Προς το περιεχόμενο

[Megathread] Adventurer's Corner - Συζήτηση για Adventure games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας δεν το ειχε φτιαξει το gemini rue ή κανω λαθος?

Σωστός, ο κύριος Joshua Nuernberger. Ο άτιμος δαίμων του πληκτρολογίου χτύπησε.. Παρόλα αυτά το παιχνιδάκι μοιάζει εξαιρετικό ακολουθώντας τα χνάρια του gemini rue.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω ήδη τη σειρά Blackwell και το Gemini Rue. Θέλω οπωσδήποτε να τσεκάρω και το Resonance. Φαίνεται πολύ καλό.

Δημοσ.

Έπαιξα και τέλειωσα χτές το "Resonance". Παιχνιδάρα.

Ιδέα δεν είχα για αυτό το indie studio. Μπράβο τους τα παιδιά. Πάω τώρα να ψωνίσω και τα υπόλοιπα παιχνίδια.

ΥΓ: Η μηχανή του παιχνιδιού μου θυμίζει πολύ έντονα Adventure Game Studio. Ξέρετε αν χρησιμοποίησαν αυτήν ή έχουν δικιά τους;

Δημοσ.

Δεν το έχω παίξει ακόμη αλλα έχοντας παίξει τα whispered world & a new beginning τότε πονταρω ότι πρόκειται για ένα ακόμη ολοκληρωμένο και προσεγμένο παιχνιδάκι. Επίσης αναμένουμε και το deponia απο την ίδια εταιρεία.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

To Resonance τί διάρκεια έχει? Σε σχέση με το Gemini Rue τί λέει?

Είχα αγοράσει το Gemini Rue full price και κάπως απογοητεύτηκα από τη διάρκειά του. Επίσης είναι αρκετά overrated σε σύγκριση με τα adventures που παίζαμε τη δεκαετία του 90.

Δημοσ.

To Resonance τί διάρκεια έχει? Σε σχέση με το Gemini Rue τί λέει?

Είχα αγοράσει το Gemini Rue full price και κάπως απογοητεύτηκα από τη διάρκειά του. Επίσης είναι αρκετά overrated σε σύγκριση με τα adventures που παίζαμε τη δεκαετία του 90.

Το ξεκίνησα χτές 12 το μεσημέρι και έπαιξα σερί μέχρι τις 2 το βράδυ, με μία ώρα διάλειμμα ενδιάμεσα. Οπότε όχι τόσο μεγάλη. Αλλά αξίζει το παιχνίδι με τα χίλια.

Δημοσ.

Άρα η διάρκεια είναι κάπου στα ίδια πλαίσια με το Gemini Rue.

Πάντως οι κριτικές του είναι πάρα πολύ καλές.

Το studio αυτό φτιάχνει πολύ καλά adventures, αν και θα προτιμούσα να έδινα περισσότερα χρήματα για adventure μεγαλύτερης διάρκειας.

Δημοσ.

Άρα η διάρκεια είναι κάπου στα ίδια πλαίσια με το Gemini Rue.

Πάντως οι κριτικές του είναι πάρα πολύ καλές.

Το studio αυτό φτιάχνει πολύ καλά adventures, αν και θα προτιμούσα να έδινα περισσότερα χρήματα για adventure μεγαλύτερης διάρκειας.

Ξεκίνησα το Gemini Rue. Μου αρέσει το plot μέχρι στιγμής:) Δεν ξέρω γιατί αλλά μου δίνει μια αίσθηση "total recall" :)

Δημοσ.

Παιδιά δείτε οπωσδήποτε το the book of the unwritten tales. Το τελειώνω και μιλάμε είναι ένα απίστευτο game. Τέτοιο πετυχημένο χιούμορ έχω να δω σε adventure από την εποχή του monkey island και δεν κάνω πλάκα. Και φοβερά δομημένο σαν υπόθεση και ευρηματικό.

Δημοσ.

Σήμερα επίσης κυκλοφορεί το The Dark Eye: Chains of Satinav της Daedalic, το adventure που βασίζεται στο ομώνυμο pen and paper universe. Το περιμένω με ανυπομονησία, οι άνθρωποι ξέρουν να φτιάχνουν καταπληκτικά adventures.

Για το The Book of Unwritten Tales έχουμε μιλήσει πολλοί στις πίσω σελίδες με κολακευτικά λόγια, είναι καταπληκτικό.

Δημοσ.

την αγγλική έκδοση του Chains of Satinav την έχετε δει πουθενά να την πουλάνε. Σήμερα υποτίθετε ότι βγαίνει αλλά δεν υπάρχει σε κανένα γνωστό μαγαζί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...