Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τουφα γιατι σ' ενοχλει τοσο το να μην εχει καποιος το ονοματεπωνυμο του στο φεισμπουκ;

Το faeenamalaka εχεις;

Καταρχας, πολυ ζεστη ρε παιδι μου εδω.

Στο θεμα μας, απλα δεν υπαρχει λογος να εχεις ψευτικο ονομα. Δεν θες να σε βρουνε? Υπαρχει τροπος στα options. Δεν θες να μοιραζεσαι το τι κανεις στο νετ/πληροφοριες σου? Μην μπεις στο fb. Απλα ειναι παιδιαριστικο, για μενα. Το fb ειναι χωρος στο να εισαι "συνδεδεμενος" με τους φιλους σου. Δεν νομιζω να συστηνεσαι σαν kolopaidaki eiron οπως ειδα καποιον στο fb, οπως και εγω δεν συστηνομαι σαν toufas σε οσα ατομα ξερω απο κοντα. Ασχετα αν το εχω username στην διευθυνση μου στο fb, αλλα εκει θελει username οπως λεει και το ιδιο το site(You can personalize your Facebook URL (web address) by selecting a unique username. It will appear in the location bar of your browser after "http://www.facebook.com/" when you view your profile or Page.).

Γενικα δεν μπορω τους κατακριτες μιας υπηρεσιας να την χρησιμοποιουν. Δεν μου αρεσει το winamp, δεν το εχω στο pc μου.

Ναι θα πω σε καποιον αμα με ρωτησει γιατι δεν το εχω, αλλα δεν θα το εχω απλα επειδη ειναι πιο απλο απο το foobar, θα εχω το foobar.

Και οχι δεν εχω το faeenamalaka, δεν μεταφραζω το humour μου απο αλλους, εχω δικο μου οπως βλεπουν μερικοι στο fb σε original αποδοση :P

Επεξ/σία από Toufas
  • Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

vrm = βαριεμαι

pl = πολυ

smr = σημερα.

k8l = κθλ = καθόλου

orexi = ορεξη.

To orexi είναι κλασσικό greeklish, αλλά αυτά τα new greeklish που κόβουν τα πάντα... μπρρρ!

Δημοσ.

To orexi είναι κλασσικό greeklish, αλλά αυτά τα new greeklish που κόβουν τα πάντα... μπρρρ!

το ορεξη γραφεται Oreksi.

αλλιως ειναι ω ρε χι (που εφαγα...)

Δημοσ.

Αυτο που ειπε ο Ντιναρας απο πανω.

Ειναι oreksi και οχι orexi οπως ειναι ontos και οχι odos. ( Το οποιο παρεπιπτοντως ειναι το οδος)

Δημοσ.

Αυτο που ειπε ο Ντιναρας απο πανω.

Ειναι oreksi και οχι orexi οπως ειναι ontos και οχι odos. ( Το οποιο παρεπιπτοντως ειναι το οδος)

Τους οποίους κανόνες τους γράφει στην "Nea Sigxroni Grammatiki twn Greeklish. Mathete na grafete swsta greeklish se 8 vimata";

Δημοσ.

vrm = βαριεμαι

pl = πολυ

smr = σημερα.

k8l = κθλ = καθόλου

orexi = ορεξη.

Να 'σαι καλά!

το καλύτερο που είχα καταφέρει εγώ ήτανε:

vrm = βρεθήκαμε

pl = πάλι

smr = σήμερα.

k8l = καλή

orexi = ορεξη.

Δημοσ.

Να 'σαι καλά!

το καλύτερο που είχα καταφέρει εγώ ήτανε:

vrm = βρεθήκαμε

pl = πάλι

smr = σήμερα.

k8l = καλή

orexi = ορεξη.

Μερικες φορες νομιζω οτι τα γραφουν ετσι προκαλώντας ο ενας τον αλλο ποιος θα τα μεταφρασει πιο γρηγορα.

Τους οποίους κανόνες τους γράφει στην "Nea Sigxroni Grammatiki twn Greeklish. Mathete na grafete swsta greeklish se 8 vimata";

s0st0c

• Like 1
Δημοσ.

οχι τους γραψαμε το 96 στο irc.

Εκδόσεις "IRC Publishing"... φυσικά.. ναι ναι ναι.

Ε, τότε δικαίως βγαίνουν μερικοί και λένε για ορθογραφία στα greeklish.

Δημοσ.

αυτά είναι τα αναθεωρημένα γκρκλς, εγκεκριμένα και από την ΕΕ.

οικονομία στους χαρακτήρες.

Ναι, τα έχω δει και εγώ αυτά. Έχουν CE πάνω τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...