Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμιά γνώμη πάνω σε αυτό το θέμα ; Το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος ή μόνο σε εμένα τυχαίνει ; Η συσκευή είναι το 640xl ds το 3g.

Στο 730 της κοπέλας μ το κάνει αρκετές φορες ... Κρασαρουν οιβεφαρμογες ... Έκανα hard reset και ξανά από την αρχή σετσρισμα αλλα πάλι το ίδιο . Σίγουρα μια φορα την μέρα κάτι κρασαρει ... Εγώ στο 950 xl δεν έχω τέτοια θέματα ...

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά αν είναι εύκολο δώστε link για την διαδικασία επιστροφής σε προηγούμενο build, βασικά μου έβγαλε ένα πρόβλημα η οθόνη και δεν θέλω να το ρισκάρω με την εγγύηση. Τώρα είμαι RS2 και θέλω να επιστρέψω στο anniversary. (L640 XL)

Θα πρέπει να εγκαταστήσεις το recovery tool και να βάλεις την official

https://support.microsoft.com/el-gr/help/12379/windows-10-mobile-device-recovery-tool-faq

Πάντως εγώ το έδωσα με rs2 και δεν είχα πρόβλημα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

• Like 2
Δημοσ.

Κρασαρισμα με εφαρμογες εχω και γω μια στο τοσο, πιο πολυ instagram και viber(τοτε ειναι που μαμιουνται ολαα και θελει κ**ρεσταρτ και ειναι σπασιμο νευρων!!)

Επισης(συγκεκριμενα παει στον Dimitrisdim14) αυτες οι ταδε εφαρμογες που κρασαρουν εχουν μεινει ανοιχτες στο background??γιατι αν ναι μου το κανει και μενα συνηθως...δεν γουσταρουν να καθονται background :ph34r:  :P :P (και ποιος αφηνει ανοιχτες εφαρμογες στο background?? ειμαι ο μονος που τα θελω ολα κλειστα; )

Δημοσ.

Αντίστοιχα θεματάκια και bugs υπάρχουν και στο android ή μόνο στα windows mobile ; Θέλω να πω μέχρι στιγμής μου φαίνεται πολύ γρήγορο και βολικό λειτουργικό τα windows mobile, παρόλα τα μικροθεματάκια που έχουν με κρασαρίσματα ή με τις εφαρμογές που κολλάνε στιγμιαία.

Δημοσ.

Αντίστοιχα θεματάκια και bugs υπάρχουν και στο android ή μόνο στα windows mobile ; Θέλω να πω μέχρι στιγμής μου φαίνεται πολύ γρήγορο και βολικό λειτουργικό τα windows mobile, παρόλα τα μικροθεματάκια που έχουν με κρασαρίσματα ή με τις εφαρμογές που κολλάνε στιγμιαία.

Εγώ στο αντροιντ για αρκετά χρόνια δεν είχα τέτοια προβλήματα αλλα έπαιζα και ψηλά στην τιμή τον συσκευων που επέλεγα
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ στο δικό μ πάντα τις κλείνω όλες ... Συνήθεια ... Γ αυτο μπορεί και να μην έχω θέματα ... Στο φτωχο 730 της κοπέλας κάθε φορα που το πιάνω στα χέρια μ οι ανοιχτές εφαρμογές ειναι πάντα 2-3 σελίδες τουλάχιστον 7-8 κάθε φορα ... Γ αυγο υπέθεσα ότι ίσως φταίει η μικρή ραμ αλλα και πάλι δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς . Επίσημη εφαρμογή πάντως της Microsoft δεν έχει κρασαρειβποτε . Viber Facebook ειναι οι τοπ που κρασαρουν χαλαρα αν τις ζορίσεις χαχχα!

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως όταν μου κλείνουν οι εφαρμογές αυτόματα εξαιτίας του bug αυτού η ραμ δεν τερματίζει, είναι στο μισό περίπου. Γενικά και εγώ οποιαδήποτε εφαρμογή ανοίγω έπειτα την κλείνω, δεν αφήνω να τρέχουν πράγματα background. Κατέβασα να δω τι είναι το anti theft alarm, τι παίζει ακριβώς με αυτό, το έχει δοκιμάσει κανείς ; 

Δημοσ.

Εγώ στο δικό μ πάντα τις κλείνω όλες ... Συνήθεια ... Γ αυτο μπορεί και να μην έχω θέματα ... Στο φτωχο 730 της κοπέλας κάθε φορα που το πιάνω στα χέρια μ οι ανοιχτές εφαρμογές ειναι πάντα 2-3 σελίδες τουλάχιστον 7-8 κάθε φορα ... Γ αυγο υπέθεσα ότι ίσως φταίει η μικρή ραμ αλλα και πάλι δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς . Επίσημη εφαρμογή πάντως της Microsoft δεν έχει κρασαρειβποτε . Viber Facebook ειναι οι τοπ που κρασαρουν χαλαρα αν τις ζορίσεις χαχχα!

Εγώ γιατί με είχε τρελάνει το fb τώρα το ανοίγω από τον edge και είμαι ευχαριστημενος
Δημοσ.

Viber Facebook ειναι οι τοπ που κρασαρουν χαλαρα αν τις ζορίσεις χαχχα!

Εμένα θα κρασάρουν μια στο άνοιγμα.

Αν ΔΕΝ κρασάρουν ξέρω οτι κάτι δεν πάει καλά :-D

• Like 2
Δημοσ.

Πρέπει να είναι καθαρά από τις εφαρμογές παιδια και οι καθηστερισεις και όλα τα αλλα ,π.χ. Άμα δουλέψετε λίγο twitter τίποτα από αυτά δεν ισχύει όλα δουλεύουν τελεια και γρήγορα και στο άνοιγμα και στις εντολές ,απλα δεν ασχολουντε με τις εφαρμογές windows οι developers αυτό έχω καταλάβει μέχρι στιγμής

Ευτυχώς η ms έχει κάνει καλή δουλεια με τον edje της αυτό πρέπει να της το αναγνωρισω

• Like 1
Δημοσ.

To android είναι διαφορετικό από συσκευή σε συσκευή και ο κάθε κατασκευαστής προσθέτει πράγματα που θεωρεί ότι θα κάνουν τη συσκευή πιό έυχρηστη.

Γι αυτό το λόγο όποια θεματάκια και bugs υπάρχουν δεν αφορούν το android γενικά αλλά την κάθε υλοποίηση

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα,εμενα προσωπικα το lumia 435 Που εχω περιπου ενα χρονο παει απο το κακο στο χειροτερο,του εχω βαλει εδω και ενα μηνα τα win10 και εχασα την ηρεμια μου.Το κινητο κρασαρει σε ακυρες στιγμες,viber whatsapp δεν το συζητω θελουν κανα λεπτο αφου τις ανοιξω για να σταθεροποιηθουν,η καμερα κολλαει πολυ-κανει σαν stuttering- ή στο ακυρο γινεται πρασινη η οθονη.Επισης καποιες φορες δεν μου αναγνωριζει την 2η σιμ και το χειροτερο απο ολα,το κινητο στανταρ καθε 2 μερες θα κολλησει και δεν θα μπορουν να με παρουν τηλεφωνο ουτε να παρω αν δεν το κανω ρισταρτ,τα περισσοτερα απο αυτα τα ειχα και σε 8.1 αλλα στα 10 γινανε καθημερινα,λετε να το παω πισω στο μαγαζι για αλλαγη?

Δημοσ.

Καλημερα,εμενα προσωπικα το lumia 435 Που εχω περιπου ενα χρονο παει απο το κακο στο χειροτερο,του εχω βαλει εδω και ενα μηνα τα win10 και εχασα την ηρεμια μου.Το κινητο κρασαρει σε ακυρες στιγμες,viber whatsapp δεν το συζητω θελουν κανα λεπτο αφου τις ανοιξω για να σταθεροποιηθουν,η καμερα κολλαει πολυ-κανει σαν stuttering- ή στο ακυρο γινεται πρασινη η οθονη.Επισης καποιες φορες δεν μου αναγνωριζει την 2η σιμ και το χειροτερο απο ολα,το κινητο στανταρ καθε 2 μερες θα κολλησει και δεν θα μπορουν να με παρουν τηλεφωνο ουτε να παρω αν δεν το κανω ρισταρτ,τα περισσοτερα απο αυτα τα ειχα και σε 8.1 αλλα στα 10 γινανε καθημερινα,λετε να το παω πισω στο μαγαζι για αλλαγη?

Έχεις κάνει hard reset;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...