Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει τύχει σε άλλον να είναι σε ένα παράθυρο explorer(π.χ στα αρχεία) και μετά πηγαίνοντας πίσω στο desktop να μην πατιούνται τα εικονίδια για μερικά δευτερόλεπτα; Μου το κάνει συχνά αλλά δεν βρήκα κάτι στο google...

Ίσως το μόνο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει στα 8.1

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω κάποιο πρόβλημα με το fileexplorer.exe/windowsexplorer.exe  στα win 8.1 και χρειάζομαι βοήθεια. Να συνεχίσω εδώ ή να ανοίξω νεό θέμα στην ενότητα των Windows;

Δημοσ.

Πήραμε ένα hp win 8 οπότε έκανα αναβαθμιση updates αλλά το τελευταίο KB2871389 που προετοιμάζει για την 8.1 δεν το εγκαθιστά με τίποτα από το win update, το κατέβασα standalone από ms και το τρέχω αλλά πάλι δεν το εγκαθιστά. Αν δεν το περάσω δεν πάει στην 8.1. Εχω λογαριασμό κανονικά στη ms και στο store βλέπω την αναβάθμιση αλλά δεν μπορώ να κλικάρω, όπως και σε ορισμένες κατηγορίες. Τι να κάνω? Έκανα τον οδηγό επιλυσης εκανε fix αλλά τίποτα ακομα.

Δημοσ.

Τουλάχιστον αφού δεν παίρνει το update δεν μπορώ να βάλω την 8.1 και να την κατεβάσω από την ΜΣ? Δεν μπορώ να αφήσω έτσι τον φορητό...

Δημοσ.

Σε laptop Dell εγκαθιστω τα windows 8 64 bit αγγλικα. 

Στην ενεργοποιηση υπαρχει προβλημα. Δεν γινεται αυτοματα. Πρεπει να κανω ενεργοποιηση δια τηλεφωνου. Οταν μιλησα μιλησα με εκπροσωπο της Microsoft, μου ειπε οτι κατι εχω αλλαξει στο hardware και πρεπει να επισκεφθω την Dell. Οπερ και επραξα. Και οπως αναμενοταν, διαπιστωθηκε οτι δεν εχω πραγματοποιησει καποια αλλαγη.

Καμμια ιδεα για το τι φταιει και δεν γινεται αυτοματα η ενεργοποιηση των windows 8 ;

Δημοσ.

ερωτηση απο εναν ασχετο(ακομα με win8-8.1 κλπ)αλλα συντομα θα τα περασω στο συστημα της υπογραφης.

χρειαζεται να φτιαξω uefi stick και να το ενεργοποιησω απ το bios; η να μεινω με το legacy οπως εχω και τωρα στα 7αρια;

πως μπαινω safe mode μιας και διαβαζα οτι δεν λειτουργει το f8 πλεον(χωρις να εχει bootαρει το συστημα-οπως καναμε παλια μετα το post λιωναμε το f8 και εβγαινε το μενου)

Δημοσ.

Είναι και σε σας τόσο αργά τα windows 8?

μόνο στο άνοιξε κλείσε την παλεύουν.

Δεν ξέρω αν φταίνε οι δίσκοι αλλά είναι δυνατόν να κάνει 2-3 δευτ να αποκριθεί στο δεξί κλικ, ή 10 δευτερόλεπτα να βρει στην αναζήτηση

εκεί που πληκτρολογείς στο start menu ένα πρόγραμμα; 

Στα windows 7 δεν ήταν έτσι.

Τα έχω εγκατεστημένα στον WD 1TB caviar black. το pc είναι της υπογραφής μου.

Δημοσ.

Είναι και σε σας τόσο αργά τα windows 8?

μόνο στο άνοιξε κλείσε την παλεύουν.

Δεν ξέρω αν φταίνε οι δίσκοι αλλά είναι δυνατόν να κάνει 2-3 δευτ να αποκριθεί στο δεξί κλικ, ή 10 δευτερόλεπτα να βρει στην αναζήτηση

εκεί που πληκτρολογείς στο start menu ένα πρόγραμμα; 

Στα windows 7 δεν ήταν έτσι.

Τα έχω εγκατεστημένα στον WD 1TB caviar black. το pc είναι της υπογραφής μου.

Πόσο καιρό έχει που έκανες εγκατάσταση τα Windows; Άμα κάνει τόση ώρα σε φρεσκοεγκατεστημένο σύστημα, κάτι παίζει με το σκληρό.

Δημοσ.

Πόσο καιρό έχει που έκανες εγκατάσταση τα Windows; Άμα κάνει τόση ώρα σε φρεσκοεγκατεστημένο σύστημα, κάτι παίζει με το σκληρό.

Θα χει κάνα χρόνο σίγουρα, ίσως και παραπάνω

Δημοσ.

Θα χει κάνα χρόνο σίγουρα, ίσως και παραπάνω

Τότε λογικό είναι. Μετά απο τέτοιο διάστημα το λειτουργικό γίνεται πιο βαρύ, ειδικά άμα δεν είναι *καλοσυντηρημένο. 

*=συχνά scan με antimalware και antivirus, καθαρισμός του δίσκου απο άχρηστα αρχεία, ανασυγκρότηση, απεγκατάσταση προγραμμάτων που δεν χρειάζεσαι κτλπ

Δημοσ.

Τότε λογικό είναι. Μετά απο τέτοιο διάστημα το λειτουργικό γίνεται πιο βαρύ, ειδικά άμα δεν είναι *καλοσυντηρημένο. 

*=συχνά scan με antimalware και antivirus, καθαρισμός του δίσκου απο άχρηστα αρχεία, ανασυγκρότηση, απεγκατάσταση προγραμμάτων που δεν χρειάζεσαι κτλπ

Κάνω συχνό καθάρισμα με ccleaner, ανασυγκρότηση έκανα προχτές 1η φορά, και αντιvirus έχω από την αρχή της εγκατάστασης το avast free

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...