Merdock Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Σόγκαν ή Σογκούν; Για την ακρίβεια shougun (σογκούν αλλά τραβάς λίγο το ο.Σοογκούν δηλαδή στο περίπου)
>-Nosakos<- Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Shogun ήθελα να γράψω. Κ νομίζω το διαβάζεις σαν Σόγκουν, http://en.wikipedia.org/wiki/Shogun http://www.howjsay.com/index.php?word=shogun&submit=Submit
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Shogun ήθελα να γράψω. Κ νομίζω το διαβάζεις σαν Σόγκουν, http://en.wikipedia.org/wiki/Shogun http://www.howjsay.com/index.php?word=shogun&submit=Submit Σόγκουν ιτ ις λοιπόν. Thanks. Σότγκαν. Σε ενημερώνω πως είσαι πιο αστείος και από το βίντεο που είναι πιο αστείο από το Family Guy.
LuxJaja Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Για να είμαστε ακριβείς και τυπικοί διαβάζεται Σοόγκουν. Είναι μακρύ το ο. με παύλα από πάνω. Πρέπει να το τραβάς.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Τάι Τάι. Έχω ένα κόλλημα με το να προφέρω τις λέξεις και τις ονομασίες όπως πρέπει.
pappous_soulis Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Trade agreements με διάφορα clans, upgrades σε εγκαταστάσεις που παράγουν πλούτο (όπως φάρμες, χρυσωρυχεία, κτλ), φορολογία. Επιπλέον, υπάρχουν arts που μαθαίνεις τα οποία ανεβάζουν τα κέρδη απ'τη φορολογία. Πέραν αυτών, έχω κι έναν ανορθόδοξο τρόπο που εφαρμόζω κατά διαστήματα. Σε περιπτώσεις πολέμου που έχω το πάνω χέρι, κάνω συμφωνία για ειρήνη με καταβολή, από μέρος του αντιπάλου, ενός αξιόλογου ποσού. Στο καπάκι, κηρύττω ξανά πόλεμο και αφού κατακτήσω τη περιοχή κάνω επενδύσεις με τα λεφτά που τους πήρα. Αν και δε ξέρω μακροπρόθεσμα αν συμφέρει, γιατί κατέληξα να έχω όλες τις clan εναντίον μου.
>-Nosakos<- Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Με το να σπάς την συνθήκη ειρήνης μειώνεις το honor του daimyo σ με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην σε εμπιστεύονται άλλες clan για συμφωνίες/συνθήκες ειρήνης αλλά κ να καταστρέφεις το public order tων περιοχών σ(π οδηγεί σε επαναστάσεις κ έτσι). Εκτός των προαναφερθέντων βάλε 7-8 trade-πλοία στα trade-ports κ μην έχεις πολύ στρατό να κάθετε(κ ιδιαίτερα samurai η μεγάλα πλοία) καθώς σ τρώνε τρελό gold.
chek2fire Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Για να είμαστε ακριβείς και τυπικοί διαβάζεται Σοόγκουν. Είναι μακρύ το ο. με παύλα από πάνω. Πρέπει να το τραβάς. Οντός. Μίλαγα με ένα Καναδό πριν μέρες για games και όταν μου ανάφερε το shogun έπρεπε να το πει τρεις φορές για να καταλάβω τι λέει..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Με λιγα λογια ενω φτιαχνω στρατια κατω απο τα ονοματα τον units ,εχει ενα ωραιοτατο 0,και οχι μονο σε εμενα αλλα και στους εχθρους παλι 0 ειναι ,με αποτελεσμα καθε φορα να πεθαινουμε και οι δυο μαζι Φαίνεται ότι δεν σας πάνε οι στρατιώτες κι έτσι κάνετε συγχρονισμένο seppuku με τον αντίπαλο.
john2gr Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Total War: Shogun 2 DX11 Patch Released 2GB Patch έβγαλαν, χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Απλά δείτε την λίστα με τα fixes :lol:
lalanis Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Total War: Shogun 2 DX11 Patch Released 2GB Patch έβγαλαν, χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Απλά δείτε την λίστα με τα fixes :lol: Πλάκα πλάκα, μόλις το είδα στο steam, λέω "Γιατί ξανακατεβάζει το παιχνίδι;"
Tobajara Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δηλαδή όσοι έχουν αγοράσει την 1.00 έκδοση και για κάποιο λόγο κάνουν uninstall μετά τον π@#$!ο, έτσι? Θα θέλουν οπωσδήποτε Internet και σύνδεση της προκοπής για να κατεβάσουν 2+ GB... Για κάτι τέτοια δεν το γουστάρω το steam. Ξέρει κανεις αν το patch έχει βγει σε ξεχωριστό download και αν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα με το steam?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Το steam τι σχέση έχει ρε φίλος, ισα ισα γίνετε αυτόματα το update και με πολύ καλή ταχύτητα μάλιστα, από εκεί και πέρα στο retail κουτί λέει "required internet connection", πιο το πρόβλημα? Μην βάλεις το patch στην τελική
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Με βλέπω να το αφήνω τη νύχτα να κατεβάζει, κομματάκι μεγάλο το patch. (Εντωμεταξύ κάτι μικρό κατέβασε και στο Napoleon, ξέρει κανείς τι αφορούσε αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα