Luxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Συνηθιζα να παιζω αρκετα ez mid παλαιοτερα. Πλεον βλεπω οτι ειναι αρκετα δυνατο Pick. Οσες φορες τον πηρα ομως με smite, πατωσα.. Δε μπορω να συνηθισω πως παιζεται.. Παντα επαιζα αρκετα με το w. Δε μπορω να συνηθισω το q πλεον.. Στο build λενε πρωτα φτιαχνεις rabadon, μετα void stuff, boots και στο τελος το item για το smite.. Αν ειναι ετσι, τοτε γιατι ολοι μαξαρουν πρωτα το q και μετα το w; Αφου για να παρεις ολα αυτα τα αντικειμενα θα πρεπει να φτασεις τουλαχιστον 11-13 level, και τοτε θα εχεις ετσι κι αλλιως 4,5 Points στο q. Γιατι να μη μαξαρεις αρχικα w, για να παρεις το πλεονεκτημα απο το ap damage; Η q του ez, θεωρειται basic attack; Το αντικειμενο στο smite που κανεις mark τον αντιπαλο και λεει οτι τα basic attack προκαλουν true damage τι εννοει; Ολο το dmg γινεται true; Και αν η q θεωρειται basic attack, δλδ με ενα q κανει 500+ true damage; Δουλευει μονο για τον ηρωα που εκανε το smite ή και για ολη την ομαδα; 1
Maktro Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Συνηθιζα να παιζω αρκετα ez mid παλαιοτερα. Πλεον βλεπω οτι ειναι αρκετα δυνατο Pick. Οσες φορες τον πηρα ομως με smite, πατωσα.. Δε μπορω να συνηθισω πως παιζεται.. Παντα επαιζα αρκετα με το w. Δε μπορω να συνηθισω το q πλεον.. Στο build λενε πρωτα φτιαχνεις rabadon, μετα void stuff, boots και στο τελος το item για το smite.. Αν ειναι ετσι, τοτε γιατι ολοι μαξαρουν πρωτα το q και μετα το w; Αφου για να παρεις ολα αυτα τα αντικειμενα θα πρεπει να φτασεις τουλαχιστον 11-13 level, και τοτε θα εχεις ετσι κι αλλιως 4,5 Points στο q. Γιατι να μη μαξαρεις αρχικα w, για να παρεις το πλεονεκτημα απο το ap damage; Η q του ez, θεωρειται basic attack; Το αντικειμενο στο smite που κανεις mark τον αντιπαλο και λεει οτι τα basic attack προκαλουν true damage τι εννοει; Ολο το dmg γινεται true; Και αν η q θεωρειται basic attack, δλδ με ενα q κανει 500+ true damage; Δουλευει μονο για τον ηρωα που εκανε το smite ή και για ολη την ομαδα; χωρίς να έχω ιδέα τι παίζει με το τόσο μεγάλο hype του ez mid μια περιληπτική εξήγηση είναι: για το Q αντί του W είναι ότι το Q έχει μεγαλύτερο range/less μάνα cost από την W αλλα και καλο απ scale.. για το smite λογικά για το wave clear/λίγο καλύτερο csing/ για το poke και για να κανεις smite σε μινιόν και Q στον αντίπαλο και για το -20% damage που σου κάνει ο αντίπαλος άμα paris το skimirshers sabre runeglaive άμα του κανεις το smite. O ezrael γενικά είναι αρκετά squishy, οποτε είναι καλο πιστεύω αλλα και για το poke του ιδιου του smite..
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Συνηθιζα να παιζω αρκετα ez mid παλαιοτερα. Πλεον βλεπω οτι ειναι αρκετα δυνατο Pick. Οσες φορες τον πηρα ομως με smite, πατωσα.. Δε μπορω να συνηθισω πως παιζεται.. Παντα επαιζα αρκετα με το w. Δε μπορω να συνηθισω το q πλεον.. Στο build λενε πρωτα φτιαχνεις rabadon, μετα void stuff, boots και στο τελος το item για το smite.. Αν ειναι ετσι, τοτε γιατι ολοι μαξαρουν πρωτα το q και μετα το w; Αφου για να παρεις ολα αυτα τα αντικειμενα θα πρεπει να φτασεις τουλαχιστον 11-13 level, και τοτε θα εχεις ετσι κι αλλιως 4,5 Points στο q. Γιατι να μη μαξαρεις αρχικα w, για να παρεις το πλεονεκτημα απο το ap damage; Η q του ez, θεωρειται basic attack; Το αντικειμενο στο smite που κανεις mark τον αντιπαλο και λεει οτι τα basic attack προκαλουν true damage τι εννοει; Ολο το dmg γινεται true; Και αν η q θεωρειται basic attack, δλδ με ενα q κανει 500+ true damage; Δουλευει μονο για τον ηρωα που εκανε το smite ή και για ολη την ομαδα; 1) Δεν φτιαχνεις τα item με αυτη τη σειρα , δεν εχει νοημα να παρεις Runeglaive ετσι Στην αρχη παιρνεις Sheen το οποιο οταν εχεις enough gold το κανεις Runeglaive και μετα φτιαχνεις τα επομενα items . Ludens/Καπελα/Rylais/whatever 2) Το Q το maxαρεις για καλυτερο poke . Δεν εχεις AP στην αρχη οποτε το W max δεν σου δινει τιποτα , ασε που εχει μικρο range . Σκοπος σου ειναι να βγεις απο το lane οσο πιο δυνατος μπορεις φαρμαροντας , δεν θα κανεις κανεναν duel στο mid lane 3) Δεν παιρνεις ποτε Skirmishers Sabre , δεν εισαι duelist , δεν σου χρειαζεται και δεν σου προφερει τιποτα . Trailblazers σε καθε game . Φαρμαρεις απο το jungle μεχρι τα lane minions ανετα κ ωραια . Το Q του Ezreal ναι ,θεωρειται enhanced AA για αυτο και κανει proc τα on hit items . Οσο για το true damage , απλα διαβασε τι λεει το item , το λεει ξεκαθαρα . Αλλα οπως ειπα , ποτε Skirmishers σε Ezreal
