Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πως βλέπουμε την προηγούμενη έκδοση αρχείου για παράδειγμα ενός stremaing ήχου καθώς δοκιμάζω στις ιδιότητες για την επαναφορά του αλλά δεν το βρίσκω, έχει καποια διαδικασία?

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια να ρωτήσω κάτι έκανα το update Stan 8'1 θέλω να πάρω ένα αντιγράφω του λειτουργικού και να το κάψω σε ένα DVD πως γίνεται αυτό εάν γνωρίζει κάποιος ας μου πει πως γίνεται ευχαριστω

Δημοσ.

Καλημερα σας παιδια! Γνωριζει καποιος για ποιο λογο δεν μου εμφανιζεται το update στο Windows store? Απο χτες το βραδυ το κοιταω ποτε ποτε και δεν εχει εμφανιστει τιποτα! Παρα μονο η εφαρμογη του facebook που βεβαια δεν μπορω να εγκαταστησω διοτι απαιτει Windows 8.1

Εχω τα Windows 8 pro with media center και δεν εκρεμμει κανενα update απο το windows update...

Δημοσ.

εμενα μια χαρα μου την εμφανισε πρωτη πρωτη κιολας 2:30 το μεσημερι χθες .

Στα δικα μας .... ΙΕ 11 συνεχιζει να crasharei με το που ανοιγει και λεει not responding ... Περα απο το να ξανα στησω το μηχανημα απο την αρχη καμμια αλλη λυση υπαρχει ; 

Δημοσ.

οκ ... κατι εξυπνοτερο ? :P 

δεν ειναι λυση ποναει κεφαλι κοβω κεφαλι.....

Χρησιμοποιω ΙΕ απο την εποχη που σταματησε ο Netscape .... 

Δημοσ.

Καμία απάντηση τι ισχύει για την επαναφορά σε προηγούμενο αρχείο όταν θέλω να το κρατήσω από οποιαδήποτε μορφή?

Δημοσ.

Κοντευει να με τρελανει απο χθες..

Πειτε μου λιγο ρε παιδια πως βαζω να μπαινει στα windows ΧΩΡΙΣ κωδικο?

Πριν την αναβαθμιση μια χαρα, τωρα το βγαζει καθε φορα

Δημοσ.

μια μικρη βοηθεια παρακαλω

εχω κανει log in στον λογαριασμο της microsoft  και καθε φορα στην εκκινηση ζηταει κωδικο για να συνεχισει

πως μπορω να βγω απο το λογαριασμο ?

θελω οταν ανοιγω το λαπτοπ να φορτωνει τα παντα χωρις να ζηταει κωδικο για να συνεχισει δεν θελω να ειμαι απο πανω περιμενοντας ποτε θα μου ζητησει τον κωδικο για να κανει sign in

γινεται ?

Δημοσ.

τελικα τα 8.1 εχουν κατσει στραβα στο pc μου .... τωρα βλεπω οτι 5-6 εφαρμογες που μολις κατεβασα απο το store δεν λειτουργουν... πατας να ανοιξουν και σε πετανε παλι στο metro ui μετα απο λιγο.... παω για φορματ *)^!&(*#!&@!@

Δημοσ.

μια μικρη βοηθεια παρακαλω

εχω κανει log in στον λογαριασμο της microsoft  και καθε φορα στην εκκινηση ζηταει κωδικο για να συνεχισει

πως μπορω να βγω απο το λογαριασμο ?

θελω οταν ανοιγω το λαπτοπ να φορτωνει τα παντα χωρις να ζηταει κωδικο για να συνεχισει δεν θελω να ειμαι απο πανω περιμενοντας ποτε θα μου ζητησει τον κωδικο για να κανει sign in

γινεται ?

ριξε μια ματια εδω!!

http://software-tips.wonderhowto.com/how-to/bypass-password-login-screen-windows-8-0140462/

• Like 2
Δημοσ.

Eμενα παιδια οταν μου το εφεραν το Pc απο το visionstudio δεν δημιουργησαν οπως ηταν φυσικο microsoft account στα windows και απο οτι βλεπω τωρα εχω Username οwner με local account .Αν κανω την αναβαθμιση θα μου ζητηθει να φτιαξω λογαριασμο ? Εχω εναν βεβαια microsoft λογαριασμο αλλα ειναι για τον αλλο υπολογιστη .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...