Προς το περιεχόμενο

[Megathread] Adventurer's Corner - Συζήτηση για Adventure games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε

Πόσο όμορφο και ελκυστικό δείχνει, ελπίζω να είναι καλό!

Οντως φαινεται πολυ ομορφο, δεν το ειδα σε κανενα site δυστυχως. Το εντοπισα τυχαια στο steam

Μακαρι να αναστηθει το ειδος 🙏

Δημοσ.

Όσο και αν το θέλω κι εγώ ανάσταση του είδους δύσκολα θα δούμε όσο η βιομηχανία κινείται με τους τρόπους που κινείται.

Για το Willy Morgan το ότι δεν το βρήκες σε κανένα site είναι λίγο ανησυχητικό.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, KilliK είπε

κανα adventure game σε VR εχουν βγαλει;

Windows και iOS αν εισαι adventuras

Αλλα οπως ειπαμε και πιο πανω, βγαινουν με το σταγονομετρο πλεον

Δημοσ.
8 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε

Όσο και αν το θέλω κι εγώ ανάσταση του είδους δύσκολα θα δούμε όσο η βιομηχανία κινείται με τους τρόπους που κινείται.

https://adventuregamers.com/articles/view/willy-morgan-and-the-curse-of-bone-town-hands-on

Preview του παιχνιδιού

• Like 3
Δημοσ.
Στις 5/8/2020 στις 1:28 ΜΜ, EverythingYouBelieve είπε

τεχνικα το ειδος ποτε δεν πεθανε, απλως μετεξελιχθηκε. παιχνιδια οπως το TLOUS2 ειναι action adventures που εχουν τις ριζες τους στα κλασικα point-n-click adventure games. απλως φτιαχνονται πλεον για τον lowest common denominator, με την δραση να εχει αντικαταστησει τα puzzles, και η εξευρενηση/αλληλεπιδραση με το handholding.

ειναι το συγκεκριμενο "flavor" αυτου του ειδους, που θελουμε εμεις οι παλιοτεροι που μεγαλωσαμε με αυτο, να ξαναδουμε να ανθει.

αλλα δυστυχως ειναι niche αγορα, με περιορισμενα περιθωρια κερδους, γιαυτο ακομη και η indie σκηνη το περιφρονει.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, KilliK είπε

τεχνικα το ειδος ποτε δεν πεθανε, απλως μετεξελιχθηκε. παιχνιδια οπως το TLOUS2 ειναι action adventures που εχουν τις ριζες τους στα κλασικα point-n-click adventure games. απλως φτιαχνονται πλεον για τον lowest common denominator, με την δραση να εχει αντικαταστησει τα puzzles, και η εξευρενηση/αλληλεπιδραση με το handholding.

ειναι το συγκεκριμενο "flavor" αυτου του ειδους, που θελουμε εμεις οι παλιοτεροι που μεγαλωσαμε με αυτο, να ξαναδουμε να ανθει.

αλλα δυστυχως ειναι niche αγορα, με περιορισμενα περιθωρια κερδους, γιαυτο ακομη και η indie σκηνη το περιφρονει.

δεν ισχυει αυτο φιλε. Δεν ειναι καμια εξελιξη σε action adventure. Ειναι αλλα ειδη, οπως μια χαρα συνυπηρχαν πριν πολλα χρονια τα adventures με τα action A οπως tomb raider

Δημοσ.

διαφωνω. μαλιστα οταν ειχαν πρωτοβγει τα action adventures, ακριβως ετσι τα παρουσιαζαν στον Τυπο, ως υβριδια των adventure/action genres. Aυτα τα υβριδια ηταν που εντελει  στειλανε τα κλασικα adventures στο περιθωριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το 96 που αρχισαν τα βγαινουν τα tomb raider και γενικα τετοια παιχνιδια με το τσουβαλι, τα adventures πηγαιναν απ το καλο στο καλυτερο.

Τοτε ηταν αλλα ειδη, τωρα ειναι αλλα ειδη και θα ειναι

Επεξ/σία από firepc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...