Atapia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 δεν θα δεις διαφορά στην μπαταρία. Εάν ήταν πολύ σχολαστικός με την χρήση της μπαταρίας τότε θα διαπιστώσει μια μικρή διαφορά..
sureilizer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Το πιο ποιοτικο kit εκει εξω ποιο ειναι?'Η καποιο που να εχει χρησιμοποιησει καποιος και να εχει μεινει ευχαριστημενος?
basilis5 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Γίνε λίγο πιο σαφής (δεν έχεις βάλει link) sorry, το εκανα επεξεργασια και προσεθεσα το link. thanx
sureilizer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Πως σας φαινεται αυτη η all in one λυση; http://www.amazon.co...54615689&sr=8-2 Sent from my iPad using Insomnia Φαινεται πολυ καλο!Αλλα αμα διαβασεις τα σχολια των αγοραστων απο κατω εχουν μερικοι καποιο θεμα...μαλλον τιποτα δεν ειναι τελειο...
panos2000gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Πως σας φαινεται αυτη η all in one λυση; http://www.amazon.co...54615689&sr=8-2 Θεωρώ ότι μπορείς να τα βρείς μεμονομένα σε καλύτερη τιμή από ebay...είναι τα γνωστά κινέζικα αυξημένα κατά 20-30 ευρώ.
sureilizer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Εσωτερικα το macbook pro παιρνει 2,5" ετσι δεν ειναι?
MostDef Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Εσωτερικα το macbook pro παιρνει 2,5" ετσι δεν ειναι? γιαπ
ilove3dmax Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα και απο μενα προσφατα απεκτησα ενα MACBOOK PRO 15 LATE 2011 θα θελα λιγο την αποψη σας σχετικα με αυτο μεσα εχει ενα δισκο western digital black edition 7200 rpm ο προηγουμενος κατοχος τον εχει αλαξει δυστηχως ομως λογο του ογκου του δεν με βολευει μαλλον θα παω σε 13αρι πιστευετε οτι αν βαλουμε δυο ssd 250 και 250 GB και κανουμε software raid stripe mode μεσα απο το Disk Utility θα εχουμε καλη αποδοση προτο αυτο δευτερο πιστευετε οτι θα εχω οικονομια στην μπαταρια? απο τι ξερω το συγκεκριμενο ΜΒΡ εχει και στα 2 sata sata 3 εχετε να προτεινετε καποιους δισκους που θα επαιζε σωστα χωρις προβληματα ? απο τιν στιγμη που θα κανουμε raid θα μπωρουμε να εχουμε bootcamp? αν βεβαια κατσει να το ανταλαξω με καποιον με mbp 13αρι παλι τα ιδια νομιζω υσχιουν ετσι ?\
georgeadams Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 απο τιν στιγμη που θα κανουμε raid θα μπωρουμε να εχουμε bootcamp? Αφού μιλάμε για software raid (δηλαδή που δημιουργείται και ελέγχεται μέσα από το Mac OS X), δε νομίζω να μπορείς να βάλεις bootcamp.
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 μιας και ρωτάτε πιο πάνω επειδή τα enclosures του ebay μου φαίνονται πολύ φθηνιάρικα αγόρασα ενα κιτ για σκληρό και εξωτερική θήκη απο το OWC Αμερική..πολύ ποιοτικά καμια σχέση με την σαβούρα του ebay που μπορεί να σου φθείρει και το superdrive..
panos2000gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 μιας και ρωτάτε πιο πάνω επειδή τα enclosures του ebay μου φαίνονται πολύ φθηνιάρικα αγόρασα ενα κιτ για σκληρό και εξωτερική θήκη απο το OWC Αμερική..πολύ ποιοτικά καμια σχέση με την σαβούρα του ebay που μπορεί να σου φθείρει και το superdrive.. ...και πολύ πιο ακριβά φυσικά! Προσωπικά βρίσκω το enclosure για το superdrive περιττό. Αρκεί και ένα usb to sata cable για να κάνεις την δουλειά σου με το superdrive, όποτε και αν το χρειαστείς. Πλέον όμως ακόμη και τα λειτουργικά με usb flash τα περνάμε στον υπολογιστή μας οπότε μάλλον σπάνια θα είναι η χρήση του. Επίσης με κάτω από 30 ευρώ αγοράζεις συμβατά usb dvdrw για να κάνεις την δουλειά σου (22 ευρώ πήρα από το carrefour ένα usb superslim samsung...και περίπου τόσο είχε και ένα LG).
leroy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Πάνο έχω εγκαταστήσει στο mbp 13 2011 ένα ssd στο πρώτο sata και τον παλιό hdd στο δεύτερο. Γίνεται να βάλω τον hdd στο πρώτο sata κ ξανασυνδέσω το superdrive να εγκαταστήσω τα win 8 κ μετά να τον ξαναβάλω στο δεύτερο sata? Θα δουλεύει κανονικά το σύστημα με το mac os στον ssd κ τα win8 στο hdd?
panos2000gr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Πάνο έχω εγκαταστήσει στο mbp 13 2011 ένα ssd στο πρώτο sata και τον παλιό hdd στο δεύτερο. Γίνεται να βάλω τον hdd στο πρώτο sata κ ξανασυνδέσω το superdrive να εγκαταστήσω τα win 8 κ μετά να τον ξαναβάλω στο δεύτερο sata? Θα δουλεύει κανονικά το σύστημα με το mac os στον ssd κ τα win8 στο hdd? Δεν έχω επιχειρήσει ποτέ κάτι τέτοιο, γιατί απλά δεν βρίσκω κάνεναν απολύτως λόγο να το κάνω. Έχοντας και τα δύο λειτουργικά στον ssd, απολαμβάνεις το υπέρτατο προνόμιο της ταχύτητας εξίσου και στα δύο. Για ποιο λόγο λοιπόν να βάλεις τα windows 8 σε συμβατικό δίσκο? Μόνο μπερδέμτατα θα σου φέρουν, ενώ θα σου καθυστερούν στην εκκίνηση είτε τα χρησιμοποιείς native, είτε μέσα από vmware. Παρόλο αυτά αν επιμένεις να το επιχειρήσεις διάβασε αυτό το thread που προτείνονται ορισμένες λύσεις (από το post 15 και κάτω): http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1402204 Για μένα η λύση είναι απλή. MACOS και Windows σε έναν SSD (αρκεί ένας 120GB) και ο συμβατικός δίσκος φορμαρισμένος σε ntfs για να μπορεί να χρησιμοποιείται εξίσου (*) και από τα δύο λειτουργικά για δεδομένα, εγκαταστάσεις παιχνιδιών στα windows κτλ. (*) εννοείται ότι στο MACOS θα έχεις εγκαταστήσει κάποιο ntfs driver (πχ paragon ntfs)
dimis74 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα , εχω εναν Macbook pro 13.3 mid 2012 ,με 500giga HD.(ειναι γεματος με 256Giga μεχρι στιγμησ ).Σκεφτομαι να αγορασω εναν SSD 128 και να το τοποθετησω με optibay .Ποιoς ειναι ο καλυτερος τροποσ ςγια να μεταφερω τοσο τις ρυθμισεις ,σο και τα αρχεια που θελω απο τον συμβατικο .Το cloning επισης τι ειναι και πως γινεται ?Ευχαριστω !
leroy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δεν έχω επιχειρήσει ποτέ κάτι τέτοιο, γιατί απλά δεν βρίσκω κάνεναν απολύτως λόγο να το κάνω. Έχοντας και τα δύο λειτουργικά στον ssd, απολαμβάνεις το υπέρτατο προνόμιο της ταχύτητας εξίσου και στα δύο. Για ποιο λόγο λοιπόν να βάλεις τα windows 8 σε συμβατικό δίσκο? Μόνο μπερδέμτατα θα σου φέρουν, ενώ θα σου καθυστερούν στην εκκίνηση είτε τα χρησιμοποιείς native, είτε μέσα από vmware. Παρόλο αυτά αν επιμένεις να το επιχειρήσεις διάβασε αυτό το thread που προτείνονται ορισμένες λύσεις (από το post 15 και κάτω): http://forums.macrum...d.php?t=1402204 Για μένα η λύση είναι απλή. MACOS και Windows σε έναν SSD (αρκεί ένας 120GB) και ο συμβατικός δίσκος φορμαρισμένος σε ntfs για να μπορεί να χρησιμοποιείται εξίσου (*) και από τα δύο λειτουργικά για δεδομένα, εγκαταστάσεις παιχνιδιών στα windows κτλ. (*) εννοείται ότι στο MACOS θα έχεις εγκαταστήσει κάποιο ntfs driver (πχ paragon ntfs) Πάνο σε ευχαριστώ, τελικά τα εγκατέστησα στον hdd αν κ θα μπορούσα κ στον ssd (240gb) απλά δεν ήθελα να χάσω χώρο λόγω της σπάνιας χρήσης τους. Καλησπερα , εχω εναν Macbook pro 13.3 mid 2012 ,με 500giga HD.(ειναι γεματος με 256Giga μεχρι στιγμησ ).Σκεφτομαι να αγορασω εναν SSD 128 και να το τοποθετησω με optibay .Ποιoς ειναι ο καλυτερος τροποσ ςγια να μεταφερω τοσο τις ρυθμισεις ,σο και τα αρχεια που θελω απο τον συμβατικο .Το cloning επισης τι ειναι και πως γινεται ?Ευχαριστω ! Καλησπέρα φίλε μου, ο καλύτερος τρόπος είναι να βάλεις τον ssd στη θέση του hdd και τον hdd στη θέση του superdrive. Αν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις clean install θα είναι ότι καλύτερο για το μηχάνημα σου. Μετά μπορείς να ορίσεις τις διαδρομές για τη μουσική, τις εικόνες και τα downloads σου στον υπάρχων hdd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα