georgeadams Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 google ads στις σελίδες που προτείνουν και ανταγωνιστές... κάτι δεν πάει καλα!!!! Θα σκέφτηκαν, "αφού δεν πρόκειται να βγάλουμε φράγκο πουλώντας προϊόντα, κάτσε μήπως βγάλουμε τουλάχιστον τίποτα από τα Google Ads" :lol:
cheez Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 αν σκεφτείς ότι το link δεν υπάρχει πια... στην κατηγορία "apple store" έχουν 1 macbook air, 1 macbook, 1 macbook pro... στη Δροσοπουλου 52 ( ναι όπως το βλέπεις χωρίς τόνο) είναι και τα γραφεία της εταιρείας που έκανε το web site του computer4all ( ίδιο fax και ίδιο 1 τηλ )... google ads στις σελίδες που προτείνουν και ανταγωνιστές... κάτι δεν πάει καλα!!!! Ναι δεν αμφιβάλει κανείς. Πάντως είναι αρκετά τα άτομα (μαζί κ εγώ) που στις 23 περιμένουμε τηλέφωνο απο το κατάστημα για τα iPad. Θα γράψω τι έγινε όταν πάω εκεί. Όλα σε αυτό το μαγαζί βρωμάνε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Άλλωστε δεν θα μας πάρουν τα λεφτά με το ζόρι.
kpartsi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Τώρα τον τόνο στην οδό τον έβαλαν! Ι. Δροσόπουλου!!!!!! Εγώ Κυψελιώτης γέννημα-θρέμα την ξέρω μια ζωή Ιωάννη Δροσοπούλου!!!!! Αν ζητήσεις στην Κυψέλη Ι. Δροσόπουλου, κανείς δεν θα ξέρει για ποια οδό μιλάς... Τώρα αν εννοούν άλλη οδό δεν ξέρω.......
Tigran Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Θα κάνουμε πολύ καιρό να δούμε iPad με OLED ή Retina στις 9.7". Εγώ πάντως θα δώσω το Wifi 16GB γύρω στα 520€ να πάρω το 3G, γιατί έφαγα τρελή ξενέρα στις διακοπές που ήθελα να βλέπω κανα email.
haHa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Θα κάνουμε πολύ καιρό να δούμε iPad με OLED ή Retina στις 9.7". Εγώ πάντως θα δώσω το Wifi 16GB γύρω στα 520€ να πάρω το 3G, γιατί έφαγα τρελή ξενέρα στις διακοπές που ήθελα να βλέπω κανα email. Δεν ειχες dataplan στο κινητο σου να κανεις tethering?
Tigran Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Είμαι με το iPhone 2G ακόμα και δε σκοπεύω να αγοράσω καινουρια συσκευή στο άμεσο μέλλον, οπότε προτιμώ να δωσω μια Χ διάφορα να παρω το 3G iPad. Άλλωστε από τοτε που πήρα το iPad, το iPhone μόνο για κλήσεις το έχω. Το wifi του έχω να το ανοίξω κανα 2μηνο+
stako Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Είμαι με το iPhone 2G ακόμα και δε σκοπεύω να αγοράσω καινουρια συσκευή στο άμεσο μέλλον, οπότε προτιμώ να δωσω μια Χ διάφορα να παρω το 3G iPad. Άλλωστε από τοτε που πήρα το iPad, το iPhone μόνο για κλήσεις το έχω. Το wifi του έχω να το ανοίξω κανα 2μηνο+ Και δεν παίρνεις ένα MiFi να κάνεις την δουλειά σου?
flyer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 http://cgi.ebay.co.uk/HUAWEI-e5830-mifi-mobile-broadband-wifi-WEB-BASED-ADMIN-/110525236782?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_PCMCIACards
a40ntistos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ξέρει κάνεις αν υπάρχει περίπτωση στην Vodafone να σου δίνουνε και 2η sim αν ζητήσεις;; Γιατί δεν είναι κατάσταση το βάλε βγάλε με τη sim ..
thakisn Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ξέρει κάνεις αν υπάρχει περίπτωση στην Vodafone να σου δίνουνε και 2η sim αν ζητήσεις;; Γιατί δεν είναι κατάσταση το βάλε βγάλε με τη sim .. Ναι φίλε μου. Σίγουρα σου βγάζουν. Το είχα κάνει για ένα νούμερο που το ήθελα σε 2 συσκευές. Αν θυμάμαι καλά, μου κόστισε 17 ευρώ η έκδοση της κάρτας και μετά είχα ένα πάγιο περίπου 2 ευρώ το μήνα.
stako Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Πάνω από 150€ δεν βγαίνουν αυτά; Αν το πάρεις σκέτο από την Vodafone ναι, κάπου εκεί έχει. Βρίσκεις και στο ebay βέβαια αλλά πρέπει να ξέρεις τι να ψάξεις. Βέβαια αν τελικά δεν πάρεις το 3G δεν θα έχεις και GPS...
Tigran Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Από το να κουβαλάω 2 συσκευές, προτιμώ να δώσω λίγα παραπάνω να πάρω το 3G να τελειώνω.
flyer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Από το να κουβαλάω 2 συσκευές, προτιμώ να δώσω λίγα παραπάνω να πάρω το 3G να τελειώνω. Όταν, όμως, είσαι σε εσωτερικό χώρο με σήμα μπανάνα, αμολάς το 3g ρουτεράκι στο παραθυρο-μπαλκόνι και έχεις σήμα καμπάνα...... Αυτό στο λέει κάποιος πού εχει το 3g ipad αλλά και το εν λόγω ρουτεράκι....
Tigran Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Χμ... όντως. Αλλά το GPS μετράει πολύ. Μπορεί να μου την καπνίσει σε καμιά φάση να κάνω εκείνη την πατέντα που βάζεις το iPad στο panel του αυτοκινήτου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα