Προς το περιεχόμενο

[Megathread] Adventurer's Corner - Συζήτηση για Adventure games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
56 minutes ago, firepc said:

Οκ ας παρουν τον χρονο τους για να γινει καλο

Μαλλον θα το παρω στο iPad γτ θελω να παιξω και το πρωτο και δεν υπαρχει στο steam

Μπορείς να το πάρεις τσάμπα από GOG, αν θες.

• Like 3
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Φετινά βραβεία "Aggie" από την κοινότητα Adventure Gamers: 

https://adventuregamers.com/articles/view/39494

Κυρίως σάρωσαν σε υποψηφιότητες και βραβεία το Gibbous: A Cthulhu Adventure (Steam, GOG) και το Whispers of a Machine (Steam, GOG).

Αναφέρονται και άλλοι αξιόλογοι τίτλοι του 2019 (ανάμεσά τους και πιο υβριδικοί τίτλοι ή τίτλοι που δεν ανήκουν αποκλειστικά στο point and click adventure genre (Disco Elysium, Outer Wilds), ενώ στην τελευταία σελίδα έχουν όλους τους adventure game τίτλους που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2019 και ήταν δυνητικά υποψήφιοι. Αρκετά μεγάλη λίστα.

• Like 4
Δημοσ.

To Gibbous το εχω στο προγραμμα

Το Whispers of a Machine το παιζω στο iPad, ειμαι καπου στη μεση και δεν μου πολυαρεσει..

Το kathy rain που κανανε το 2016 ηταν πιο ωραιο

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς adventure, αλλά είναι αξιόλογο γι' αυτό που στοχεύει να πετύχει.

https://ragequit.gr/reviews/item/luna-the-shadow-dust-pc-review/

In other news, τερμάτισα χθες το Whispers of a Machine, αφού το πήρα επιτέλους μέσω του προηγουμένου Humble Choice και ήταν πραγματικά καλό. Σίγουρα, σηκώνει και δεύτερο playthrough, απ' ότι διάβασα αρκετοί γρίφοι λύνονται με πολλούς τρόπους και υπάρχουν δύο φινάλε. Ίσως το πράξω στο μέλλον. 

Σε κάθε περίπτωση, μακάρι οι τύποι της Clifftop Games να συνεχίσουν να βγάζουν ποιοτικά adventures όπως αυτό και το Kathy Rain. Ειδικά ένα sequel για το δεύτερο δε θα με χαλούσε καθόλου...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, firepc είπε

Βγηκε το The Suicide of Rachel Foster https://store.steampowered.com/app/1057750/The_Suicide_of_Rachel_Foster/

Afbeeldingsresultaat voor The Suicide of Rachel Foster

λιγο Twin Peaks φαση?

Το πήρες; Διαβάζω θετικά σχόλια που λένε όμως ότι είναι περισσότερο walking simulator παρά adventure, αυτό λιγο μου το χαλάει και μπαίνει στην "αργής καύσης" wishlist για μένα.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε

Το πήρες; Διαβάζω θετικά σχόλια που λένε όμως ότι είναι περισσότερο walking simulator παρά adventure, αυτό λιγο μου το χαλάει και μπαίνει στην "αργής καύσης" wishlist για μένα.

το σκεφτομαι να το παρω αλλα και παλι δεν ξερω..

Αυτα για το walking sim τα διαβασα και γω

• Moderators
Δημοσ.

Και μόνο λόγω τίτλου σκέφτομαι να το αποφύγω. Τελευταία μου έχει δημιουργηθεί μια αντιπάθεια προς την τάση indie τίτλων να πιάνουν καταθλιπτικά θέματα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Point-and-click game με κόμικ αισθητική, χωρίς animation αλλά με αλληλουχία στατικών εικόνων.
Πολύ ωραία σκοτεινή ατμόσφαιρα, μυθιστορηματική αφήγηση, εκπληκτική μουσική αλλά δυστυχώς χωρίς voice acting
Εύκολοι σχετικά γρίφοι, ικανοποιητική διάρκεια.

Επεξ/σία από Neo4
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...