Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, sot_pal είπε

Κι εγώ αυτή ζαχαρωνω. Σύμφωνα με τα σχόλια εδώ μέσα αξίζει τα λεφτά της. Την είδα από κοντά μου φαίνεται τίμια συγκρίνοντας με άλλες στην ίδια τιμή χωρίς να είμαι ειδικός 

Εγώ μάλλον μέσα στην βδομάδα θα πάω να την πάρω αλλά με τις 4 εστίες θα ήθελα να μου πείτε τι άλλα θα χρειαστώ, εκτός από μπουκάλα, εννοώ χειρολαβές ξύστρες 

• Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2491

• ilpapacha

2190

• sndev

1175

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Billpireas είπε

Εγώ μάλλον μέσα στην βδομάδα θα πάω να την πάρω αλλά με τις 4 εστίες θα ήθελα να μου πείτε τι άλλα θα χρειαστώ, εκτός από μπουκάλα, εννοώ χειρολαβές ξύστρες 

κρέατα, πολλά ! :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμένω επίσης weber από Αυστρία. Θα έχω το ίδιο θέμα με την μη συμβατότητα, λόγω της μπουκάλας, όπως από Γερμανία;

Επεξ/σία από cambo99
Δημοσ.

Σήμερα κατάφερα να βάλω τη πίτσα στη πέτρα. Με μια μικρή παραμόρφωση βέβαια αλλά είμαι στην αναζήτηση για φτυάρι. Αν έχει κάποιος κανένα οικονομικό στα υπόψιν του θα ήμουν ευγνώμων

IMG_20200531_212943.jpg

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, assasertzis είπε

Σήμερα κατάφερα να βάλω τη πίτσα στη πέτρα. Με μια μικρή παραμόρφωση βέβαια αλλά είμαι στην αναζήτηση για φτυάρι. Αν έχει κάποιος κανένα οικονομικό στα υπόψιν του θα ήμουν ευγνώμων

IMG_20200531_212943.jpg

τι εβαλες για να μην κολλήσει ; σιμιγδάλι ή καλαμποκάλευρο ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zanskou είπε

τι εβαλες για να μην κολλήσει ; σιμιγδάλι ή καλαμποκάλευρο ;

Με λίγο σιμιγδάλι η δουλειά έγινε μια χαρά. Τι θέμα είναι πως προσπάθησα με ένα ταψί ανάποδα να το κάνω και στο τσακ απέφυγα τη καταστροφή. 

Δημοσ.

Φτυάρι όπως είπα λίγο πιο πίσω έχει στα πρακτικέρ ξύλινο στα είδη κουζίνας εκεί που είναι τα ξύλα κοπής με 9 ευρώ. Το χρησιμοποιήσα σήμερα κ είναι κομπλέ δε κόλλησε 

20200531_224929.jpg

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, sndev είπε

Φτυάρι όπως είπα λίγο πιο πίσω έχει στα πρακτικέρ ξύλινο στα είδη κουζίνας εκεί που είναι τα ξύλα κοπής με 9 ευρώ. Το χρησιμοποιήσα σήμερα κ είναι κομπλέ δε κόλλησε 

20200531_224929.jpg

Το ξύλο είναι το καλύτερο υλικό γι' αυτή τη δουλειά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, tsiro7 είπε

το εχω ειναι λιγο μικρο

λαθος εχω το μικροτερο, αυτο φαινεται μια χαρα.

Επεξ/σία από kostasiour
Δημοσ.

Έχει κανένας να προτείνει κάποιον τρόπο ώστε να ξεμυρίσει η ψησταριά από το ψάρι που έφτιαξα το ΣΚ; Ελπίζω να μην πρέπει να φάω τα επόμενα ψητά με μια μυρωδιά σαρδέλας. 

Δημοσ.
11 hours ago, cambo99 said:

Περιμένω επίσης weber από Αυστρία. Θα έχω το ίδιο θέμα με την μη συμβατότητα, λόγω της μπουκάλας, όπως από Γερμανία;

https://www.generalgas.gr/οικιακές-συσκευές-αερίου/εξαρτήματα/εξαρτήματα-σύνδεσης-αερίου/ρυθμιστής-χαμηλής-πίεσης-ρυθμιζόμενος-3kg.html

Αυτό κάνει για ψησταριά weber που περιμένω από Αυστρία; Βλέπω ανεβαίνει έως και 50 mbar...

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, [email protected] είπε

Ήθελα να ρωτήσω για τις ψησταριές υγραερίου του Leroy Merlin NATERIAL ποια είναι η γνώμη σας...

Καλημέρα. Η συγκεκριμένη ψησταριά έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες και γενικά οι κάτοχοι λένε καλά λόγια. Για τα λεφτά της είναι τίμια επιλογή. Από κοντά που την είδα μου φάνηκε πιο στιβαρή κατασκευή σε σχέση με άλλες στην ίδια τιμή που έβρισκα από Σκρουτζ. Εγώ μόλις παράγγειλα αυτή με τους 4 καυστήρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...