firepc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε αν παει καλα εμπορικα αυτο, ισως. το πρωτο πηγε πολυ καλα αλλα ηταν και η χαρα οτι βγηκε νεο larry που δεν ηταν σκουπιδι! τωρα που δε το εχουν αυτο, δε ξερω κατα ποσο ο κοσμος θα τρεξει παλι να αγορασει. θα δειξει. Για την ωρα βλεπω λιγοτερο ενδιαφερον σε forums κ adventure groups οποτε δε ξέρω πως τα παει εμπορικα. ε θα το κανουν τριλογια νομιζω
Aruil Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Για εμένα ήταν αρκετά καλύτερο από το πρώτο, οπότε πραγματικά ελπίζω να βγει και τρίτο γιατί δείχνουν ότι βελτιώνονται. Ειδικά στο κομάτι των γρίφων ήταν κλάσεις ανώτερο του πρώτου.
Aruil Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Ανακοινώθηκε και επίσημα sequel του Stasis και έχουν ξεκινήσει μία crowdfunding campaign στο site τους. Για όποιον δεν το ξέρει είναι sci-fi horror adventure και είναι οι ίδιοι που έβγαλαν το Beautiful Desolation. Το Stasis ήταν το πρώτο τους παιχνίδι για το οποίο είχαν δώσει και δωρεάν side story το Cayne. https://stasis2.com/campaign/ Επίσης έχει βγεί και Steam store page που έχει και demo να κατεβάσεις. 3
firepc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Ερχεται remaster του Sam & Max Save the World (2006) στις 2 Δεκεμβριου https://store.steampowered.com/app/1440440/Sam__Max_Save_the_World/ 5
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Η ανανεωμένη παρουσίαση της Collectors' Edition για τη σειρά Monkey Island από Limited Run Games. Βελτιωμένη σχεδόν από κάθε άποψη (δεν νομίζω ότι θα έχουν ξαχωριστά τις original εκδόσεις από τα αρχικά παιχνίδια, αλλά μόνο τις Special Edition): 5 1
EverythingYouBelieve Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Κλάσης ανώτερη συνολικά, ωραία προσθήκη τα code wheels. Το murray candle holder δεν μου φαίνεται τόσο πετυχημένο και δεν καταλαβαίνω τι παίζει με τα 4 dvd, θα έχουν τα 4 πρώτα παιχνίδια μέσα και αν θες το 5ο θα είναι μόνο στο usb; 1
Greygore Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 2 hours ago, EverythingYouBelieve said: δεν καταλαβαίνω τι παίζει με τα 4 dvd, θα έχουν τα 4 πρώτα παιχνίδια μέσα και αν θες το 5ο θα είναι μόνο στο usb; Φαντάζομαι το πρώτο DVD θα περιέχει Secret of Monkey Island + LeChuck's Revenge; Οι remastered εκδόσεις τους κουτσά-στραβά βγαίνουν ~4,3GB (2,4GB το πρώτο, 1,8GB το δεύτερο) στo Steam τουλάχιστον.
improvgeek Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Praetorian είπε Η ανανεωμένη παρουσίαση της Collectors' Edition για τη σειρά Monkey Island από Limited Run Games. Βελτιωμένη σχεδόν από κάθε άποψη (δεν νομίζω ότι θα έχουν ξαχωριστά τις original εκδόσεις από τα αρχικά παιχνίδια, αλλά μόνο τις Special Edition): Πολύ αναβαθμισμένη σε σχέση με την αρχική, δεν το συζητάω. Μια ερώτηση έχω μόνο, έχει ξαναπαραγγείλει κανείς από εκεί; Πληρώνουμε τελωνείο εδώ;
EverythingYouBelieve Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Στις 24/11/2020 στις 5:06 ΜΜ, improvgeek είπε Μια ερώτηση έχω μόνο, έχει ξαναπαραγγείλει κανείς από εκεί; Πληρώνουμε τελωνείο εδώ; Καλή ερώτηση γιατί, εκτός του ότι έρχεται από Αμερική, θα έχει μεγάλο και βαρύ κουτί. Ας γράψει αν γνωρίζει κάποιος. Η μόνη μου εμπειρία με τη Limited Run είναι όταν παρήγγειλα ένα game για Switch το Νοέμβρη του 2018. Για τα πρακτικά είχα βάλει επιλογή να έρθει σε αυτό το κουτί για έξτρα προστασία, τα μεταφορικά ήταν 10 ευρώ και έκανε ενάμιση μήνα να έρθει.
improvgeek Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Πήγα να δω πόσο θα είναι τα μεταφορικά για τη special edition του Monkey Island. 53 ευρώ GGWP 😝
Skywalker333 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, improvgeek είπε Πήγα να δω πόσο θα είναι τα μεταφορικά για τη special edition του Monkey Island. 53 ευρώ GGWP 😝 Ναι για καποιο λογο το ξεφτιλίζουν για Ελλαδα. UK που το ειχα δει ειναι περιπου τα μισα. Αλλά νομιζω οτι ερχεται απο Αμερικη, που παιζει δλδ να φας και καμια τογκα στο τελωνείο. κ δεν ειμαστε για τετοια, μουχει τυχει να παρω 15Ε DVD κ να μου ζηταν 20 στο τελωνείο Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από Skywalker333
EverythingYouBelieve Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε Αλλά νομιζω οτι ερχεται απο Αμερικη, που παιζει δλδ να φας και καμια τογκα στο τελωνείο. Όπως φαίνεται εδώ η Ελλάδα είναι στη λίστα και δεν υπάρχει θέμα με τελωνείο. Το θέμα είναι ότι με τα μεταφορικά φτάνει σχεδόν 200€... (επίσης είμαστε σε λάθος thread ) Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από EverythingYouBelieve 1
Skywalker333 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Όπως φαίνεται εδώ η Ελλάδα είναι στη λίστα και δεν υπάρχει θέμα με τελωνείο. Το θέμα είναι ότι με τα μεταφορικά φτάνει σχεδόν 200€... (επίσης είμαστε σε λάθος thread ) a nice, δεν ειδα οτι ηταν προπληρωμενα τα custom duties, παλι καλα. αλλα κ παλι, παρα πολλα λεφτα. το κουτι μου αρεσει (σαφεστατη βελτιωση) αλλα το αγαλματακι καθολου οποτε δεν θα παρω. δε πειραζει, τα εχω ολα original ετσι κ αλλιως 1
firepc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μερικα νεα για το Nemezis: Mysterious Journey III aka, Schizm 3 https://steamcommunity.com/app/986350/discussions/0/2963895252190007035/ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα