Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καρτα sim εκτος και γλωσσα εγκαταστασης η πρωτη που  εμφανιζει το τηλ.

Στην περιπτωση μου αγγλικα(Η.Π.Α). Δεν ειχα ποτε κανενα πρόβλημα όταν εκανα επαναφορά με αυτό τον τροπο.

Δεν εχει καμια σημασια ποια γιατι και εσυ παραδέχεσαι ότι το τηλ. δουλευει αψογα.

Τοτε που υπηρχε το πρόβλημα με τα live tiles και εγραφα τον τροπο εισεπρατα ειρωνικα σχολια.

Φυσικα και λεω οτι σημερα ειναι μια χαρα το λειτουργικο..Οχι αψογο ομως ..Ειναι σε μια εξαιρετικη μορφη σημερα  αλλα μεχρι εκει...

Λεω και  αυτο για να γινει πιο επεξηγητικο..

Αν το λειτουργικο ειχε βγει επισημα τον Μαρτιο-Απριλη του 2016 με την σημερινη μορφη...Αν ειχαν βγει mid συσκευες της προκοπης..Αν ειχε βγει ο Nadella τοτε (Απριλιο 2016) και αντι να πει οτι Τελος τα Lumia και δεν ειναι η χρονια του mobile το 2016 και αλλες τετοιες ηλιθιοτητες  Αλλα αντιθετα αν εδειχνε επιμονη ενδιαφερον και πιστη στο προιον του τοτε θα μιλαγαμε με αλλα δεδομενα σημερα...

Και η universal Πλατφορμα θα ηταν ισχυρη και devs Θα ειχαν μεινει και θα ειχαμε καλυτερες εφαρμογες..Δεν λεω οτι θα ανεβαινε σε τιποτα τρελα ποσοστα αλλα σιγουρα θα κρατουσε τα ηδη υπαρχοντα και θα ειχε μια σταθερη βαση για να αρχισει να κατακτα την αγορα..

Απλα ειναι ξεκαθαρο πως απο το 2015 ακομα το ολο σκηνικο των WM10 ηταν ενα πειραμμα δυστυχως και εμεις οι Beta testers...και οτι καθοταν βρε παιδι μου..

Πανε τα wm 10 ..ας χαρουμε τις συσκευες μας αλλα παμε για αλλα..σιγα το πραγμα..

Σελίδα 660 . Θα το δεις.

Εχεις μπερδευτει εντελως..

Ποσταρε o Jim_p  μια ειδηση απο ενα site..Η οποια ηταν πολυ σημαντικη αλλα ηταν στα Αγγλικα..Και απλα του ειπα επειδη ηταν στα Αγγλικα μηπως εξηγουσε ο ιδιος πιο απλα τι λεει η ειδηση για να καταλαβουν και οι περισσοτεροι το τι λεει η ειδηση..(οπου ξεκαθαρα η MS λεει πως δεν θα υποστηριξει το Microsoft Authenticator στα windows phone γιατι εχουν πολυ μικρο ποσοστο αλλα θα το υποστηριξει για android και ios..Δηλ. λεει ευθεως οτι εχει γραμμενο το ιδιο της το προιον ετσι?)

Αρα ουτε τον Retro ρωτησα κατι..απλα  ποσταρε μεταφραση της σελιδας..τιποτα αλλο..

Και δεν διαφωνησα με καποιο site ή ειδηση, ουτε ειπα κατι αλλο πριν και κατι αλλο μετα..Τι θες να πεις ακριβως? Γιατι δεν βγαινει νοημα..

Δημοσ.

Φυσικα και λεω οτι σημερα ειναι μια χαρα το λειτουργικο..Οχι αψογο ομως ..Ειναι σε μια εξαιρετικη μορφη σημερα αλλα μεχρι εκει...

Λεω και αυτο για να γινει πιο επεξηγητικο..

Αν το λειτουργικο ειχε βγει επισημα τον Μαρτιο-Απριλη του 2016 με την σημερινη μορφη...Αν ειχαν βγει mid συσκευες της προκοπης..Αν ειχε βγει ο Nadella τοτε (Απριλιο 2016) και αντι να πει οτι Τελος τα Lumia και δεν ειναι η χρονια του mobile το 2016 και αλλες τετοιες ηλιθιοτητες Αλλα αντιθετα αν εδειχνε επιμονη ενδιαφερον και πιστη στο προιον του τοτε θα μιλαγαμε με αλλα δεδομενα σημερα...

Και η universal Πλατφορμα θα ηταν ισχυρη και devs Θα ειχαν μεινει και θα ειχαμε καλυτερες εφαρμογες..Δεν λεω οτι θα ανεβαινε σε τιποτα τρελα ποσοστα αλλα σιγουρα θα κρατουσε τα ηδη υπαρχοντα και θα ειχε μια σταθερη βαση για να αρχισει να κατακτα την αγορα..

Απλα ειναι ξεκαθαρο πως απο το 2015 ακομα το ολο σκηνικο των WM10 ηταν ενα πειραμμα δυστυχως και εμεις οι Beta testers...και οτι καθοταν βρε παιδι μου..

Πανε τα wm 10 ..ας χαρουμε τις συσκευες μας αλλα παμε για αλλα..σιγα το πραγμα..

Ειδικά όταν γίνεται αναφορά στο. Νουτέλα φουντούκι κάτι παθαίνω!!!

Για να χρησιμοποιήσω μία αγαπημένη σου έκφραση,σοβαρά τώρα;;;

Βγαίνει στην αγορά η πλειοψηφία του κόσμου κ κοιτα τι θα πει το στέλεχος της χ.ψ εταιρείας για να προβείτε εις αγορά ;;;

Αν εξαιρέσουμε τον ειδικό τύπο - δημοσιογράφοι κλπ ,τα λοιπά ανθρωπάκια που περιμένουν πως κ πως τα events για να "ζήσουν" μόνο χαρμολύπη προκαλούν.

Η επιτυχία ή αποτυχία δεν είναι πάντοτε εύκολο να αναλυθεί από πουθενά.

Οι αστάθμιστοι παράγοντες ,το timing κ άλλα πολλά πολλά που δεν φαντάζεσαι μπορεί να κάψει ακόμη κ την καλύτερη προσφορά,προσπάθεια,ιδέα...

Φυσικα και λεω οτι σημερα ειναι μια χαρα το λειτουργικο..Οχι αψογο ομως ..Ειναι σε μια εξαιρετικη μορφη σημερα αλλα μεχρι εκει...

Λεω και αυτο για να γινει πιο επεξηγητικο..

Αν το λειτουργικο ειχε βγει επισημα τον Μαρτιο-Απριλη του 2016 με την σημερινη μορφη...Αν ειχαν βγει mid συσκευες της προκοπης..Αν ειχε βγει ο Nadella τοτε (Απριλιο 2016) και αντι να πει οτι Τελος τα Lumia και δεν ειναι η χρονια του mobile το 2016 και αλλες τετοιες ηλιθιοτητες Αλλα αντιθετα αν εδειχνε επιμονη ενδιαφερον και πιστη στο προιον του τοτε θα μιλαγαμε με αλλα δεδομενα σημερα...

Εχεις μπερδευτει εντελως..

Ποσταρε o Jim_p μια ειδηση απο ενα site..Η οποια ηταν πολυ σημαντικη αλλα ηταν στα Αγγλικα..Και απλα του ειπα επειδη ηταν στα Αγγλικα μηπως εξηγουσε ο ιδιος πιο απλα τι λεει η ειδηση για να καταλαβουν και οι περισσοτεροι το τι λεει η ειδηση..(οπου ξεκαθαρα η MS λεει πως δεν θα υποστηριξει το Microsoft Authenticator στα windows phone γιατι εχουν πολυ μικρο ποσοστο αλλα θα το υποστηριξει για android και ios..Δηλ. λεει ευθεως οτι εχει γραμμενο το ιδιο της το προιον ετσι?)

Αρα ουτε τον Retro ρωτησα κατι..απλα ποσταρε μεταφραση της σελιδας..τιποτα αλλο..

Και δεν διαφωνησα με καποιο site ή ειδηση, ουτε ειπα κατι αλλο πριν και κατι αλλο μετα..Τι θες να πεις ακριβως? Γιατι δεν βγαινει νοημα..

Για τα αγγλικά είχα απορία...έδωσες εντύπωση (σε εμενα )έτσι που το διατύπωσες ότι υπάρχει θέμα κ απορούσα με τόσες επικλήσεις ξένων δηλώσεων.Αυτό.
  • Like 1
Δημοσ.

Ειδικά όταν γίνεται αναφορά στο. Νουτέλα φουντούκι κάτι παθαίνω!!!

Για να χρησιμοποιήσω μία αγαπημένη σου έκφραση,σοβαρά τώρα;;;

Βγαίνει στην αγορά η πλειοψηφία του κόσμου κ κοιτα τι θα πει το στέλεχος της χ.ψ εταιρείας για να προβείτε εις αγορά ;;;

Αν εξαιρέσουμε τον ειδικό τύπο - δημοσιογράφοι κλπ ,τα λοιπά ανθρωπάκια που περιμένουν πως κ πως τα events για να "ζήσουν" μόνο χαρμολύπη προκαλούν.

Η επιτυχία ή αποτυχία δεν είναι πάντοτε εύκολο να αναλυθεί από πουθενά.

Οι αστάθμιστοι παράγοντες ,το timing κ άλλα πολλά πολλά που δεν φαντάζεσαι μπορεί να κάψει ακόμη κ την καλύτερη προσφορά,προσπάθεια,ιδέα...

Μισο λεπτακι...Βγαινει ο CEO μια εταιρειας, ο πλεον αρμοδιος και καταλληλος...και λεει Ανοιχτα λιγες μερες αφοτου κυκλοφορησε το προιον του(wm 10-lumia 950-650-550),Οτι... κοιταξτε παιδια δεν θα ξαναβγαλω το ιδιο προιον ξανα (lumia), επισης φετος δεν θα του δωσω και πολυ σημασια..απο του χρονου και αν γιατι εχω αλλες προτεραιοτητες τωρα. Εγω σαν dev ή επιχειρηση που βγαζω εφαρμογες και σαν <<ψαγμενος>> πελατης ποιον θα ακουσω?? Εσενα  μηπως? Η εμενα? Και ακουγοντας αυτα πως θα τον προτιμησω?

Τετοιο marketing θα διδασκεται στο μελλον στα καλυτερα πανεπιστημια για την αμεση Αποτυχια ενος προιοντος..Ειναι απιστευτες οι αυτοκτονικές τασεις της MS...

Εχεις δικιο οτι υπαρχουν αρκετοι ασταθμητοι παραγοντες αλλα με μπακαλιστικες κινησεις και λιγο ενδιαφερον για αυτο που θες να πουλησεις δουλεια δεν γινεται..Απλα τα πραγματα..

Δημοσ.

Μισο λεπτακι...Βγαινει ο CEO μια εταιρειας, ο πλεον αρμοδιος και καταλληλος...και λεει Ανοιχτα λιγες μερες αφοτου κυκλοφορησε το προιον του(wm 10-lumia 950-650-550),Οτι... κοιταξτε παιδια δεν θα ξαναβγαλω το ιδιο προιον ξανα (lumia), επισης φετος δεν θα του δωσω και πολυ σημασια..απο του χρονου και αν γιατι εχω αλλες προτεραιοτητες τωρα. Εγω σαν dev ή επιχειρηση που βγαζω εφαρμογες και σαν <<ψαγμενος>> πελατης ποιον θα ακουσω?? Εσενα μηπως? Η εμενα?

Τετοιο marketing θα διδασκεται στο μελλον στα καλυτερα πανεπιστημια για την αμεση Αποτυχια ενος προιοντος..Ειναι απιστευτες οι αυτοκτονικές τασεις της MS...

Εχεις δικιο οτι υπαρχουν αρκετοι ασταθμητοι παραγοντες αλλα με μπακαλιστικες κινησεις και λιγο ενδιαφερον για αυτο που θες να πουλησεις δουλεια δεν γινεται..Απλα τα πραγματα..

Βρε Πάνο.

Λογικά θα έχει δώσει κ στο παρελθόν κάποιο αντίστοιχο παράδειγμα κάποιος. Θα Βγάλω"Κόκκινη κάρτα" στην Ms για σφάλματα,όταν εταιρείες αυτοκίνητων κάνουν πατάτες που είναι κ επικίνδυνες,ή πιο κοντά στο αντικείμενο μας ,μπαταρίες που σκάνε βόμβες κ ο άλλος με κλειστά μάτια θα ξαναπάρει!!!

Σε πούλησαν μία; Πούλα τους δέκα.Αλλά μοναχός σου .

Από ανθρώπους έως καρφίτσες μόλις γίνει λάθος"κόβω λάσπη" που λέει ο σοφός λαός. Κ δεν "βοηθάω" κανένα να...ανοίξει τα ματάκια του...

Εχει; ας δει. Δεν έχει; ας πρόσεχε :)

Δημοσ.

Only in English

Μόνο με αγγλική γλώσσα και περιοχή κατεβαίνει νέα έκδοση

Έβαλα γλώσσα Αγγλικά, και περιοχή Ελλάδα και κατέβασε...

Οπότε μόνο η γλώσσα είναι το πρόβλημα... Η περιοχή δεν θέλει αλλαγή...

• Like 1
Δημοσ.

Έβαλα γλώσσα Αγγλικά, και περιοχή Ελλάδα και κατέβασε...

Οπότε μόνο η γλώσσα είναι το πρόβλημα... Η περιοχή δεν θέλει αλλαγή...

Γλώσσα σίγουρα, περιοχή μπορεί πιο αργά να δίνει και σε εκτός usa.

Εγώ πάντως έχω και στα δυο φαστ, και γλώσσα και περιοχή usa, και κατεβάζω από τους πρώτους :D

• Like 1
Δημοσ.

Διαβαζω για τις αναβαθμισεις θα τις παρουν τα ταδε τηλ. δεν θα τις παρουν.

Εγω προσωπικα και εδω να εμενα(10.0.14393.1066) δεν θα ειχα κανενα προβλημα εχοντας δει και την εκδοση που ερχεται.

Τα παντα δουλευουν όπως πρεπει.

• Like 3
Δημοσ.

Ναι το πρόβλημα είναι ότι αν ο άλλος προγραμματίσει για rs3 εκδοση εσύ δεν θα την πάρεις. Αλλα αυτό μέχρι συμβεί θα περάσει πολύ καιρός. Τον σεπτ. θα βγει rs3, μετά θα περάσουν μήνες μέχρι οι προγραμματιστες να προγραμματιζουν αποκλειστικά rs3. Σε κάνα χρόνο δηλαδή θα υπάρξει πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη για να το λυσουμε το θεμα.

Οι συσκευες που δεν περνουν αναβαθμιση είναι 2.5--3ων ετων τουλάχιστον αν βαλουμε και 1 χρονο που δεν θα εχουν πρόβλημα παμε 3.5--4χρονια τουλάχιστον.

Αρα 169ευρω που το πηρα δια 48μηνες 3.52 το μηνα.κοστος χρησης με πολύ καλη εμπειρια χρησης.

Κατά τα αλλα μας καταστρεψε η Microsoft.

Μην αρχισει κανενας να γραφει τι γινονταν με τα 7και τα 8 ουτε ξερω ουτε με (μσς)ενδιαφερει να μαθουμε. 

Κοιταμε μπροστα.

• Like 4
Δημοσ.

Οι συσκευες που δεν περνουν αναβαθμιση είναι 2.5--3ων ετων τουλάχιστον αν βαλουμε και 1 χρονο που δεν θα εχουν πρόβλημα παμε 3.5--4χρονια τουλάχιστον.

Αρα 169ευρω που το πηρα δια 48μηνες 3.52 το μηνα.κοστος χρησης με πολύ καλη εμπειρια χρησης.

Μην αρχισει κανενας να γραφει τι γινονταν με τα 7και τα 8 ουτε ξερω ουτε με (μσς)ενδιαφερει να μαθουμε. 

Κοιταμε μπροστα.

Ναι ακριβώς... Και εγώ για καλό το έγραψα :)

• Like 2
Δημοσ.

Κοιταμε μπροστα.

Απολύτως λογική σκέψη.
  • Like 2
Δημοσ.

Βρε Πάνο.

Λογικά θα έχει δώσει κ στο παρελθόν κάποιο αντίστοιχο παράδειγμα κάποιος. Θα Βγάλω"Κόκκινη κάρτα" στην Ms για σφάλματα,όταν εταιρείες αυτοκίνητων κάνουν πατάτες που είναι κ επικίνδυνες,ή πιο κοντά στο αντικείμενο μας ,μπαταρίες που σκάνε βόμβες κ ο άλλος με κλειστά μάτια θα ξαναπάρει!!!

Σε πούλησαν μία; Πούλα τους δέκα.Αλλά μοναχός σου .

Από ανθρώπους έως καρφίτσες μόλις γίνει λάθος"κόβω λάσπη" που λέει ο σοφός λαός. Κ δεν "βοηθάω" κανένα να...ανοίξει τα ματάκια του...

Εχει; ας δει. Δεν έχει; ας πρόσεχε :)

Πραγματικα δεν εχω καταλαβει που διαφωνεις μαζι μου τελικα..αληθεια σου λεω..σε αρκετα συμφωνουμε φυσικα..αλλα εδω για τα wm mobile μιλαμε,τι σχεση εχουν τα αυτοκινητα κλπ?

Κοιταμε μπροστα.

Σεβομαι οσο δεν παει αυτο που λες και τον τροπο που το λες.. μιας και εγω μεχρι ενα μεγαλο βαθμο καλυπτομουν απο την συσκευη μου και εβγαλε τα λεφτα του και με το παραπανω..αλλα τα παραξενα τα ελεγα.. και θα τα λεω και <<δυστυχως>> επεσα μεσα..και λεω δυστυχως γιατι κατα βαθος ηθελα να διαψευστώ... 

Ομως..Κανεις εδω και αρκερο καιρο ενα μεγαλο λαθος..μιλας παντα Μονο για την δικη σου χρηση και τα <<τσουβαλιαζεις>> ολα σε σχεση με την δικη σου χρηση..

Εσυ ζητας 3 πραγματα απο την συσκευη σου αλλα οι αλλοι ζητουσαν και επερναν και θα περνουν 6 πραγματα απο τον ανταγωνισμο..τι θα προτιμησει η πλειοψηφια ? Φυσικα αυτο που δινει τα περισσοτερα..και βλεπουμε το αποτελεσμα ετσι? Αρα κατι στραβα και λαθος γινεται τοσο καιρο..και αφου δεν φταις εσυ και εγω ποιος φταιει αραγε?? Ε??

• Like 1
Δημοσ.

Πάνος... Το αυτοκίνητο σε σκοτώνει αν η εταιρεία κάνει πειραματισμούς. Κλπ στο θέμα μας ,αυτό έλειπε,να διαφωνούμε σε όλα ή το αντίστροφο!! Υπάρχει κ η μέση!!

Δημοσ.

Πραγματικα δεν εχω καταλαβει που διαφωνεις μαζι μου τελικα..αληθεια σου λεω..σε αρκετα συμφωνουμε φυσικα..αλλα εδω για τα wm mobile μιλαμε,τι σχεση εχουν τα αυτοκινητα κλπ?

Σεβομαι οσο δεν παει αυτο που λες και τον τροπο που το λες.. μιας και εγω μεχρι ενα μεγαλο βαθμο καλυπτομουν απο την συσκευη μου και εβγαλε τα λεφτα του και με το παραπανω..αλλα τα παραξενα τα ελεγα.. και θα τα λεω και <<δυστυχως>> επεσα μεσα..και λεω δυστυχως γιατι κατα βαθος ηθελα να διαψευστώ... 

Ομως..Κανεις εδω και αρκερο καιρο ενα μεγαλο λαθος..μιλας παντα Μονο για την δικη σου χρηση και τα <<τσουβαλιαζεις>> ολα σε σχεση με την δικη σου χρηση..

Εσυ ζητας 3 πραγματα απο την συσκευη σου αλλα οι αλλοι ζητουσαν και επερναν και θα περνουν 6 πραγματα απο τον ανταγωνισμο..τι θα προτιμησει η πλειοψηφια ? Φυσικα αυτο που δινει τα περισσοτερα..και βλεπουμε το αποτελεσμα ετσι? Αρα κατι στραβα και λαθος γινεται τοσο καιρο..και αφου δεν φταις εσυ και εγω ποιος φταιει αραγε?? Ε??

Ακριβως μιλαω για την δικη μου χρηση που πιστευω  πως αυτό είναι το σωστο. Τι θες να πω για την εμπειρια  αλλων?

Να εισαι σιγουρος ότι ζηταω από την συσκευή μου πολύ περισσοτερα από οσα ζηταει ο μεσος χρηστης(το βλεπω καθημερινα) 

Το 90% των χρηστων δεν ξερουν τιποτα περισσοτερο από το facebook.

Μην κοιτας εμας που γραφουμε σε τεχνολογικα  site.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...