Skywalker333 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 μετα το τελευταιο τους, τους φοβάμαι λίγο. Οπως και το ολοενα πιο open world που πανε. για να δουμε...
firepc Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Ερχεται στις 15 Οκτωβριου η συνεχεια του Larry - Wet Dreams Don't Dry (2018) Larry - Wet Dreams Dry Twice 5
firepc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 10€ το Gibbous - A Cthulhu Adventure (2019) https://store.steampowered.com/app/914020/Gibbous___A_Cthulhu_Adventure/ Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2020 από firepc
firepc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Willy Morgan and the Curse of Bone Town Κυκλοφορεί στις 11 Αυγούστου https://store.steampowered.com/app/1097110/Willy_Morgan_and_the_Curse_of_Bone_Town/ 5
EverythingYouBelieve Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, firepc είπε Willy Morgan and the Curse of Bone Town Κυκλοφορεί στις 11 Αυγούστου https://store.steampowered.com/app/1097110/Willy_Morgan_and_the_Curse_of_Bone_Town/ Πόσο όμορφο και ελκυστικό δείχνει, ελπίζω να είναι καλό! 1
firepc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Πόσο όμορφο και ελκυστικό δείχνει, ελπίζω να είναι καλό! Οντως φαινεται πολυ ομορφο, δεν το ειδα σε κανενα site δυστυχως. Το εντοπισα τυχαια στο steam Μακαρι να αναστηθει το ειδος 🙏
EverythingYouBelieve Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Όσο και αν το θέλω κι εγώ ανάσταση του είδους δύσκολα θα δούμε όσο η βιομηχανία κινείται με τους τρόπους που κινείται. Για το Willy Morgan το ότι δεν το βρήκες σε κανένα site είναι λίγο ανησυχητικό.
firepc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, KilliK είπε κανα adventure game σε VR εχουν βγαλει; Windows και iOS αν εισαι adventuras Αλλα οπως ειπαμε και πιο πανω, βγαινουν με το σταγονομετρο πλεον
Neo4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 8 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε Όσο και αν το θέλω κι εγώ ανάσταση του είδους δύσκολα θα δούμε όσο η βιομηχανία κινείται με τους τρόπους που κινείται. Για το Willy Morgan το ότι δεν το βρήκες σε κανένα site είναι λίγο ανησυχητικό. https://adventuregamers.com/articles/view/willy-morgan-and-the-curse-of-bone-town-hands-on Preview του παιχνιδιού 3
tommybertsen Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Στις 5/8/2020 στις 10:06 ΠΜ, firepc είπε Willy Morgan and the Curse of Bone Town Κυκλοφορεί στις 11 Αυγούστου https://store.steampowered.com/app/1097110/Willy_Morgan_and_the_Curse_of_Bone_Town/ Τo artwork μου θυμίζει ελαφρώς "book of unwritten tales" Ωραίο δείχνει! 3
KilliK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Στις 5/8/2020 στις 1:28 ΜΜ, EverythingYouBelieve είπε Όσο και αν το θέλω κι εγώ ανάσταση του είδους δύσκολα θα δούμε όσο η βιομηχανία κινείται με τους τρόπους που κινείται. Για το Willy Morgan το ότι δεν το βρήκες σε κανένα site είναι λίγο ανησυχητικό. τεχνικα το ειδος ποτε δεν πεθανε, απλως μετεξελιχθηκε. παιχνιδια οπως το TLOUS2 ειναι action adventures που εχουν τις ριζες τους στα κλασικα point-n-click adventure games. απλως φτιαχνονται πλεον για τον lowest common denominator, με την δραση να εχει αντικαταστησει τα puzzles, και η εξευρενηση/αλληλεπιδραση με το handholding. ειναι το συγκεκριμενο "flavor" αυτου του ειδους, που θελουμε εμεις οι παλιοτεροι που μεγαλωσαμε με αυτο, να ξαναδουμε να ανθει. αλλα δυστυχως ειναι niche αγορα, με περιορισμενα περιθωρια κερδους, γιαυτο ακομη και η indie σκηνη το περιφρονει.
firepc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, KilliK είπε τεχνικα το ειδος ποτε δεν πεθανε, απλως μετεξελιχθηκε. παιχνιδια οπως το TLOUS2 ειναι action adventures που εχουν τις ριζες τους στα κλασικα point-n-click adventure games. απλως φτιαχνονται πλεον για τον lowest common denominator, με την δραση να εχει αντικαταστησει τα puzzles, και η εξευρενηση/αλληλεπιδραση με το handholding. ειναι το συγκεκριμενο "flavor" αυτου του ειδους, που θελουμε εμεις οι παλιοτεροι που μεγαλωσαμε με αυτο, να ξαναδουμε να ανθει. αλλα δυστυχως ειναι niche αγορα, με περιορισμενα περιθωρια κερδους, γιαυτο ακομη και η indie σκηνη το περιφρονει. δεν ισχυει αυτο φιλε. Δεν ειναι καμια εξελιξη σε action adventure. Ειναι αλλα ειδη, οπως μια χαρα συνυπηρχαν πριν πολλα χρονια τα adventures με τα action A οπως tomb raider
KilliK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 διαφωνω. μαλιστα οταν ειχαν πρωτοβγει τα action adventures, ακριβως ετσι τα παρουσιαζαν στον Τυπο, ως υβριδια των adventure/action genres. Aυτα τα υβριδια ηταν που εντελει στειλανε τα κλασικα adventures στο περιθωριο.
firepc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) το 96 που αρχισαν τα βγαινουν τα tomb raider και γενικα τετοια παιχνιδια με το τσουβαλι, τα adventures πηγαιναν απ το καλο στο καλυτερο. Τοτε ηταν αλλα ειδη, τωρα ειναι αλλα ειδη και θα ειναι Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από firepc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα