posonap Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Όχι, δεν τον καταστρέφεις. Γι αυτή τη δουλειά τον αγόρασες εγω γιαυτο τον αγόρασα εννοείται απλά επειδή όντας λιγο μάκρια απο αυτά τα τελευταία χρόνια και διαβάζοντας το αρθρό με το cache αναρωτήθηκα αν έπρεπε κάποια πράγματα να τα σεταρω στον εξωτερικο btw tnx a lot
miltre Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 ας ξεκινησουμε με το θετικο... μου κανανε δωρο ενα ssd ocz agility 3 120gb ας παμε στα μειον.... η μητρικη μου ειναι πιο παλια και εχει sata ii εκτος αυτου ομως στην επιλογη στο bios δεν υποστηριζει εναλλαγη σε AHCI.... http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-g31m-s2l/ η μητρικη μου ειναι αυτη...GE31M-S2L εαν γνωριζει καποιος τι το καλυτερο θα μπορουσα να κανω? στη μητρικη μπορω να κανω κατι μεσο καποιου update firmaware η ειναι κατι που δεν αλλαζει? επισης σε περιπτωση που τον εγκαταστησω χωρις να μπορω να κανω κατι ποια θα ειναι η μεγιστη ταχυτητα του?<δηλαδη σε sata ii>
stm00192 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Βαλτον κανονικα πανω στο μηχανημα σου και μην το πολυ ψιριζεις! Θα χασεις μεν σε ταχυτητες λογο sata2 αλλα η βελτιωση που θα δεις σε σχεση με πριν θα ειναι πολυ σημαντικη!
miltre Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 δηλαδη δε χρειαζεται να κανω τιποτα? ξερω οτι δε θα πιασω την αποδοση του δισκου ως μεγισοτο απλα θα θελα να το ρυθμησω εαν χρειαζεται για το μεγιστο της συνθεσης μου ευχαριστω για την αμεσοτητα αλλα το να μο το ψυριζω δεν ειναι απαντηση....εαν εννοεις οτι επειδη ειναι σατα2 η επειδη δεν εχω achi δεν υπαρχει κατι να ρυθμισω και θα πιασω τα μεγιστα απο μια καθαρη εγκατασταση οκ το καταλαβαινω...
miltre Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 κανοντας τα του ''οδηγου'' το αποτελεσμα ειναι αυτο σημειωτεο η επιλογη στο sata ειναι encanced αφου δεν εχει καποια αλλη για achi
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Άψογα. Δουλεύει όπως θα έπρεπε με δεδομένο ότι είναι σε sata2. Μεγεια ο δίσκος. Άποψή μου είναι να τον χαρείς και να μην τον στρεσάρεις άλλο με τεστ και μετρήσεις.
miltre Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Άψογα. Δουλεύει όπως θα έπρεπε με δεδομένο ότι είναι σε sata2. Μεγεια ο δίσκος. Άποψή μου είναι να τον χαρείς και να μην τον στρεσάρεις άλλο με τεστ και μετρήσεις. σευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! να εισαι καλα και η αληθεια ειναι οτι ηδη τον χαιρομαι
skatopaido Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 εκανα σημερα ενα speed test me atto στον agility 3 που εχω ενα χρονο τωρα με τα ιδια windows και βλεπω εχει ξεσαλωσει 564 mb/s read.μακραν η καλυτερη αγορα που εκανα ποτε τον εχω καταευχαριστηθει
Nerven Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Kingston HyperX 120GB. Τι λέτε καλά είναι; Τώρα ψάχνομε για δεύτερον για raid 0.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 για sandforce based SSD, ATTO...
Nerven Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 για sandforce based SSD, ATTO... Δεν σε κατάλαβα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ο SSD σου έχει SandForce controller και το σωστό πρόγραμμα για να τον testάρεις είναι το ΑΤΤΟ...
Nerven Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Kingston HyperX 120GB. Τι λέτε καλά είναι; Τώρα ψάχνομε για δεύτερον για raid 0.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 κλασικά, normal πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα