονίζεις τις φωτό μεταξύ κινητού κ pc.. σου προτείνω να φτιάξεις ένα καινούργιο φάκελο στο pc σου με τις φωτογραφίες που θέλεις να περάσεις (να τις αντιγράψεις δλδ στο φάκελο έτσι ώστε να υπάρχουν γενικότερα στο pc αλλά και συγκεκριμένα για το iphone στο συγκεκριμένο φάκελο που θα φτιάξεις - σε περίπτωση που γίνει καμιά στραβή να μην χαθούν εντελώς οι φωτό από το pc γιαυτό στο λέω..) edit..με πρόλαβες koumos για τα καλά !!! λολ
margaritagr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) σας ευχαριστω και τους 2!!! εφτιαξα εναν φακελο & τον περασα στο τηλεφωνο αλλα δεν εμφανιζεται ως φακελος. Εννοω:παταω φωτογραφιες μου εμφανιζεται σητν οθονη "αλμπουμ". εκει λοιπον λεει αλμπουμ κινητου και βιβλιοθηκη.Οταν επιλεγω τη βιβλιοθηκη, μου εμφανιζει τις φωτο που περασα. Δε θα πρεπε ομς να ναι μεσα στο φακελο?δε γινεται να ναι ολες χύμα edit μολις βαζω φωτο απο αλλο φακελο σβηνονται οι προηγουμενες! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:27 ---------- ακυρο, το βρηκα! Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2009 από margaritagr
koumos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δεν περνας φακελους στο κινητο αλλα φωτογραφιες. Και ολες χυμα στην βιβλιοθηκη. Εκτος αν εχεις mac. Οποτε απλα βαζεις σε ενα φακελο ΟΛΕΣ τις φωτο που θες να περασεις στο κινητο και πατας Sync. Αν διαλεξεις να συγχρονισεις με αλλο φακελο φυσικα και θα σβηστουν οι παλιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα