Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμενετε στο bronze/silver/gold να παιξετε καλα games

Δεν υπαρχουν καλα games στο solo queue , σε οποιοδηποτε tier

Αν περιμενετε απο καποιον να σας κουβαλησει τοτε κανετε τραγικο λαθος 

Ειδικα σε χαμηλα tiers

ΔΕΝ υπαρχουν σωστα/λαθος picks

Για να ειναι εκει , ΟΛΟΙ παιζουν ασχημα

@ mphxths 

Πρεπει να ξεχασεις την ομαδα , πραγματικα

Σταματα να βασιζεσαι στους αλλους , πες οτι ολοι ειναι bots κ οτι στο game υπαρχεις μονο εσυ

Απο εκει κ περα δες τι μπορεις να κανεις

Μπορει να σου ακουγεται χαζο αλλα ετσι ειναι , τουλαχιστον μεχρι το Gold

Ειναι αλλο παιχνιδι εντελως

Κανεις δεν θα παιξει καλα στο bot η οποιοδηποτε lane , ειναι απλα το ποιος θα κανει τα λιγοτερα λαθη

• Like 1
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@beastakos

το χω πει και παλιοτερα αλλα θα το ξαναπω...δεν ειμαι προ..δεν ειμαι καλος..ειμαι θεωρω μετριος με καλες και κακες στιγμες..

αλλα αν κατσω και μετρησω τα παιχνιδια στα οποια 

1.καποιος μαλακιστηκε στο pick

2.καποιος επαιξε τραγικα ασχημα (βλεπε nasus με λιγα stacks ή να φαρμαρει μεχρι τελους , jungler χωρις jungle item , skillshots στον γαμο του καραγκιοζη κλπ)

3.καποιος να βγαινει αφκ ή να τρωει αποσυνδεσεις

4.να τρολλαρει ή να feed-αρει επιτηδες

κλπ κλπ

τοτε αυτα αποτελουν το 70-80% των παιχνιδιων που χανω...

Επίσης, αποτελούν και το 80% των παιχνιδιών που νικάς, επειδή κάτι από όλα αυτά έτυχε στην απέναντι ομάδα.

Εκτός εάν στις νίκες σου τα ποσοστά είναι ανάποδα και κουβαλάς στο 80% αυτών.

Δημοσ.

Περιμενετε στο bronze/silver/gold να παιξετε καλα games

Δεν υπαρχουν καλα games στο solo queue , σε οποιοδηποτε tier

Αν περιμενετε απο καποιον να σας κουβαλησει τοτε κανετε τραγικο λαθος 

Ειδικα σε χαμηλα tiers

ΔΕΝ υπαρχουν σωστα/λαθος picks

Για να ειναι εκει , ΟΛΟΙ παιζουν ασχημα

@ mphxths 

Πρεπει να ξεχασεις την ομαδα , πραγματικα

Σταματα να βασιζεσαι στους αλλους , πες οτι ολοι ειναι bots κ οτι στο game υπαρχεις μονο εσυ

Απο εκει κ περα δες τι μπορεις να κανεις

Μπορει να σου ακουγεται χαζο αλλα ετσι ειναι , τουλαχιστον μεχρι το Gold

Ειναι αλλο παιχνιδι εντελως

Κανεις δεν θα παιξει καλα στο bot η οποιοδηποτε lane , ειναι απλα το ποιος θα κανει τα λιγοτερα λαθη

και πως θα αναίβω ρε bro? πραγματικά ρωτάω!

εντάξει δεν λέω για objectives γιατί στο bronze δεν ξέρουν τι είναι,αλλά πάντα κουβαλάω εγώ παίζοντας ADC ή top,farmαρω όσο ποιο σωστά μπορώ,κινούμαι-βοηθάω στα άλλα lane αλλά βλέπεις μια απάθεια απο τους δικούς μου και 0 communication,τι άλλο  να κάνω?

Δημοσ.

Πραγματικα μεχρι και στα σκατοgames που παιζω, αν 2-3 το νοιωθουν, το παιχνιδι τελειωνει στο 22-25.

Ο λογος που τα παιχνιδια τραβανε πολυ ωρα σε αυτα τα ελο, ειναι γιατι τα ατομα ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ OBJECTIVES & PRIORITIES.

Ο καθενας κανει ο,τι του κατεβει..

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.. εχω χασει παιχνιδια γιατι ενω ειχαμε κανει ace...οι δικοι μου καθονταν και καθαριζαν τα μινιονς καθως push-αραμε..ενω τους ελεγα να τα αφησουν και θα τανκαρω εγω τα turrets (επαιζα λεονα)

και εχω παρει παιχνιδι..γιατι ενω χαναμε...ενα ace..ενα ΣΩΣΤΟ push και τελειωνει το παιχνιδι με συνοπτικες.

ετσι και παει 50++ λεπτο... φορανε ολοι guardian angel και zhonyas και ο last man standing απλα τελειωνει το παιχνιδι.

ολα τα αλλα ειναι φιλοσοφιες κατ'εμε.

αλλα στο υπολοιπο που λες ναι μεν εχεις δικιο αλλα δυστυχως αν δεν εισαι 1ο-2ο-3ο pick δεν μπορει να παρεις ο,τι champ γουσταρεις για να παιξεις το παιχνιδι οπως το περιγραφεις... στο bronze γινεται τρελη μαχη ποιος θα παρει τι ...και πολλες φορες καταληγουμε σε troll picks

@paoki

βαζεις λεξεις στα "χερια" μου που δεν ειπα.. δεν ειπα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ...ειπα οτι στο 70-80% των παιχνιδιων μου οι αλλοι ΚΡΙΝΑΝΕ την εκβαση με διαφορους τροπους (troll pick , feeding , unskilled , afk , d/c ) ασχετως πως παιξαμε εμεις...

οπως ειπα σε τετοια επιπεδα ενας μονο δεν κουβαλαει..δεν ειναι τοσο καλο το επιπεδο των παιχτων...λιγο να μαλακιστει ενας..και λιγο να ναι καλοι οι απεναντι...κριθηκε το παιχνιδι.

μαλλον εχεις καιρο να παιξεις στο bronze και δεν σε παρεξηγω...

Δημοσ.

και πως θα αναίβω ρε bro? πραγματικά ρωτάω!

εντάξει δεν λέω για objectives γιατί στο bronze δεν ξέρουν τι είναι,αλλά πάντα κουβαλάω εγώ παίζοντας ADC ή top,farmαρω όσο ποιο σωστά μπορώ,κινούμαι-βοηθάω στα άλλα lane αλλά βλέπεις μια απάθεια απο τους δικούς μου και 0 communication,τι άλλο  να κάνω?

Μου επιτρεπεις να αμφιβαλλω οτι κανεις οσα λες?

Δεν ξερω τι παιζεις , πως παιζεις αλλα αν εκανες οσα λες θα ησουν Platinum , τουλαχιστον

Aπλο ειναι το game ρε παιδια , παιξτε champs που κανουν ευκολα snowball η τουλαχιστον κατι που ξερετε καλά

Παρτε το lane κ χρησιμοποιηστε το πλεονεκτημα που εχετε παρει με objectives

Οταν εχετε 7-8k gold παραπανω απο την αλλη ομαδα ειναι δυσκολο να παει στραβα ενα teamfight

• Like 1
Δημοσ.

Μου επιτρεπεις να αμφιβαλλω οτι κανεις οσα λες?

Δεν ξερω τι παιζεις , πως παιζεις αλλα αν εκανες οσα λες θα ησουν Platinum , τουλαχιστον

Aπλο ειναι το game ρε παιδια , παιξτε champs που κανουν ευκολα snowball η τουλαχιστον κατι που ξερετε καλά

Παρτε το lane κ χρησιμοποιηστε το πλεονεκτημα που εχετε παρει με objectives

Οταν εχετε 7-8k gold παραπανω απο την αλλη ομαδα ειναι δυσκολο να παει στραβα ενα teamfight

τι να σου πω δεν ξέρω,αναιβάζω αμα είναι μετά και lolrecording να δείτε τα λάθη μου γιατί δεν τη παλεύω άλλο, θέλω να παίξω μερικα καλά games και δεν ευχαριστιέμαι παιχνίδι,είναι πολύ σπαστικό να προσπαθείς μόνος με κανα ακόμα και να σε γράφει το υπόλοιπο team..

το κορυφαίο btw το μεσημέρι,ενώ νικάγαμε και πηγαίναμε καλά,leaveάρει το mid μας και αποφασίζει το team να κάνει surrender παρόλο που νικάγαμε!!!!! 3-1 τα votes ffs δηλαδή :P

τεσπά πάω να προσπαθήσω ξανά.

Δημοσ.
@paoki

1 βαζεις λεξεις στα "χερια" μου που δεν ειπα.. δεν ειπα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ...ειπα οτι στο 70-80% των παιχνιδιων μου οι αλλοι ΚΡΙΝΑΝΕ την εκβαση με διαφορους τροπους (troll pick , feeding , unskilled , afk , d/c ) ασχετως πως παιξαμε εμεις...

2 οπως ειπα σε τετοια επιπεδα ενας μονο δεν κουβαλαει..δεν ειναι τοσο καλο το επιπεδο των παιχτων...λιγο να μαλακιστει ενας..και λιγο να ναι καλοι οι απεναντι...κριθηκε το παιχνιδι.

μαλλον εχεις καιρο να παιξεις στο bronze και δεν σε παρεξηγω...

1 Το ίδιο πράγμα λέμε, στα 7-8 από τα 10 παιχνίδια σου φταίνε οι άλλοι. Αυτό απλά δεν υπάρχει σαν ποσοστό και όπως είπε ο Locko αν ήταν έτσι, τα παιχνίδια που κερδίζεις, τα κερδίζεις επειδή οι "ανάπηροι" έτυχε να είναι στην απέναντι ομάδα

2 Ένας bronze επιπέδου δεν κουβαλάει μόνος, λογικό αφού παίζει με ίσης δυναμικότητας αντιπάλους. Ένας silver εύκολα-δύσκολα κάποια παιχνίδια θα τα πάρει μόνος τους, ένας gold πιο εύκολα και περισσότερα παιχνίδια, από εκεί και πάνω, plat-diamond απλά θα κάνουν πάρτυ στο bronze

Στο bronze δεν έχω παίξει, είχαμε άλλον έναν εδώ στο φόρουμ όμως που τώρα είναι φαντάρος(johnakos), κολλημένος στο bronze και συνέχεια qq posts και γκρίνια

E μέχρι που βαρέθηκε και ο ίδιος την κλάψα, σταμάτησε να ασχολείται με leavers, feeders, trollers κ.λπ και ανέβηκε gold

GOAAAAAAAL!

• Like 2
Δημοσ.

δείτε και τα δικά μου games πείτε γνώμες   :-D  . π.χ. τι κάνω λάθος, που μπορώ να φτάσω ( ότι φαίνεται από το λινκ) κλπ κλπ

οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοι είναι από διάφορα leagues, συνήθως silver ως platinum

http://eune.op.gg/summoner/userName=vag10

p.s. άπλα να δω τι φαίνεται για τους άλλους θέλω , δεν θα κατηγορήσω κανέναν

p.s.2 αγνοήστε τελείως dominion, aram

Δημοσ.

δείτε και τα δικά μου games πείτε γνώμες   :-D  . π.χ. τι κάνω λάθος, που μπορώ να φτάσω ( ότι φαίνεται από το λινκ) κλπ κλπ

οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοι είναι από διάφορα leagues, συνήθως silver ως platinum

http://eune.op.gg/summoner/userName=vag10

p.s. άπλα να δω τι φαίνεται για τους άλλους θέλω , δεν θα κατηγορήσω κανέναν

p.s.2 αγνοήστε τελείως dominion, aram

Απο normal δεν εχει νοημα να δει κανεις κατι ουτε μπορει να βγαλει συμπερασμα

Αν θελει κανεις καποια βοηθεια , pm ingame

Δημοσ.

Απο normal δεν εχει νοημα να δει κανεις κατι ουτε μπορει να βγαλει συμπερασμα

Αν θελει κανεις καποια βοηθεια , pm ingame

εε έχει λίγο νόημα. Αν σκεφτείς ότι τα placement s3 με βγάλανε silver 3 (όλα και όλα είχα παιξει 17 παιχνίδια με σκορ 11 wins - 6 defeats),  τα νορμαλ είναι με μια έννοια μεγαλύτερης δυναμικότητας

Δημοσ.

Nope , ο καθενας στα normal κανει οτι του καπνισει κ ο καθενας εχει διαφορετικο MMR

Εγω μπορει να παιζω με Bronze κ εσυ με Challengers 

Ξεχασε τα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...