Προς το περιεχόμενο

[Megathread] Adventurer's Corner - Συζήτηση για Adventure games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κριμα που δεν εβγαλαν και τριτο :mad:

Οντως. Ελπιζω τουλαχιστον η ταινια να ειναι αξιολογη.

Ελπίζω να έχεις παίξει το Obsidian έτσι...

Μου ειχε κινησει το ενδιαφερον απο τοτε που ειχα διαβασει το review στο PC Master και ο Τσουρινακης του ειχε βαλει 95% αλλα δεν το επαιξα ποτε.

Δημοσ.

Συμπτωση.Το Sanitarium τοξεκίνησα χθες.Δεν ήξερα οτι υπάρχει και νουμ. 2.

Βασικά πολύ θα ήθελα να μπορούσα να παίξω το I Have No Mouth, and I Must Scream που έχω διαβάσει οτι είναι φοβερό αλλά χλωμό το κόβω...

• Moderators
Δημοσ.

Συμπτωση.Το Sanitarium τοξεκίνησα χθες.Δεν ήξερα οτι υπάρχει και νουμ. 2.

Sequel στο Sanitarium? Δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Βασικά πολύ θα ήθελα να μπορούσα να παίξω το I Have No Mouth, and I Must Scream που έχω διαβάσει οτι είναι φοβερό αλλά χλωμό το κόβω...

Γδύσου και στήσου να σε μαστιγώσω, χάνεις ένα από τα πλέον φοβερά adventures.

Το short εδώ

Μου ειχε κινησει το ενδιαφερον απο τοτε που ειχα διαβασει το review στο PC Master και ο Τσουρινακης του ειχε βαλει 95% αλλα δεν το επαιξα ποτε.

Δεν είναι super wow επειδή είναι FMV αλλά έχει ωραίο στόρυ και έχουν προσπαθήσει να δώσουν μια σχετική ατμόσφαιρα.

Δημοσ.

Μη βαράς ρε.. πώς να το τρέξω το παιχνιδάκι; Είμαι που είμαι γκάβακας με την τεχνολογία... :cry:

Πάντως θενκς για το λινκ! :-)

Sequel στο Sanitarium? Δεν υπάρχει.

Α, θα κατάλαβα λάθος... :mellow:

Δημοσ.

Μη βαράς ρε.. πώς να το τρέξω το παιχνιδάκι; Είμαι που είμαι γκάβακας με την τεχνολογία... :cry:

Α, θα κατάλαβα λάθος... :mellow:

Καποιοι ειμαστε 30φευγα οποτε προσεχε! :-D Μολις διαβασα για Sanitarium 2 επαθα ζημια.Μην μας κανεις τετοια.Ακομη θυμαμαι σχεδον chapter προς chapter το Sanitarium.

Δημοσ.

Κι εγω 33 είμαι.. θέλεις να πεις κάτι για την ηλικία μας;;;;; :devil:

Νόμιζα οτι μιλούσαν για σήκουελ...

Κριμα που δεν εβγαλαν και τριτο :mad:

Δημοσ.

Dosbox ιζ γΙορ φρεντ.:)

Δημοσ.

Είχα διαβάσει πριν από κανένα 6άμηνο για ένα adventure που θα έβγαινε και είχε να κάνει με έναν τυπά ντεντέκτιβ κι έτσι, που πήγε σε ένα στοιχειωμένο και καλά κτήριο, σε ένα απομονωμένο χωριό, παρόλο που οι κάτοικοι προσπάθησαν να του πουν ότι είναι λίγο paranormal η κατάσταση.Όνομα ξέρει κανένας ;;;

Δημοσ.

Δεν μου θυμιζει καποιο εμενα ,συγνωμη.Προκειται για καινουργιο παιχνιδι η παλιο και απλα εμαθες για αυτο πριν απο ενα εξαμηνο?

Δημοσ.

Δεν μου θυμιζει καποιο εμενα ,συγνωμη.Προκειται για καινουργιο παιχνιδι η παλιο και απλα εμαθες για αυτο πριν απο ενα εξαμηνο?

Καινούργιο είναι ρε Che.Δεν ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει ακόμα πάντως μου άρεσε το σενάριο

Δημοσ.

Ψιλοθυμίζει the lost crown αλλά αφενός κυκλοφορεί πάνω από χρόνο αφετέρου μάλλον πολλά adventure έχουν παρόμοιο setup.

Δημοσ.

Ψιλοθυμίζει the lost crown αλλά αφενός κυκλοφορεί πάνω από χρόνο αφετέρου μάλλον πολλά adventure έχουν παρόμοιο setup.

Δεν είναι αυτό, δυστυχώς.Σας λέω μπορεί να μην έχει βγει ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...