vag10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Στο build λενε πρωτα φτιαχνεις rabadon, μετα void stuff, boots και στο τελος το item για το smite.. ακόμα στο mobafire μπαίνεις? 3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 και εγω βλεπω συνεχεια κατι ez mid και νομιζουν οτι ειναι στο LCS και ολο πατωνουν...δεν γινεται να παιχτει στα solo q για τον απλο λογο οτι ειναι πολυ αδυναμος στην αρχη!και επειδη η ομαδα κλασσικα θα τον παιζει δεν θα σε βοηθησει κανεις,ακομα και να μην feedareis θα χασεις turret και αρα τον ελεγχο του παιχνιδιου...οποτε καλυτερα μην το πολυψαχνεις,επισης μην παιξεται orianna με smite και skirmish και Nashor tooth επειδη ο PowerOfEvil Πηρε πεντακιλλ...εκει αυτοι εχουν οχι 10 αλλα 20 δαχτυλα!εμεις αμα τ παιξουμε αυτα θα κλαιμε και θα λεμε μα γιατι...
Luxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Kayle ad critical ειναι viable; Με full as και cdr runes. ακόμα στο mobafire μπαίνεις? Υπαρχει καποιο καλυτερο; Βασικα solomid μπαινω.
bluescorpion Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 ακόμα στο mobafire μπαίνεις? εσυ μπαινεις ακομα σε καποιο site να τα βλεπεις?
Luxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 εσυ μπαινεις ακομα σε καποιο site να τα βλεπεις? Εγω και μερικα εκατομμυρια.. Τι προτεινεις δλδ; Απο επιφοιτηση θα μου ερχοταν συγκεκριμενα builds ανα patch; Παντως τοσο εξυπνος σιγουρα δεν ειμαι. Le troll www.solomid.net/guide/view/127555-kayle-build-guide-fighter-by-shiina
Sakiz105 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εγω και μερικα εκατομμυρια.. Τι προτεινεις δλδ; Απο επιφοιτηση θα μου ερχοταν συγκεκριμενα builds ανα patch; Παντως τοσο εξυπνος σιγουρα δεν ειμαι. trial and error.Αν βγαζεις συνεχεια το ιδιο build ουτε απο σιλβερ δεν βγαινεις
GeorgeHellas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ότι μπιλντ και να έχεις μέχρι d5 φτάνεις.. Όλα τα ντιβισιονς το ίδιο είναι 1
Sakiz105 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Αν είσαι κάτω απο diamond μην κοιτάς να παίζεις διάφορους παίχτες που δεν ξέρεις.Παίξε αυτό που ξέρεις καλύτερα.Με 51% win ratio πας plat στο άνετο.Αν παίζεις κάποιον που δεν ξέρεις καλά τζάμπα flame θα τρως MEANWHILE 0/22 με yasuo στην ομάδα μου έχω.Στις πρωτες 10 ηττες νομιζα ηταν συμπτωση.Μετα ειπα απλα δεν εχουμε καλες ομαδες.Αλλα μετά είδα τα γεγονότα πιο καθαρά.Απτους 22 yasuo,στο τοπ είχαν 1/7/1 average (μιλάμε για lane phase πρώτα 12 λεπτά) και στο mid 0/7/0.Και απο τους 22 οι 7 πήγαν αφκ πριν το 10.Με κάνουν να νοσταλγό τους riven players. and btw απο plat 4 σε plat 3 σε plat 4 σε plat 3 σε 24 ώρες
Luxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Αν είσαι κάτω απο diamond μην κοιτάς να παίζεις διάφορους παίχτες που δεν ξέρεις.Παίξε αυτό που ξέρεις καλύτερα.Με 51% win ratio πας plat στο άνετο.Αν παίζεις κάποιον που δεν ξέρεις καλά τζάμπα flame θα τρως Πες οτι βαριεμαι αυτες τις ημερες, πες οτι ισως δε ξαναπαιξω αυτο το παιχνιδι.. Ξεκινησα να παιζω χαρακτηρες που δε ξερω και ισως εκανα το χειροτερο προσωπικο σερι μου. 16 ηττες σε 20 παιχνιδια!! Απο silver 1 80lp σε silver 3 30lp.. Omg!
παπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Γιατί δεν παιζεις κάνα νορμαλ εφόσον το μόνο που θες είναι να περάσει η ώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις