Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το ξερω σας εχω ζαλισει λιγο αλλα ακουστε και αυτο: πως εγκαθιστω διαφορα apps που κατεβαζω απ το internet πχ απ την appulo στο iphone μου? Ευχαριστω προκαταβολικα. :)

Πρεπει να το εχεις JB'd και να εγκαταστησεις το AppSync απο cydia. Μετα απλα κανεις sync με το itunes, ενω εχεις περασει τα apps σου εκει.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Πρεπει να το εχεις JB'd και να εγκαταστησεις το AppSync απο cydia. Μετα απλα κανεις sync με το itunes, ενω εχεις περασει τα apps σου εκει.

Το κινητο μου ειναι jb.To Appsync for OS 3.1 δουλευει για την 3.1.2?

Επεξ/σία από geORge_VLS
Δημοσ.

Ξέρει κανείς κάποιο καλό free ή έστω φτηνό navigation πρόγραμμα που να μην χρειάζεται wifi για να δουλέψει ικανοποιητικά και να αρκεί το ενσωματωμένο GPS?

Ή έστω κάποιος τρόπος να κατεβάσω το χάρτη όλης της Ελλάδας ή συγκεκριμένων περιοχών του Google Maps ώστε να μην ξεμένω από χάρτες σε ερημιές?

Δημοσ.

εχω ενα 3gs με vodafone.

αυριο παω αμστερνταμ

τι πρεπει να κανω για να εχω 3g ?

πιες ειναι οι χρεωσεις και η διαδικασια?

ευχαριστω

Δημοσ.
εχω ενα 3gs με vodafone.

αυριο παω αμστερνταμ

τι πρεπει να κανω για να εχω 3g ?

πιες ειναι οι χρεωσεις και η διαδικασια?

ευχαριστω

Βασικά ΜΗΝ πάρεις καθόλου τηλέφωνο , έχει άλλα πράγματα εκεί για να "χαζέψεις" ... :mrgreen::X;)

AmsterdamDM_468x315.jpg

Υ.γ. sorry για το οφ τόπικ, αλλά δεν άντεξα ... :-)

Δημοσ.

Kατεβαζω προγραμματα απ το ιντερνετ και οταν τα περναω στο itunes δεν εχουν εξωφυλλα(ιitunes artwork). Ενω οταν τα περναω στο iphone εχουν τα κανονικα τους εξωφυλλα. Μηπως ξερει κανεις πως τα περναω? Ευχαριστω προκαταβολικα. Εχω 3gs jb.

Δημοσ.

Να πω κ εγω τον πόνο μου!

Στις φωτογραφίες, εκτός απο το camera roll, εχω 3 - 4 folders με φωτογραφίες που κάνω sync. Εκτός όμως απο αυτά τα φακελάκια, υπάρχει κ το photo library, που έχει μέσα συνολικά κ χύμα ο,τι υπάρχει στον κάθε φάκελο ξεχωριστά. Είναι φυσιολογικό ή κάτι παίζει με το sync?

Δημοσ.
Να πω κ εγω τον πόνο μου!

Στις φωτογραφίες, εκτός απο το camera roll, εχω 3 - 4 folders με φωτογραφίες που κάνω sync. Εκτός όμως απο αυτά τα φακελάκια, υπάρχει κ το photo library, που έχει μέσα συνολικά κ χύμα ο,τι υπάρχει στον κάθε φάκελο ξεχωριστά. Είναι φυσιολογικό ή κάτι παίζει με το sync?

Tι εννοεις? Μηπως λες οτι στους φακελους σου με τις photos υπαρχουν φακελοι ipod photocache? Με διαφορους φακελους μεσα F00, F01 κτλ? Αν ναι don't worry ειναι απολυτα φυσιολογικο.

Δημοσ.

Οχι οχι. Εννοώ οτι όταν ανοίγω το photos βλέπω τα εξής:

Camera Roll

Photo Library (30)

London (10)

Home(10)

Wallpapers(10)

Όπου μέσα στο Library υπάρχουν και οι 30 φωτογραφίες των υπόλοιπων φακέλων όλες μαζί χύμα...

Δημοσ.
Οχι οχι. Εννοώ οτι όταν ανοίγω το photos βλέπω τα εξής:

Camera Roll

Photo Library (30)

London (10)

Home(10)

Wallpapers(10)

Όπου μέσα στο Library υπάρχουν και οι 30 φωτογραφίες των υπόλοιπων φακέλων όλες μαζί χύμα...

Ναι έτσι είναι! Στο library τις έχει όλες.

----------------

Now playing on iTunes: Eddie Vedder - Society

via FoxyTunes

Δημοσ.

Παιδια γεια σας και απο μενα!ειμαι καινουρια στο φορουμ,βασικα το ξερω εδω και καιρο και παρακλοθω αρκετα τοπικς απλα δεν ημουν γραμμενη,anyways!σε λιγες μερες λοιπον,ερχεται και το δικο μου iphone 3gs σε ασπρο βεβαιως βεβαιως:-) και που λετε εχω την εξης απορια:γινεται να μεταφερω τα sms απο το νοκια κινητο μου στο iphone? αχ πειτε μου οτι υπαρχει τροπος,διαβασα οτι το κανουν στη vodafone ισχυει??παντως για τηλεφωνικο καταλογο γινεται απ'οτι ειδα...α και επισης τελικα ερχονται αναφορες μηνυματων?μμ εχω και αλλες αποριες αλλα ας μη σας ζαλισω ακομα,:o..ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.
Παιδια γεια σας και απο μενα!ειμαι καινουρια στο φορουμ,βασικα το ξερω εδω και καιρο και παρακλοθω αρκετα τοπικς απλα δεν ημουν γραμμενη,anyways!σε λιγες μερες λοιπον,ερχεται και το δικο μου iphone 3gs σε ασπρο βεβαιως βεβαιως:-) και που λετε εχω την εξης απορια:γινεται να μεταφερω τα sms απο το νοκια κινητο μου στο iphone? αχ πειτε μου οτι υπαρχει τροπος,διαβασα οτι το κανουν στη vodafone ισχυει??παντως για τηλεφωνικο καταλογο γινεται απ'οτι ειδα...α και επισης τελικα ερχονται αναφορες μηνυματων?μμ εχω και αλλες αποριες αλλα ας μη σας ζαλισω ακομα,:o..ευχαριστω εκ των προτερων!

Για τα sms δεν ξερω φιλη μου.Τα τηλεφωνα απο την sim μπορεις να τα μεταφερεις αλλα προσεχε....Μετα οτι τηλεφωνα νεα αποθηκευεις πανε στο τηλ μονο και δεν μπορεις να τα πας και στην sim.Καλο ειναι να συγχρονιζεις σε τακτικα διαστηματα το κινητο με το microsoft outllok και να εχεις εκι τις επαφες σου για backup.

Αναφορες sms δεν ερχοντε εκτος και αν καθε φορα πριν το μηνυμα βαλεις καποιους χαρακτηρες στο sms.Αν ομως κανεις jailbreak το κινητο υπαρχουν προγραμματα που το κανουν....Εχεις πολλα να μαθεις αφου ειναι η πρωτη σου φορα με Iphone οπως κι εγω πριν 5 μηνες.

Αν εχεις ορεξη για διαβασμα και ερωτησεις που το θεωρω απαραιτητο

http://www.iphonehellas.gr

Δημοσ.
Για τα sms δεν ξερω φιλη μου.Τα τηλεφωνα απο την sim μπορεις να τα μεταφερεις αλλα προσεχε....Μετα οτι τηλεφωνα νεα αποθηκευεις πανε στο τηλ μονο και δεν μπορεις να τα πας και στην sim.Καλο ειναι να συγχρονιζεις σε τακτικα διαστηματα το κινητο με το microsoft outllok και να εχεις εκι τις επαφες σου για backup.

Αναφορες sms δεν ερχοντε εκτος και αν καθε φορα πριν το μηνυμα βαλεις καποιους χαρακτηρες στο sms.Αν ομως κανεις jailbreak το κινητο υπαρχουν προγραμματα που το κανουν....Εχεις πολλα να μαθεις αφου ειναι η πρωτη σου φορα με Iphone οπως κι εγω πριν 5 μηνες.

Αν εχεις ορεξη για διαβασμα και ερωτησεις που το θεωρω απαραιτητο

http://www.iphonehellas.gr

ευχαριστω πολυ γιαννη!οταν λες ομως να συγχρονιζω συχνα τι εννοεις ακριβως?δηλαδη να τα περνα συχνα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...