Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, est είπε

Δυστυχώς, μόνο επιλεγμένα κρεοπωλεία διαθέτουν αυτή την κοπή και μάλιστα σε αρκετά υψηλότερη τιμή.

Ενώ ο AB τα έχει σε καλή τιμή?

• Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2491

• ilpapacha

2190

• sndev

1175

• ηνίοχος

606

Δημοσ.

Κι ενώ είμαι έτοιμος να μπω σε 4ψηφιο νούμερο αγοράς,(Rogue 425RSIB) βλέπω τη Knox 4.2 της Jamestown και ξύνω το κεφάλι μου.Την έχει κανεις; 
Μόνο σούβλα δεν έχει ρε παιδιά….κι έχει το 1/3 σε λεφτά,και μόνο καλά πράγματα διάβασα.

Δε θέλω όμως να δώσω 500 και του χρόνου να τραβάω τα μαλλιά μου που δεν πήγα στην άλλη.

Δημοσ.
12 minutes ago, rallistas said:

Δε θέλω όμως να δώσω 500 και του χρόνου να τραβάω τα μαλλιά μου που δεν πήγα στην άλλη.

Δε θα τραβάς τα μαλλιά σου αλλά η διαφορά αυτή υπάρχει και στην ποιότητα των 2 προϊόντων, οπότε το  "buy nice or buy twice" έχει νόημα 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rallistas είπε

Κι ενώ είμαι έτοιμος να μπω σε 4ψηφιο νούμερο αγοράς,(Rogue 425RSIB) βλέπω τη Knox 4.2 της Jamestown

Καλημερες

Ειναι σα να συγκρινεις Audi με Dacia.

Οσο καλοφτιαγμενο να ειναι και oσα extra να εχει το Dacia δε μπορει να φτασει την ποιοτητα του Audi.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ritualistic είπε

Καλημερες

Ειναι σα να συγκρινεις Audi με Dacia.

Οσο καλοφτιαγμενο να ειναι και oσα extra να εχει το Dacia δε μπορει να φτασει την ποιοτητα του Audi.

renault_duster_russia_1.webp.80105bda7ed5e735fc8f492196b554de.webp

Την ποιότητα του Renault τη φτάνει; 😂

• Haha 3
Δημοσ.

Ξερω κι εγω ρε παιδια....Η πρωτη θα ειναι.

Συμφωνω απολυτα με το "buy twice" γι αυτο και τα πιο πολλα gadget μου ειναι μονο επωνυμα.Γιατι καηκα στο παρελθον και το εκοψα το πειραμα.Θα παω μια βολτα να τη δω γιατι εχω κοντα Πρακτικερ, ετσι για να μου φυγει η απορια.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, est είπε

Με μόνωση κετσέ και να ακούς την αντλία πετρελαίου σε καινούργιο αυτοκίνητο των 30χιλ,  όχι δεν την φτάνει :D

• Haha 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, est είπε

Πάντως πέρα από την πλάκα, η δική μου εκτίμηση είναι πως οι Ευρωπαϊκές ψησταριές έχουν μεγαλύτερη υπεραξία εξαιτίας των αυξημένων δασμών με τους οποίους επιβαρύνονται οι Αμερικανικές. Δηλαδή υπάρχουν φθηνές σχετικά, Ευρωπαϊκές ψησταριές με υψηλή ποιότητα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, rallistas είπε

Ξερω κι εγω ρε παιδια....Η πρωτη θα ειναι.

Συμφωνω απολυτα με το "buy twice" γι αυτο και τα πιο πολλα gadget μου ειναι μονο επωνυμα.Γιατι καηκα στο παρελθον και το εκοψα το πειραμα.Θα παω μια βολτα να τη δω γιατι εχω κοντα Πρακτικερ, ετσι για να μου φυγει η απορια.

Buy nice...

Σκεψου οτι θα δωσεις 1-1.5χιλ αλλα θα την εχεις για πανω απο 10 χρονια ανετα!

Εγω ειμαι ηδη στον 5ο χρονο της δικης μου, ψηνω ειλικρινα ΣΥΝΕΧΕΙΑ, και ρε φιλε ειναι σαν καινουρια. Και ψηνει τελεια σε ολο το ευρος της. Δεν καθομαι να ψαχνω ζεστες και ψυχρες ζωνες.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, rallistas said:

Κι ενώ είμαι έτοιμος να μπω σε 4ψηφιο νούμερο αγοράς,(Rogue 425RSIB) βλέπω τη Knox 4.2 της Jamestown και ξύνω το κεφάλι μου.Την έχει κανεις; 
Μόνο σούβλα δεν έχει ρε παιδιά….κι έχει το 1/3 σε λεφτά,και μόνο καλά πράγματα διάβασα.

EAN μπορείς να διαθέσεις το ποσό πας χωρίς δεύτερη σκέψη στη Ναπολέων. Πέρα απο τα υλικα που σου παν τα παιδια παίζουν κ άλλα πράγματα.

Έχεις άλλη εμπειρία με bbq αέριου?

• Like 1
Δημοσ.

Η μονη εμπειρια που εχω ειναι να τρωω απο μια του Leroy που εχει ενας φιλος και περναμε και μια χαρα κιολας. :P

Απλα το 1500αρι ειναι το πολυ πολυ πανω ταβανι μου και διαβαζοντας αληθεια μονο καλα λογια για την Jamestown, προβληματιστηκα.Δηλαδη με 800 ευρω πανω κατω,εχω παρει και τις θηκες μου και κανενα μαντεμι κτλ κτλ κτλ.

