Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υποθετουν οτι επειδη τον παιζει ο server 99% των περιπτωσεων , ειναι και ddos...

ήταν σε όλο το τημ μου.ολη η ομαδα μου dc και από απέναντι 2 άτομα μας τα έσπασαν όλα 

Δημοσ.

προσοχή παιδιά.Αν τον πετύχετε κάντε dodge.Αγορασμένο account ίσως και κάτω απο 8 χρονών.3 q στην σειρά ρωτούσε όλους τι θα πάρουν και στο τέλος έπαιρνε ότι είχε πάρει ο πρώτος (mid ο πρωτος,mid και αυτος κτλ κτλ) και μετά έβριζε ότι οι άλλοι δεν λέγαν που πάνε :D.ένας έχασε promo για να μην παίξει με αυτόν ,εγώ απλά 3 πόντους

Δημοσ.

Μάλλον θέλουν την 6η θέση ώστε να αποφύγουν τους fnatic, μέχρι τον τελικό τουλάχιστον

Δημοσ.

Ναι

Οι 2 πρώτοι κατευθείαν στα ημιτελικά (fnatic έχουν κλειδώσει την πρωτιά)

Η 3η ομάδα παίζει με την 6η και η 4η με την 5η

Ο νικητής του πρώτου ζευγαριού θα παίξει με την 2η ομάδα(origen ή H2K λογικά) και ο νικητής του δεύτερου με τους fnatic

Δημοσ.

Ο νικητής του summer split, μετά η ομάδα με τους περισσότερους πόντους συνολικά στα 2 split και η τρίτη ομάδα θα βγει από τα regionals

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον θέλουν την 6η θέση ώστε να αποφύγουν τους fnatic, μέχρι τον  τελικό τουλάχιστον

δλδ αμα παιξουν με h2k η uol τους εχουν ανετα και θα τους δυσκολεψουν μονο οι fnatic?μην λεμε οτι θελουμε...απλα τα παιδια δεν...δωσανε inhibitor για να παρουν 2nd tier πυργο top κ bot και τελικα πηραν μονον το εναν..ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΤΑΝ?ο diamond δυστηχως αποδεικνυεται πολυ λιγος μετα τον AlexIch

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...