Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορειτε να το παρετε και απο αυτο αξιοπιστο γερμανικο μαγαζι που στελνει Ελλαδα:

http://www.notebook.de/index.php?section=shop&group=1258&lang=en

Σε 3 μερες θα ειναι στην πορτα σας με courier με 30 € μεταφορικα και με κανονικη εγγυηση-αποδειξη.

Πολύ ενδιαφέρον. Το έχεις δοκιμάσει; και σε τρεις μέρες στην πόρτα σου!? η τιμή αλλάζει στα σύνορα; προστίθεται δηλαδή το Φ.Π.Α της Ελλάδας; Πάντα το είχα απορία και επειδή δεν έχω προηγούμενες επαφές με τέτοιες online αγορές θα ήθελα να μάθω.. ευχαριστώ!! ;);)

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Πολύ ενδιαφέρον. Το έχεις δοκιμάσει; και σε τρεις μέρες στην πόρτα σου!? η τιμή αλλάζει στα σύνορα; προστίθεται δηλαδή το Φ.Π.Α της Ελλάδας; Πάντα το είχα απορία και επειδή δεν έχω προηγούμενες επαφές με τέτοιες online αγορές θα ήθελα να μάθω.. ευχαριστώ!! ;);)

To εχουν δοκιμασει γνωστοι μου που εχουν παρει φορητο απο εκει.

Τιποτα δεν αλλαζει στα συνορα, δεν περναει τελωνειο κλπ, ειναι στην ΕΕ.

Εχει 30€ μεταφορικα αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

To ΦΠΑ δεν αλλάζει στα σύνορα. Τώρα για τα μεταφορικά, εγώ προσπάθησα να κάνω μια παραγγελία για δοκιμή μου έβγαζε 75Ε ελλάχιστα μεταφορικά. Κάτι μου διαφεύγει;

Δημοσ.
To ΦΠΑ δεν αλλάζει στα σύνορα. Τώρα για τα μεταφορικά, εγώ προσπάθησα να κάνω μια παραγγελία για δοκιμή μου έβγαζε 75Ε ελλάχιστα μεταφορικά. Κάτι μου διαφεύγει;

Περιεργο , γιατι γνωστοι μου ειχαν πληρωσει 30€ μεταφορικα και το ιδιο γραφει και εδω:

http://www.notebook.de/index.php?section=shipping&lang=en

UPS Abroad Germany within the EU via cash on delivery - 30 EUR incl. 19% VAT.

Cash on delivery is available for the following destinations: Austria, Belgium, Greece, Denmark, France, Italy, Polanl, Portugal, Sweden, Netherlands, Czechia, Slovakia

UPS Abroad Germany within the EU via prepayment - 30 EUR incl. 19% VAT.

You will find the account data for foreign payments on this website under contact.

Δοκιμασα και εγω να κανω μια δοκιμαστικη παραγγελια και λεει για 75€ μεταφορικα για Ελλαδα. Αν ειχα διαλεξει πχ Πολωνια, ελεγε 30€.Απο οτι φαινεται μας εβαλαν σε αλλη κατηγορια απο αυτην που γραφει πιο πανω.

Παρτε τους και ενα τηλεφωνο να δειτε τι παιζει ακριβως.

Δημοσ.

Kαλημερα.. εχω αγορασει το ελληνικο πληκτρολογιο απο Cydia + καποιες εφαρμογες απο apple store+ καποια τραγουδια. Μπορω να τις περασω στο νεο μου ipad με καποιο τροπο?

Δημοσ.

Γμτ ακόμα να βγει καινούργιος installer...

Έχω τόσες εφαρμογές να περάσω...

Έχω το 3.1 μέσα και ο installus υποστηρίζει μέχρι την 3...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μπορειτε να το παρετε και απο αυτο αξιοπιστο γερμανικο μαγαζι που στελνει Ελλαδα:

http://www.notebook.de/index.php?section=shop&group=1258&lang=en

Σε 3 μερες θα ειναι στην πορτα σας με courier με 30 € μεταφορικα και με κανονικη εγγυηση-αποδειξη.

edit

Τελικά το έκανα κι εγώ παραγγελία από εδώ.

το 32αρι χωρίς 3G με τι θήκη της apple, όλα μαζί 727€

Επεξ/σία από zazas
Δημοσ.

σας παρακαλω πεστε μου κανα καλο site να παραγγειλω με paypal το ipad ενδιαφερομαι για το 16 wifi ξερετε περιπου ποσο θα μου βγει θα ηθελα να μου προτεινετε ενα site με καλες τιμες

Δημοσ.

Παιδιά δεν υπάρχει το iPad αλλά το θέμα με το Flash Player είναι προβληματικό αν θες να κάνεις διάφορα πραγματάκια επιπλέον.

Δημοσ.

Πήγα να το δω από κοντά σε γνωστό μαγαζί.

Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε.

Για προϊόν της Apple το βρήκα χοντροκομμένο και βαρύ.

Επίσης δεν φοράει λειτουργικό που φοράνε τα Laptop της Apple, ώστε να πεις ότι είναι ένα "Laptop"/ οθόνη...

Δημοσ.
Πήγα να το δω από κοντά σε γνωστό μαγαζί.

Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε.

Για προϊόν της Apple το βρήκα χοντροκομμένο και βαρύ.

Επίσης δεν φοράει λειτουργικό που φοράνε τα Laptop της Apple, ώστε να πεις ότι είναι ένα "Laptop"/ οθόνη...

καλα συγνωμη κιολας αλλα εσυ μολις ηρθες απο τον πλανητη αρη ?:lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...