Σιγουρα δεν ειμαι Πετρετζικης και στην ομαδα στο φβ αλλα και στο Skroutz, ειδα πολυ καλα λογια ιδιως σε σχεση τιμης/αποδοσης.

Οπως ειπα και πιο πανω,γενικα οταν ασχολουμαι με κατι ειμαι της υπερβολης στις αγορες.

Αν ομως αυτη μου κανει τη δουλεια για 4-5 χρονια ξερω γω και μετα αναβαθμιζουμε ή ακομα και μενω στασιμος αν με καλυπτει,why not?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, rallistas είπε

Την εχω εγω εδω και 2 χρονια χωρις κανενα προβλημα. Ψηνω παντα πανω σε μεμβρανη και εχει σημεια που ψηνει καλυτερα και σημεια που ψηνει πιο ηρεμα χωρις ομως αυτο να ειναι κατι που με προβληματισε. Την εχω για μετρια χρηση 1-2 φορες τον μηνα. Για σουβλα εκοψα αυτη που ειχα στην ψησταρια με καρβουνο και με το ιδιο μοτερ που ειχα στην ψησταρια με καρβουνο παιζει αψογα.  Εχω φαει το καλυτερο ψημενο κοντοσουβλι και κοκορετσι της ζωης μου. Πληρης ελεγχος της θερμοκρασιας. Επισης το Τζαμι βοηθαει πολυ καθως δεν χρειαζεται να το ανοιγοκλεινεις συνεχεια.

Για το ματι υπερυθρων δεν εχω αποψη καθως δεν το δοκιμασα ακομη. 

Υπαρχει και group στο FB που θα λυσεις πολλες αποριες. 

Ελπιζω να βοηθησα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, rallistas said:

Η μονη εμπειρια που εχω ειναι να τρωω απο μια του Leroy που εχει ενας φιλος και περναμε και μια χαρα κιολας. :P

Απλα το 1500αρι ειναι το πολυ πολυ πανω ταβανι μου και διαβαζοντας αληθεια μονο καλα λογια για την Jamestown, προβληματιστηκα.Δηλαδη με 800 ευρω πανω κατω,εχω παρει και τις θηκες μου και κανενα μαντεμι κτλ κτλ κτλ.

Σιγουρα δεν ειμαι Πετρετζικης και στην ομαδα στο φβ αλλα και στο Skroutz, ειδα πολυ καλα λογια ιδιως σε σχεση τιμης/αποδοσης.

Οπως ειπα και πιο πανω,γενικα οταν ασχολουμαι με κατι ειμαι της υπερβολης στις αγορες.

Αν ομως αυτη μου κανει τη δουλεια για 4-5 χρονια ξερω γω και μετα αναβαθμιζουμε ή ακομα και μενω στασιμος αν με καλυπτει,why not?

Κοίτα τωρα πως το βλέπω απο τη πλευρά,  μου την απόφαση θα την πάρεις εσύ όμως. 

Ναι, στη jamestown θα ψήσεις μια Χαρά θα κάνεις τον χαβαλέ σου και ναι θα μείνει 4-5 χρόνια (όπως σου μείνει) 

ΑΝ ομως το γουστάρεις κ ψήνεις έστω 1 φορά τη Βδομάδα στη διετία θα αρχίσεις να σκέπτεσαι πολύ σοβαρα για αναβάθμισή ακόμα κ για σχάρες ινοξ. Όχι γιατί θα ψήνει λάθος αλλά για όλα τα υπόλοιπα που δεν μπορώ να σου δωσω να καταλάβεις γτ δεν εχεις εμπειρία σε δικιά σου να δεις πως είναι. εκει λοιπόν θα είσαι 800 + τα εξτρα ( και δε θα ειναι λιγα)  κ μετα άλλα 1200 +

Mε δεδομένο ότι δεν έχεις εσύ ψησταριά και έχει ο φίλος σου δυστυχώς με κάνει να μην μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις τι εστι καθάρισμα. Επίσης, δεν μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις τι σημαίνει μαντεμένια σχάρα της jamestown συγκριτικά με της Ναπολέων η weber στα 1200+. Ούτε τι είναι το Inox στη σχάρα για το καθάρισμα 

Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει το Πόσο συχνά θα τη χρησιμοποιείς καθώς κ το τι θα ψήνεις εκεί. 

μην περιμένεις κάπως να πιστεις από χρήστες ότι τα 1300 ε αξίζουν σε σχέση με τα 800. 

Μόνο αν δουλέψεις μηχάνημα των 1300 θα το καταλάβεις. οχι να ψήσεις. να το χειριστείς κανα μηνα μαζί με το καθάρισμα.. 

ΑΝ μπορέσεις να διαθέσεις αυτο το κοστος με ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι θα τη χρησιμοποιείς το λιγότερο 1 φορά τη βδομαδα για εμενα με κλειστά ματια στην Ναπολέων

Επεξ/σία από sndev
  • Like 7
Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω ολους πολυ πολυ για το χρονο σας.

Θα τα βαλω κατω ολα οσα ειπατε και φυσικα θα παω τσαρκα να τις δω και τις 2.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...