Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλή φάση είναι αν σου αρέσουν οι ασιατικές γλώσσες στο αυτί

Το είχα κάνει παλιότερα με μια μέθοδο αλλά μου έβγαλε προβλήματα στην πορεία(δε θυμάμαι ακριβώς) και έκανα repair τον client να επανέλθει

Δημοσ.

Ε ναι γιατί αν δεν παίξεις στα κορεάτικα πως θα νιώσεις και εσύ ένας από αυτους?

Κοίτα ειρωνεία το σχόλιο αλλά υπάρχουν άτομα που γουστάρουν την κουλτούρα της Ιαπωνίας,Κορέας και τους αρέσει να ακούνε την γλώσσα.deal with it

• Like 2
Δημοσ.

http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-58-notes

Δυνατοστ ο ryze κυριως λογο μεγαλυτερου range στο q.Ωστοσο ισως θα έπρεπε η passive να γινει 4 απο 5 spells

πρωτο ματς στο plat 1 και ενιωσα γιατι το λενε το πραγματικο elo hell.Cho να παει στο τοπ full ap με ignite και να χανει 3-0 στο 8 απο nasus ο οποιος στο 18 ειχε 458 stacks + ο jungler μας εκανε τοσα gank τοπ που δεν μπορουσε να παει σε αλλα lane και ο lee εκανε παρτι.Και το καλυτερο? ελεγε εμας boosted :D

Δημοσ.

Το Q του έγινε μία βασική που μπορεί να αστοχίσει...

Τα mana ratio του έπεσαν στο μισό και τα AP έμειναν το ίδιο χάλια.

Δεν έπαιξα ακόμα αλλά μου φαίνεται πολύ χάλια, ειδικά στο early game, τι να πω...

Δημοσ.

Αποψη για τον graves; Τωρα λενε οτι κανει περισσοτερο dmg με το q αν ειναι κοντα ο στοχος.. Ειναι δυνατον ποτε να χτυπησει καποιον αντιπαλο 3 bullets; Πρεπει να ειναι εξ' επαφης;

Δημοσ.

Αποψη για τον graves; Τωρα λενε οτι κανει περισσοτερο dmg με το q αν ειναι κοντα ο στοχος.. Ειναι δυνατον ποτε να χτυπησει καποιον αντιπαλο 3 bullets; Πρεπει να ειναι εξ' επαφης;

δηλαδη ολοι οι σοβαροι graves :P

Το Q του έγινε μία βασική που μπορεί να αστοχίσει...

Τα mana ratio του έπεσαν στο μισό και τα AP έμειναν το ίδιο χάλια.

Δεν έπαιξα ακόμα αλλά μου φαίνεται πολύ χάλια, ειδικά στο early game, τι να πω...

Έπαιξα με ryze αντιπαλο.αυστηρα ακατάλληλο το shield + seraph.Κουβάλησε εύκολα.

Οσο για τον yasuo,δεν εχω νικήσει game ακόμα φέτος με yasuo στην ομάδα μου και τα λιγότερα death που έχω δει να κάνουν ειναι 14....

Δημοσ.

Οσο για τον yasuo,δεν εχω νικήσει game ακόμα φέτος με yasuo στην ομάδα μου και τα λιγότερα death που έχω δει να κάνουν ειναι 14....

Είναι ένα θεματάκι το yasuo complex aka. turret dive @ lvl1 me flash ignite 

Δημοσ.

Τι θελεις να πεις φιλε μου;

o graves θελει να πας στην μαπα του αλλου για να κανεις το περισσοτερο damage που γινεται.(φυσικα γινεται και kite αλλα οχι στα teamfight)

2/7 χθες και σημερα.πηγα plat 1 και ξαφνικα ξεχασαν να παιζουν top kai mid 

Δημοσ.

LOL, ddos hack

Καλησπερα παιδια, δεν ξερω αν καποιος εχει ασχοληθει καθολου με το ddos hack στο lol, εψαξα λιγο και επειδη δεν καταλαβα παρα πολλα θελω την βοηθεια σας αν καποιος γνωριζει.

Λοιπον αυτο το hack απο οτι διαβασα (αφου μου ετυχε 2 φορες συνεχομενα σε ranked game) γινεται απο χρηστη που βρισκει την ip σου σηνηθως μεσω skype, και μετα με καποιο τροπο κανει disconnect ολους τους παικτες απο το game με σκοπο να βγαινουν για να κανουν ρικονεκτ, μπαινει αυτος ομως πρωτος ή δεν τον πεταει καθολου, αυτο δεν το ξερω, και pusharoyn ετσι τα lanes. Μου ετυχε 2 φορες και εχασα χωρις loss prevented, 

Οποιος γνωριζει ας μας πει περισσοτερα, ευχαριστω

Δημοσ.

Στο skype πας στα εργαλεία>επιλογές>για προχορημένους>σύνδεση και κάνεις tick την επιλογή "να επιτρέπεται η απευθείας σύνδεση μόνο με τις επαφές μου". Και τέλος μην βάζεις όποιον νά'ναι στο skype :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...